מידע שימושי אגוז הודי

ימד

משתמש מקצוען
האם משהו שמע על שיטת הרזיה באמצעות אגוז הודי?
אשמח לקבל כל מידע שיש לכם בנושא.
תודה רבה

גדית

משתמש חדש
היי שבוע טוב , כן בקשר לאגוז הודי . ביתי קנתה לי אגוז הודי להרזיה , על גברים זה עובד טוב יותר ללא שום דייאטה , חתני יש לו בשוק מחנה יהודה חנות פיצה וכל היום אוכל בלי חשבון משקלו ירד בתוך שבועיים ללא דייאטה רק עם האגוז ההודי 7 קילו, והשבוע האחרון ירד עוד 2 קילו .אני השתמשתי בזה במהלך שבוע ירדתי 2.5 קילו וחיזק לי מאוד את הציפורניים שהיו נשברות עד הבשר ,כמה שזה כואב , וכעט יש לי צמיחה יפה וחזקה , וכן פסקה לי הנשירת שיער שהייתה איומה .,אני לא מקפידה על דייאטות וכרגע לא שומרת ,, אני חושבת שאם קצת אשמור אגיע לתוצאות טובות יותר ... באריזה קטנה יש 12 אגוזים קטנטנים המחיר 120 שקל , ויש שמגזימים ומגיעים לכמה מאות שקלים . הסביר ביותר לשלם על זה120 ש'ח וזה מספיק לטיפול של חודש וחצי , אין לזה שום תופעות לוואי , את האגוז הראשון מחלקים ל8 חלקים בעזרת סכין , וכל לילה לפני השינה לוקחים את הפרור הקטנציק הזה ומועכים אותו לתוך כוס מיים רותחים .ממתינים 4 דקות שותים והולכים לישון , למחרת יש יציאה לא שילשול , אלה רכה מאוד , וכמו שומן , בלילה הדבר הזה עושה נקיון יסודי לכל הגוף וממיס שומנים , אני סכרתית , ולי זה ממש הוריד את הסוכר מ280 MG% ל 130MG% ואני ממש מרוצה , כן יש לזה הרבה דברים טובים , אנשים שמעשנים , קשה להם לסבול את העישון לאחר שהם משתמשים באגוז ההודי ..... בכל אופן ,אחרי שמונה ימים שלוקחים שמינית מהאגוז בכל לילה ,עוברים לרבע אגוז בכל לילה . לא אוכלים לאחר שלוקחים את האגוז , וצריך לשתות אותו ממש צמוד לשינה אני מתכוונת להתחיל שיווק של הדבר הזה , בהצלחה ובריאות איתנה , אמן .

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
בכלל, צריך להיזהר מאוד מכל מיני תוספי תזונה בלי לבדוק באופן יסודי. לדוגמא, באחד העתונים התפרסמה שיטה להורדת לחץ דם באמצעות בליעת חצי כפית קינמון ליום. לכאורה נפלא - מה רע? קינמון, תבלין תמים...בטח יותר טוב מתרופות שיש להן רשימה מפחידה של תופעות לוואי. מתברר, שהרוב המכריע של הקינמון המשווק ברחבי העולם יש בו חומר המזיק ל- שכחתי בדיוק מה, אבל משהו רציני בהחלט, כמדומני לכבד.

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אגב קינמון, לא בדקתי עדיין מה ולמה
כן ראיתי אזהרה לנשים במצב מיוחד, לא לצרוך ממנו יותר מדי.

וההמלצה שאני מכירה לגביו - לאיזון הסוכר.
(בדוק)

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הי
שמעתי ממקור מוסמך
שאסור להתעסק עם האגוז הודי הזה
וזה עשה המון דברים חמורים שאין לי אפשרות לפרט על במה זו

געלי

משתמש חדש
הי
משכנע מאד.
איפה אפשר לרכוש אותו במחיר טוב ?
יש גיל מסוים שהאגוז לא מתאים ?

קופצנית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא שווה שקל
קשקוש בלבוש כמו כל דומיו
קחי אגוז פקאן או לוז...

rutt

משתמש מקצוען
קבלו עידכון חדש בענין ממשרד הבריאות:
https://www.jdn.co.il/news/israel/1037905

לטובת החסומים:
משרד הבריאות מזהיר בפני צריכה של אגוז הודי
בנימין ברגר א׳ באלול תשע״ח 12:29
אגוז הודימשרד הבריאות0 תגובות
לאור גל פרסומים בכלי התקשורת - לרבות בתקשורת החרדית - על אגוז הודי המשווק בישראל, מפרסם הבוקר משרד הבריאות כי מדובר במוצר המשווק ללא אישור, וגורם לתופעות לוואי חמורות. כל הפרטים
משרד הבריאות מזהיר בפני צריכה של אגוז הודי המשווק לאחרונה בישראל. המשרד מזהיר כי אגוז הודי (Aleurites moluccanus) לא מאושר כצמח מאכל המותר בישראל, ולפיכך לא אושר לייבוא מסחרי ולשיווק.
"האגוז ההודי מגיע לישראל באמצעות ייבוא אישי (המיועד לצריכה אישית) ונמכר לקהל הרחב בדיוור ישיר בניגוד לחוק", מבהירים במשרד.

עוד בהודעת המשרד לתקשורת: "לאחרונה התקבלו במשרד הבריאות מספר פניות לגבי בטיחות הצריכה של האגוז ההודי בישראל, לרבות דיווח על תופעות לוואי עקב צריכת המוצר. צריכתו של האגוז ההודי עלולה לגרום לשלשולים, לכאבי בטן, לנפיחות (גזים) ולכאבי שרירים".

כמו כן נמסר כי "בהמשך למידע שהתקבל, שירות המזון במחוז ת"א ביצע פעילות פיקוח ואכיפה. המוכרים זומנו לחקירה פלילית, מכירת הסחורה הופסקה והמוצרים נתפסו".

"משרד הבריאות חוזר ומזהיר את הציבור מפני רכישה וצריכה של צמחי מאכל, לרבות אגוז הודי, שאינם מותרים לשיווק בישראל הן אם מיובאים ביבוא אישי והן בייבוא מוסדר".

רחל דביר

משתמש חדש
אני רוצה להזהיר את כולכם נגד האגוז עקב מקרא שעברתי לפני כשנתיים. אחותי לקחה את האגוז ובאמת ירדה במשקל. אני בעקבותיה מיד רכשתי את המוצר אבל אני בניגוד אליה כמעט התאשפזתי לאחר שלקחתי את האגוז ביום השיני .לפי ההוראות כמובן שמינית אגו ליום . כל הלילה בילתי בשירותים עם הפרשות של כמויות אדירות של מים . לקראת הבקר התחלתי לשתות בכמויות קטנות מאוד תה צמחים לאט לאט חרתי לעצמי אבל שוב אני אומרת בעלי ראה את המצב ורצה להמין את מדא

למי שיש בעיות בכבד ובכליות אסור לקחת חוץ מזה לא אמור להיות בעיות אני מכיר רופא שהמליץ לחולי סכרת ועוד כל מיני דברים כן לקחת את זה וצריך לקחת בהדרגה ולראות מה המצב

יצחק פאגעל

משתמש חדש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה