שלחתי לך שתי תמונות.giti0461%gmail.com
לצערי, לא חושבת שיעזור לך כי כנראה לא קשור.
אם בכל זאת תחשבי שיש קשר, אצטרך למצוא את המטען, ואשלח לך את שאר התמונות גם של האוטובוס,
ושל עוד בחורים.
שלחתי לך שתי תמונות.giti0461%gmail.com
הוא לא קשור אליו, סתם נדבק אליו יום יומיים ונעלם...אם הוא היה מחובר ומקושר לרב ראטה, אולי לבקש מהרב ראטה להזכיר אותו בשיחות ,לבקש שמי שראה/שמע אותו שידווח ל......., ידבר אפילו לבחור עצמו.....? זה יכול להגיע לאוזניים המתאימות!! אמן!
ובכל זאת, המקום האחרון שראו אותו זה היה לידו ויכול להיות שהוא או נשים שסביבו ידעו להגיד מתי הם ראו אותו.הוא לא קשור אליו, סתם נדבק אליו יום יומיים ונעלם...
נכון,ובכל זאת, המקום האחרון שראו אותו זה היה לידו ויכול להיות שהוא או נשים שסביבו ידעו להגיד מתי הם ראו אותו.
אולי משהו ששומע לשיעוריו כן ידע איפה הוא
בנוסף, לא ברור למה אבל עדיין יש הרבה מאד אנשים שטרם שמעו את השם אברהם משה קליינרמן ולא יודעים שנעלם.
אולי כדאי שהמשפחה תשכור יועץ תקשורת או לחילופין לדאוג בעצמם לפרסם כל יום בכל אתרי החדשות על העלמותו
מה קורה עם גורל הגר"א? יש אפשרות אצל אחד מנכדיי הרב לוין זצוק"ל.פיקוח נפש!!!!!!!!!!!!!צפה בקובץ המצורף 1106551
עם ישראל היקרים!
אני מבקשת מכל אחד ואחת
עדיין לא מצאנו אותו אברהם משה בן גיטל
נער בן 16 1/2 שנעדר לפני 35 יום במירון
אנא
תקרעו את השמים בתפילות לישועתו המהירה
אי אפשר כבר !!!!!!!!!!!!
מעדכנת מידיעה:ובכל זאת, המקום האחרון שראו אותו זה היה לידו ויכול להיות שהוא או נשים שסביבו ידעו להגיד מתי הם ראו אותו.
היה ראיון ברשת ב'- העלה מעט למודעות אבל שומעים על כ"כ הרבה חדשות- פיגועים, שריפות, טרגדיות שזה כבר נשכחזה מאוד מוזר שהתקשורת לא מדברת אין לי ספק כשזה היה מגיע לחדשות הכל היה נראה אחרת! השאלה איך גורמים לזה?
הייתי במירון ובכל האזור יש התמונות עם הכיתוב נעדר גם מסביב למירון בספסופה וכדו'למה בעיתונות החרדית אין מילה?
אני מכירה הרבה אנשים שלא מחוברים בכלל לאינטרנט, ואין להם שום דרך לדעת עליו - בלי העיתונות החרדית.
וגם בכל בית כנסת/מקווה - שיתלו תמונות גדולות שלו, עם כיתוב בולט 'נעדר'. שימשוך את העין.
שכל אחד שם יבדוק בסרטונים שלו ובמצלמות אם הוא מופיע בתמונות, עם מי היה לו קשר, זה יכול לתת כיווניםובכל זאת, המקום האחרון שראו אותו זה היה לידו ויכול להיות שהוא או נשים שסביבו ידעו להגיד מתי הם ראו אותו.
בנוסף, לא ברור למה אבל עדיין יש הרבה מאד אנשים שטרם שמעו את השם אברהם משה קליינרמן ולא יודעים שנעלם.
אולי כדאי שהמשפחה תשכור יועץ תקשורת או לחילופין לדאוג בעצמם לפרסם כל יום בכל אתרי החדשות על העלמותו
עריכה-אני חושבת שמהדורת חדשות הייתה פותחת בזה המשטרה הייתה עושה מאמץ, כשהמשטרה מאוד תרצה היא תמצא לפי דעתי, יש מספיק מוחות חזקים איך להגיע אליו, הוא לא מקצועי ויש בברור מספיק אפשרויות. רק זה לא מה שמענין אותם אבל עם זה יעסיק את הציבור יהיה להם ענין.
גם רעיון...אולי לחץ של חברי כנסת חרדים יועילו להמרצת המשטרה
שבוע שעבר היו מס' טיולים מאורגנים לצפון לבחורי ישיבות.תדעי שהבן שלך כל הזמן עומד מול עיננו.
שבוע שעבר נסענו לצפון, וראיתי אוטובוס עם בחורי ישיבה, בתחנת רענון בכביש 6.
אחד מהם הזכיר לי את התמונה של בנך שלא עמדה מול עיניי.
הוצאתי מצלמה וצילמתי אותו, ובעלי שאל את אחד הבחורים איזו ישיבה הם,
והוא ענה לו שזו ל ישיבה אלא מכמה ישיבות.
כמובן חשדי התעורר..
שמרתי את התמונות ושלחתי לחברה שמכירה את הבן שלך, והיא אמרה שזה לא הוא.
למרות שמלכתחילה לא חשבתי שבדיוק אמצא אותו באמצע כביש שש, עדין התאכזבתי שזה לא הוא
כי ליבי עלייך.
בע"ה שתבשרי בקרוב בשורות טובות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: