שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
חרדות ופחדים
חרדות ופחדים
זה ההיבט של הגישה הקוגנטיבית התנהגותית (CBT) שעובדים על ידי שינוי אמונות מזיקות וזיהוי עיוותי חשיבה ועבודה עליהם - במטרה למנוע דכאונות בעתיד למי שכבר היה.דיכאון חמור מתחיל מדיכאון קל, שמתחיל מאמונה במחשבות שליליות.
מידיעה אני בחור ישיבה שהצלחתי להוציא קיצה על כלום כמעט אז ודאי שעם טיפה עבודה אפשר להוציא בשבילו וחבלתדברו עם הרב גודנטל הוא מבין בכל הניאונסים. לא צריך להיות חסרי תפקוד לגמרי בשביל לא לקבל קצבה.
לשמחתנו, זאת התרופה הטובה ביותר לדיכאוניים, ולצערנו, זה הקושי הגדול ביותר בטיפול בהם - לגרום להם לצאת מהבית.אולי אותו אברך שניכנס לדיכאון יוכל לצאת לעשות משהו שהוא אוהב כגון איזה שהוא עבודה או לימודים של איזה משהו שהוא אוהב שיעשו לו טוב כמובן במסגרת רוחנית שזה לא יוריד אותו ואולי זה יצליח לעזור לו לצאת כלומר אני מקווה שזה יעזור לו לצאת.
נו כבר מצאת פסיכיאטר טוב ?לפני כחצי שנה פירסמתי כאן בקשה עבור חבר טוב אשר לצערינו תקופה ארוכה בדכאון ולא מצליח לצאת מזה. בתחילה היו באמת הרבה תשובות שסייעו לנו הרבה אך לצערי הלכו ופחתו.
לכן אני פותח אשכול נוסף בכדי שיראו עוד אנשים ובתקווה שסוף סוף נמצא פתרון לאברך היקר שכל כך סובל ומתייסר וביחד עמו גם אשתו וילדיו.
מצורף הקישור לאשכול הקודם
האשכול הראשון
הייתי מאוכזב מד"ר יבגני לוין, הן מן השירות, והן מן הייעוץ.פרופסור לרנר במאוחדת בביתר עילית.
יבגני לוין גם מקבל במאוחדת או כללית לא יודעת.
ד"ר גפני בכללית בקריית יובל.
הם פסיכיאטרים ממש טובים שמקבלים דרך קופ"ח.
בהצלחה!
איך יוצרים איתו קשר ?הרב משה בלוי.
מתמצא היטיב מיהם הרופאים המומלצים לכל בעיה.
כדי לשמוע את דעתו על הנושא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: