ציפור כחולה
משתמש מקצוען
אפשר מיקום של הפלאפון.
שמעתי כבר על נעדר שאותר בדרך זו ע”י השב”כ, כך שלדעתי שווה בדיקה אם יש להם יכולות בתחום יותר מהידוע לנו.פשוט לא נכון... אפשר לבדוק לפי הרב קו את תיקופי הנסיעות שלו במידה וביצע, אבל לא לאתר מיקום, אין בכרטיס הרב קו שבב gps...
אם הוא היה מחובר ומקושר לרב ראטה, אולי לבקש מהרב ראטה להזכיר אותו בשיחות ,לבקש שמי שראה/שמע אותו שידווח ל......., ידבר אפילו לבחור עצמו.....? זה יכול להגיע לאוזניים המתאימות!! אמן!האם יש איזו התבטאות של הרב יואל ראטה בענין?
מקבלת את שיחות החיזוק שלו ולא שמתי לב לאיזכור.
אולי תלמידיו צלמו את מהלך הביקור ויש אפשרות לחפש בסרטונים
את הרעיון הזה לבדוק בתמונות ניסינו בשבוע שעבר כאן באשכולהאם יש איזו התבטאות של הרב יואל ראטה בענין?
מקבלת את שיחות החיזוק שלו ולא שמתי לב לאיזכור.
אולי תלמידיו צלמו את מהלך הביקור ויש אפשרות לחפש בסרטונים
לכאורה אדם שנחבל ברמה כזו שמשכיחה ממנו פרטים בסיסיים זו חבלה קשה שלא סביר לקום ולהחלים ממנה באופן עצמאי כך שאם חלילה היה נפצע ברמה כזו היו פוגשים כבר מזמן גורם רפואי שנתקל בזה.אולי הוא חלילה נפל קיבל מכה והוא לא זוכר פרטים מה שגורם לו לא לדעת טלפון וכתובת של הבית ושל אחרים
(השערה מוזרה)
?ואפילו בימים האחרונים
אין לי עוד פרטים מאומתים להוסיף
| 8:12 (לפני שעה) | |||
|
ראשית תודה רבה על האכפתיות והעירנות! תשלחי לי בבקשה את התמונה של הבחורתדעי שהבן שלך כל הזמן עומד מול עיננו.
שבוע שעבר נסענו לצפון, וראיתי אוטובוס עם בחורי ישיבה, בתחנת רענון בכביש 6.
אחד מהם הזכיר לי את התמונה של בנך שלא עמדה מול עיניי.
הוצאתי מצלמה וצילמתי אותו, ובעלי שאל את אחד הבחורים איזו ישיבה הם,
והוא ענה לו שזו ל ישיבה אלא מכמה ישיבות.
כמובן חשדי התעורר..
שמרתי את התמונות ושלחתי לחברה שמכירה את הבן שלך, והיא אמרה שזה לא הוא.
למרות שמלכתחילה לא חשבתי שבדיוק אמצא אותו באמצע כביש שש, עדין התאכזבתי שזה לא הוא
כי ליבי עלייך.
בע"ה שתבשרי בקרוב בשורות טובות.
(ואגב, איזה טרמפיסט שנסע איתנו וראה שאני מצלמת, אמר את השם של אחד בירושלים, שמסתובבים שם אנשים שבחורים נסחפים אחריהם והם כאילו כלואים שם ולא יוצאים כי יש להם השפעה נפשית. (כת),
אולי תבררו בכיוון הזה. לא יודעת מי זה ומה זה, ואם המידע הזה אמין בכלל...)
זה בטוח לא הוא.ראשית תודה רבה על האכפתיות והעירנות! תשלחי לי בבקשה את התמונה של הבחור
giti0461 @ gmail.comזה בטוח לא הוא.
אבל תביאי לי מייל ואשלח לך כי צילמתי עוד תמונות מהאוטובוס שם.
תכתבי לי רק את ההתחלה של המייל שלך.לא נותן לי לפרסם כאן את הכתובת מייל אז הנה המס 'טלפון שלי0548481461 ותצרי בבקשה קשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: