נכתב ע"י אברהם;442294:לענ"ד "המדתא" הוא שמו של אביו של המן ולכן האות ה' היא חלק מהשם ולא ה' הידיעה.
נכתב ע"י חיוכון;442323:איך יכול להיות שהה' היא ה' הידיעה אם יש שוא במ'. אז איך קראו לאבא שלו.
נכתב ע"י ATUK;442338:הייתי שואל את השאלה אחרת:
איך ייתכן שיש דגש במ"ם וגם שווא אם הה"א אינה ה"א הידיעה?
נכתב ע"י גרף;442321:גם לענ"ד 'המדתא' הוא שם בפני עצמו. האגגי הוא הא הידיעה
נכתב ע"י אברהם;442344:פשוט מאד
זה לא שם עברי אלא שם אגגי
כנראה שבאגגית קראו לו בצורה כזו שהמ"ם מודגשת והשווא הוא שווא נע.
לא?
למה להרחיק לכת בהשערות אם יש לנו מפורש "אגג מלך עמלק", ומשמע "האגגי" - ממשפחת אגג, כשם ש - להבדיל אא"ה - פלוני ממשפחת השאולי וכד'נכתב ע"י ATUK;442348:הינך חושב שב"האגגי" הה"א הינה ה"א הידיעה משום שהמלה מסתיימת ביו"ד? כלומר שם המקום ממנו הוא בא, הרי הוא אגג?
נכתב ע"י חיטובים;443884:(מאמר ארוך על כל ההיסטוריה הפרסית, בין היתר גם על המן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: