לא הבנתי את התשובה.יכול
ואם יש לו תוספת תלויים מורידים ממנה את הרווח מהדתות
נראה לי טעות, אני מקבל את שתיהםמלפני כמה חודשים אין אפשרות לקבל קצבת דתות בנוסף לנכות.
שלום וברכה
אשמח לדעת האם מי שמקבל קיצבת נכות יכול לקבל מלגת אברך כולל מהמדינה (דתות בלע"ז).
תודה רבה
מתחילת השנה (בעקבות חוק של יעקב אשר) מורידים רק את הסכום שמעל 1200.זה לא תלוי מה אתה מקבל אלא מה תצהיר כמו שכתבו כבר.
אם לא תצהיר על הכנסות כולל לא יורידו לך כלום אבל יתכן שיש להם מידע דרך הדתות (סבירות נמוכה)
כל ההורדה מדוברת על התוספות בגין ילדים ואשה ולא מהבסיס (כך זכור)
אז זה נגד הכללים כרגע ואתה מסכן את כל העמותה שדרכה אתה מקבל את הדתות ובסופו של דבר אם יעלו על זה זה יזיק לכם ויקזזו לכן אחורה הכלנראה לי טעות, אני מקבל את שתיהם
לי אין עם זה בעיה@ה. בקר לא הבנתי מה הבעייה, ביטוח לאומי יודע שאני בכולל, זה מדווח להם גם ע"י העמותה, וגם ע"י שהצהרתי על ההכנסה הזאת.
אולי לעמותה הספציפית שלכם יש חישוב אחר, בכל מקרה אצלי המלגה פחות מ1200, ולא מפחיתים לי כלום בגללה.
בדיוקחבר שלי מקבל קצבה
באלול הוא נרשם לדתות אבל בפועל אינו מקל בגלל הנכות
ולבחור ישיבה ?משרד הדתות לא מאשר קצבת דתות למי שיש קצבת נכות
לא יודעת אני עוסקת רק באברכי כוללולבחור ישיבה ?
לא יודעת אני עוסקת רק באברכי כוללולבחור ישיבה ?
חברותא שלי נכה (עיוור!) נרשם על ידי האחראי לדתות ומייד ירד לו הקיצבהלי אין עם זה בעיה
משרד הדתות לא מאשר קצבת דתות למי שיש קצבת נכות
מה לא ברור?
זה לא העמותה שלנו
זה כלל העמותצות.
כללים חדשים מלפני כמה חודשים
אין כאן מה להתווכח
מקווה בשבילכם פשוט שלא יעלו על זה בדתות.אם מרמתם לפני הכללים האלו, ראש הכולל שדרכו אתם מקבלים דתות, צריך להסיר אתכם מהרשימה מאז הכללים החדשים.
זה לא אניולא העמותה שלנו. זה כלל העמותות.
הבאתי עובדות.
אין מה להתווכח על זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: