מה ההלם אתם לא מכינים כלום בתשעה באב?אתמול??? בתשעה באב????!!! עוגה?!
אז עם מה אתם שוברים את הצום ?
מה ההלם אתם לא מכינים כלום בתשעה באב?אתמול??? בתשעה באב????!!! עוגה?!
זה מסוג הניסים שקורים רק בבתים של אחרים...אפשר גם לעשות הפתעה לאמא ולנקות יסודי את הבית
כל יום חדר אחר
נראה לי שזה יותר משאלת לב ...זה מסוג הניסים שקורים רק בבתים של אחרים...
בסה"כ אישה עייפה שמקווה שאולי בעלה יקרא את האשכול...נראה לי שזה יותר משאלת לב ...
ולא מציאות שקרתה.
אם להתייחס לשאלה ברצינותמה אתם עושים עם הילדים?
איך מעסיקים אותם?
ומתי אתם לומדים?
איזה גננות יסכימוווווווווווווווווווווווווו??????????????אם להתייחס לשאלה ברצינות
אין זמן ללמוד- זה המציאות!
מקסימום לקרוא כמה משניות..
אני מדבר על 2-3 ילדים פחות מגיל 7
זה המצב
צריך הרבע יחס וסבלנות ומילוי בקשות שלא נגמרות
תוריד לי, תביא לי, נשפך לי,...
- א''א ללמוד ככה- זה א'
ב':
לא מבין למה אין אפשרות מטעם העירייה להמשיך בגן קייטנות כל החופש עד 13:00?
כל הורה ישלם 200 ש''ח לחודש
כפול 20 ילדים זה 4000 ש''ח - ובד''כ יש יותר ילדים...
הגננות ירוויחו
והילדים יהנו - תשאלו אותם מה עדיף קיטנה/להיות עם אבא חודש שלם
(עם אבא זה נחמד שבוע- אח''כ הסבלנות פוקעת...- והלשון בחוץ,, וזה לא נחמד- לכולם.- מנסיון.)
ואנחנו נוכל לשבת ללמוד
העירייה הראשונה שתרים את הכפפה- תבין איזה ביקוש יש..
כנ''ל גם בבתי ספר ותת''ים
אני לא מצליחה להבין איך בציבור הכללי שאין בינזמנים ושתי ההורים עובדיםלא מבין למה אין אפשרות מטעם העירייה להמשיך בגן קייטנות כל החופש עד 13:00?
לא צריך גננותאיזה גננות יסכימוווווווווווווווווווווווווו??????????????
יש מסכים, כל ילד מקבל מוצץ(מסך) וזהו שקט.אני לא מצליחה להבין איך בציבור הכללי שאין בינזמנים ושתי ההורים עובדים
איך מסתדרים עם חודש חופש
אין להם הרבה ילדים כמונואני לא מצליחה להבין איך בציבור הכללי שאין בינזמנים ושתי ההורים עובדים
איך מסתדרים עם חודש חופש
מביאים לסבים ולסבתותאני לא מצליחה להבין איך בציבור הכללי שאין בינזמנים ושתי ההורים עובדים
איך מסתדרים עם חודש חופש
נשמע קצת מופקר... בת כמה הילדה?אצלנו בבנין יש שטח גדול מרוצף מוצל וכל הילדים נפגשים שם. יש ילדה גדולה אחראית כל יום שמשלמים לה כמה שקלים
אנחנו שבוע הבא נשכור מתנפחים ומכונת ימבמבמם. בנתיים הם מעסיקים את עצמם ביצירות במחנה ,מלחמת מים וכו
12-13נשמע קצת מופקר... בת כמה הילדה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: