זבון וזבין
משתמש מקצוען
זה השאלה שאני מתחבט בה - ואשמח למענה ממישהו עם ניסיון,ואם כן,
מה דינו של מי שעובר כולל, נחשב כמו 'להתחיל' או כמו 'להמשיך'
אני אישית הצהרתי בביטוח לאומי בוועדה שאני אברך כולל ומקבל מלגת דתות (ללא תוספת),@זבון וזבין אני הבנתי אחרת את העניין, שלפי התקנות החדשות אין אפשרות בכלל לקבל אפילו שקל אחד דתות וקצבת נכות, ומה שאתה ועוד כמוך עדיין מקבלים את שניהם מקבלים, זה פשוט כי לא עלו עליכם, אך מי שבא להירשם חדש לדתות, וכנראה גם נכה שעובר כולל יגלו את זה וישללו לו את הקצבת נכות.
וכן עדכנתי את הראש-כולל ע''ז,
מדובר בסוף 2022 - אם מדובר בתקנות חדשות היו צריכים להודיע לי על-כך (או לראש כולל שלי שנודע לקצבת הנכות)
אין לי מושג מה הבעיה - לכן אינני עורך,אגב, @זבון וזבין ההודעה האחרונה שלך סומנה על ידי הבוט של נטפרי באיקסים, נשמח אם תכתוב אותה שוב, בשינוי לשון).
הסברתי שם את פרשנותו על כיוון החשיבה של כותבי חוקי הביטוח לאומי - שזה לפי עיוותי מחשבתם - ולא רק להציק לציבור החרדי,
כיוון החשיבה שלהם מעוות - כי הם מסתכלים על לידת ילדים כנטל ונזק - לא כזכות אדירה כפי ראות התורה,מצטרף לבקשתך !! ומסכים איתך בכל מילה, הדבר ברור ומפורסם לכל מי שקצת מכיר מבפנים איך עובדים הדברים, שכל חוק וכל סעיף !! [טוב אולי לא כל אבל רוב מוחץ!!] של כל ההגבלות והתקנות הללו הם נטו כדי להתנכל בחרדים!
שמתם לב שקצבת התלויים היא רק עד 2 ילדים [ואגב למי שלא שם לב רק על 2 הילדים הראשונים, כי אם יש לך ילדה בת ת12 אז עוד 6 שנים נגמור את הקצבה עבורה, ואח"כ הילדים הקטנים בני שנה שנתיים? הם לא נקראים תלויים הם לא צריכים את האב, הם יכולים להסתדר בכוחות עצמם ולכן אינם נתמכים כלל, הם הולכים לעבוד גם ומפגינים לפעמים...- פשוט פסיכי!!! מי שיתבונן טיפה יווכח כמה הכל מושחת ומכוון בצורה הזאת!!] אני שואל אתכם אדם שיש לו 8 ילדים ואדם שיש לו 2 ילדים, שניהם נכים, הרי ברור שההוצאות של הבעל משפחה של ה8 ילדים כפולות ומכופלות!! ועדיין הם מקבלים את אותה קצבה! עכשיו באיזה ציבור יש 2 ילדים ? בציבור הכללי, הציבור החרדי לא קיים דבר כזה! ממוצע של 5 6 לפחות נכון? זה לא כדי לפגוע בחרדים ובפרט באברכים? (ואגב למי שטען על הח"כים שלנו שלא עושים דבר, אז באמת או שידיהם כבולות וזאת המערכת וזה חזק מהם, שכן כל אחד מאיים לפרק את הממשלה אם יעבור חוק 1 לא לפי רוחו.. או שבאמת אינם עושים כלום לציבור שלהם ודואגים לעצמם ולמשפחתם ולכל מי שקרוב לצלחת ובזה נגמר! לא יודע...)
מי שמכיר את הרב בנימין גמליאלי [תלמיד מובהק של הרב בנציון אבא שאול] הוא אדם בעל שיעור קומה תלמיד חכם זקן ומופלג!! הוא אומר את הדברים הללו כסדר!! ועוד הרבה הרבה יותר מזה לא נגלוש וניכנס לנושאים אחרים, אבל ברור שמטרת החוק הזאת ועוד מלא מלא מלא מלא מלא נועדו כדי לפגוע בציבור החרדים!!
ה' יעזור, בו אנו בוטחים ועליו נשענים!!
לא מדובר באנטישמיות - אלא בדעה חילונית/חולנית שאם אתה רוצה לגדל הרבה ילדים אל תבקש מאתנו לממן אותם....
וזה בכל תחום החל מקצבת ילדים ועד תלושי המזון...