יש לך מתכון למשהו קל קל???עוגות
עוגת טופי אגוזים נהדרת לבצק פריך 200 גרם מרגרינה רכה/ חמאה רכה בקוביות 50 גרם סוכר חום 230 גרם קמח 5 גרם אבקת אפיה 30 גרם שקדים טחונים מחממים תנור ל160 מעלות, מרפדים תבנית גודל 23 ס"מ בנייר אפיה. מעבדים את כל המרכיבים לבצק במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה. מרפדים את התבנית בבצק ואופים עד הזהבה כ30 דקות. שכבת טופי 200 ג חלב מרוכז / קצפת צמחית פרווה 200 גרם חמאה בקוביות / או 100 גרם מרגרינה 120 גרם סוכר חום 30 גרם דבש 360 גרם אגוזים קלויים קצוצים בטעם שאהוב עליכם. בסיר בינוני מבשלים חלב מרוכז (או קצפת צמחית) חמאה ( או מרגרינה) סוכר ודבש. מרתיחים. מוסיפים אגוזים קצוצים, מערבבים ומסירים מהאש . לאחר צינון יוצקים על הבצק האפוי. מקררים 3 שעות. גנאש שוקולד 220 גרם שמנת 220 גרם שוקולד מריר 20 גרם דבש הכנה: מחממים שמנת ודבש עד סף רתיחה, מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. טוחנים עם בלנדר מוט. מורחים על שכבת קרמל האגוזים בעזרת ספטולה. מקפיאים שעתיים לפני חיתוך |
|
מלח עם מים וקמחעוד רעיונות...
נכון לגמריאפשר לשמור אגוזים במקפיא - למה דחוף לך לחסל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: