יש לי המלצה על רופא באסותא תל אביבהאם יש לכם המלצה לרופא מנתח?
האם שווה ללכת לרופא פרטי?
כל מידע על הניתוח יתקבל בברכה! ובתודה!
איך מקבלים ++?אם יש לכם ביטוח בריאות אז שווה לכם ללכת לרופא פרטי אתם מקבלים חזרה את הכסף+++++++++++++ועוד
מי זה רגובי?כדאי מאוד לשאול את רגובי, הוא המליץ לי על רופא, אני לא זוכרת את שמו
בסוף עשיתי ניתוח באזור המרכז ולא בירושלים
אני מאיזור ירושלים, וקיבלתי המלצות דווקא על איכילוב, נותחתי שם והייתי מאוד מרוצה.האם יש לכם המלצה לרופא מנתח?
מי הוא שמואל רוזנפלד?אני מאיזור ירושלים, וקיבלתי המלצות דווקא על איכילוב, נותחתי שם והייתי מאוד מרוצה.
התייעצתי עם שמואל רוזנפלד, הוא סידר לי תור ליום אחרי שדיברתי איתו...
יועץ רפואי חרדי מוכר.מי הוא שמואל רוזנפלד?
באיזה קופה את?
יועץ רפואי, אני מאוד סומכת עליו, אכתוב בהמשך היום את המספר שלומי זה רגובי?
אני בכללית, ורגובי ידע על מי להמליץ לי שעובד עם כלליתמישהו יודע איך זה דרך הקופה? כללית.
אשמח מאוד לטלפון שלו!יועץ רפואי, אני מאוד סומכת עליו, אכתוב בהמשך היום את המספר שלו
אני בכללית, ורגובי ידע על מי להמליץ לי שעובד עם כללית
איך משיגים אותו?אני מאיזור ירושלים, וקיבלתי המלצות דווקא על איכילוב, נותחתי שם והייתי מאוד מרוצה.
התייעצתי עם שמואל רוזנפלד, הוא סידר לי תור ליום אחרי שדיברתי איתו...
אודה למי שיש בידו מידע חדש/ישן על הניתוח ועל רופא/בי"ח מועדףהאם יש לכם המלצה לרופא מנתח?
אני נותחתי ב"ה בשערי צדק בשר"פ בשנה האחרונה.אודה למי שיש בידו מידע חדש/ישן על הניתוח ועל רופא/בי"ח מועדף
שר"פ אפילו למי שיש ביטוח משלים זה כמה אלפי שקלים, זה שווה את זה?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: