על אברטק אני לא יודעת, על מפתחים בררתי בשבועות האחרונים ומישהו שברר לי מבפנים כתב לי:אשמח לשמוע מידע על שתי מסגרות הללו ללימודי תכנות לגברים חרדים.
איזה מהם עדיף מבחינת המקצועיות, השמה, ובכלל אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים ומידע על הנעשה שם בפנים. תודה.
הגיוני. המקום לעידוד הוא, שכל אחד יכול לרכוש את הרקע ברמה כזו או אחרת באופן עצמי.90% מאלו שמסיימים מסלול הם כאלו שיש להם רקע מסויים
מפתחים ואברטק פונים במוצהר לחרדים ללא רקע בכלוםלבנות על קורס כזה או אחר, שהוא יהיה בבחינת ״כל בו״ זה פשוט לא נכון. בכל מקרה ובכל קורס צריך עבודה עצמית מחוץ למסגרת.
ב, נלחמים למצוא עבודה במקומות עם משכורות גבוהות? וכמה זה המשכורת הנמוכה אצלם?על סמך מישהוא שלמד באברטק (JBH)ודיברתי איתו
א, התנאים מעולים ממש, לומדים בכולל בבוקר עם מלגה מכובדת מאד, ואח"כ לימודים עד 6 בערב
ב, נלחמים שם למצא עבודה לכולם, ומי שלא מוצא עובד אצלם (במשכורת נמוכה)
ג, חצי מהמחזור מועפים באמצע השנה, אין סנטימנטים.
ד, המורים שם לא מתאמצים במיוחד, מי שלא עומד בקצב - החוצה. (זוהי רוח המפקד כמובן)
ה, 90% מאלו שמסיימים מסלול הם כאלו שיש להם רקע מסויים (כלומר שיש להם אנגלית, או שלמדו במוסדות של ליב"ה וכד')
המסקנה שלו: התכנית לא מותאמת לבוגרי החינוך האולטרה חרדי, מוכשרים ככל שיהיו
ואז מה?מפתחים ואברטק פונים במוצהר לחרדים ללא רקע בכלום
רעיון מעניין מאודולאף אחד לא שווה להקים תוכנית כמו שתיארתי לעיל....
הרעיון הוא יותר משהו בכיוון של:רעיון מעניין מאוד
אבל לדעתי צריך עוד לשייף אותו. עיקר הקושי שאני רואה: פלפולים בלתי רלוונטים לעולם המעשה, וההספק (כוונתי ל-״עספעק״)
עובדים קשה בהחלט כדי שכולם ימצאו עבודה במשכורת רגילה של מתחיל, (לפעמים ממש מתחננים בשם עזרה והזדמנות לחרדים וכ"ו כך שלא מדובר במשכורות גבוהות )ב, נלחמים למצוא עבודה במקומות עם משכורות גבוהות? וכמה זה המשכורת הנמוכה אצלם?
לא, דווקא במתמתיקה סוגרים ב 3 חודשים פער של 3 יחידות!האנגלית שהם מלמדים לא סוגרת פערים?
כדי לקרא ספר באנגלית צריך אולי שנה לחרוש באנגלית וללמוד בלי הפסקה (לא מדבר על אלו שיש להם כשרון מיוחד לזה)ואז זה אמור להיות הרבה יותר קל, כי זה הרבה יותר מעניין לקרוא ספר על רשתות מאשר סיפורי מתח באנגלית.
לא יכול לענות על זה כי אני יודע אנגלית מהבית.כדי לקרא ספר באנגלית צריך אולי שנה לחרוש באנגלית וללמוד בלי הפסקה (לא מדבר על אלו שיש להם כשרון מיוחד לזה)
אני לוחץ ולוחץ על X ולא מבין למה זה לא נסגר
מניסיוני (למדתי גם מתמטיקה וגם אנגלית מאפס בגיל מבוגר), @יוספוב צודק.@יוספוב
ב-3 חודשים מגיעים לרמה של 3 יחידות במתמטיקה, ובמשך 3 חודשים לומדים רק ABC?
נשמע לי פער רציני בין הזמן להספקים בין מתמטיקה לאנגלית.
בעיקרון אם מתמקדים רק באנגלית במשך 3 חודשים, אני מאמין שגם בן אדם ממוצע בלי שום ידע באנגלית אמור להיות מסוגל לקרוא מאמרים פשוטים בנושאים מקצועיים, השפה שם בד"כ לא ספרותית, וגם המילים החדשות הן לא רבות ואפשר בקלות לגגל אותן, ויש גם תוספים לדפדפן שמביאים לך את התרגום במקום.
צפה בקובץ המצורף 918208
למדתי שפות חדשות בגיל מבוגר (אמנם לא אנגלית, שגם אותה למדתי לבד בגיל יחסית צעיר), וקשה לי לקבל את זה ש-3 חודשים מספיקים רק ל-ABC.מניסיוני (למדתי גם מתמטיקה וגם אנגלית מאפס בגיל מבוגר), @יוספוב צודק.
בשלוש חודשים זה לגמרי מספיק עם השקעה להגיע לרמת 3 יחידות, לעומת זאת לאנגלית לוקח הרבה הרבה הרבה יותר זמן.
למי שמגיע מאפס שלוש חודשים זה בערך זמן שאפשר לדעת a b c ולקרוא את הכתוב בלי להבין מילה, לאוצר מילים בסיסי שיאפשר איכשהו לקרוא מאמרים פשוטים בעזרתו של גוגל צריך שנה ++ של לימוד יום יומי.
למדתי שפות חדשות בגיל מבוגר (אמנם לא אנגלית, שגם אותה למדתי לבד בגיל יחסית צעיר), וקשה לי לקבל את זה ש-3 חודשים מספיקים רק ל-ABC.
לדעת a b c ולקרוא את הכתוב בלי להבין מילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: