לא בשביל רופא ספציפי בעניין זה - אלא בכל התחומים!!לעבור קופה בשביל זמן המתנה לרופא?
משפחה ילדים נשים וכו',
אצלינו תמיד מאוחדת המתנה ללא הגבלה, ובקופות האחרות אין המתנה.
לא בשביל רופא ספציפי בעניין זה - אלא בכל התחומים!!לעבור קופה בשביל זמן המתנה לרופא?
מעניין איפה בארץ... אצלינו בביתר עילית - ממתינים עד שאין כבר צורך לרופא, או שפנו למיון...אני במאוחדת ואין לי מצב שאני צריכה רופא ואין לי מהיום להיום!!
המלצתי אחרי שהבנתי שבמקומה המצב כמו אצלנו שיש המתנות ארוכותאבל את לא יכולה על סמך זה להמליץ לאחרים לעבור.
אנחנו בכללית, ואם אין רופא בסניף אחד הולכים לכל סניף הכל בסדר - מנסיון,אם כבר אין שם היום רופא ילדים ויש ברחוב אחר במרפאה אחרת- את לא יכולה ללכת לשם. את צריכה רופא רק במרפאה שלך.
עד עכשיו לא כתבתי איפה אנחנו כדי שלא ייראה שיש לנו מניות... דחקת אותי לפינה...אנחנו בכללית, ואם אין רופא בסניף אחד הולכים לכל סניף הכל בסדר - מנסיון,
בכללית יש לנו רופאים מקצועיים ממש בזמינות מיידית.
ברור שאני רוצה!@gila zohar אם את רוצה דיס המלצות על נוירולוגים יש לי כמה.
הוא רופא מעולה, ממש מומלץ! הוא היה המומחה בהדסה לילדים ועזב.שאלה נוספת- מישהו מכיר / ממליץ / דיס ממליץ/ יודע על מאוחדת כלפי איתי ברגר ?
המאבחן מאבחן גם בעיות נלוות להפרעה.ראשית, יש לציין כי לא ניתן לאבחן הפרעת קשב באופן חותך (כמו בדיקות דם או דופק וכו שההבחנה היא ברורה וחד משמעית), אלא להעריך את הפרעהה על פי שאלונים או אבחונים ממוחשבים.
האבחון מיועד כדי לדעת האם יש הפרעת קשב ונתינת ריטאלין (לסוגיו) והאבחון האמיתי הוא בשטח לאחר נטילת התרופה ובדיקת ההשפעה.
מנסיוני, פסיאטרי ילדים הכי מומחים בנושא(למרות שהמילה פסיכיאטר נשמעת אולי קצת מלחיצה.... ) והם יודעים להתאים באופן מושלםם את התרופה (בדר'כ).
אז כשאת שואלת האם הפסיכיאטר טוב רק בהתאמת סוג הכדורים, זו מהות הבדיקה כי כמו שכתבתי לא ניתן לאבחן באופן אובייקטיבי את המקור הראשוני אלא רק על פי ההשלכות בשטח.
בנוסף, אם אכן קיימת הפרעת קשב, יש לטפל במקביל לאחר נטילת התרופה בכל תחומי הלמידה המושפעים מהקשב על מנת ליצור דפוסים חדשים ללמידה.
מחקרים מוכיחים כי ילדים שהצליחו להיגמל מהתרופה, הם הילדים שנעשתה איתם עבודה במקביל לנטילת הכדור.
בהצלחה רבהה
מזכירת הקופה אמורה לתת לך את הרשימה.ברור שאני רוצה!
אם אני כבר הולכת על מישהו, אז שלפחות אהיה מרוצה ושיהיה אמין ומקצועי
שאלה אחרת, מי יכול לתת לי את הרשימה של הנויורולוגים/פסיכאטרים שעובדים בפרטי עם הקופה? מזכירות המרפאה שלי?
ושאלה נוספת- מישהו מכיר / ממליץ / דיס ממליץ/ יודע על מאוחדת כלפי איתי ברגר ?
אז כשאת שואלת האם הפסיכיאטר טוב רק בהתאמת סוג הכדורים, זו מהות הבדיקה כי כמו שכתבתי לא ניתן לאבחן באופן אובייקטיבי את המקור הראשוני אלא רק על פי ההשלכות בשטח.
הבת שלי מחוננת, ואין לה כלל הפרעות לימודיות- היא קוצרת מאיות גם ללא מאמץ, ידע רחב מאד, זיכרון וניסוח מעולים! ילדה יצירתית ואומנותית.יש לטפל במקביל לאחר נטילת התרופה בכל תחומי הלמידה המושפעים מהקשב על מנת ליצור דפוסים חדשים ללמידה.
אין לי מושג, אנסה לברראיפה הוא מטפל עכשיו?
רוצה לכתוב לי? או באישי?רוצה דיס המלצות על נוירולוגי
המאבחן מאבחן גם בעיות נלוות להפרעה.
לא תמיד זה דווקא קשיי
המאבחן לא מאבחן בעיות נלוות להפרעה, זה כלול בבדיקות הכלליות (כמוeeg, טיקים וכו).
זה לא בנוסף, אלא זה הבדיקות הכלליות על מנת לתת ריטאלין
הנירולוג או הפסיכיאטר שומעים ממך את תמונת המצב וזה כמובן נלקח בשיקול הדעת שלהם.הבת שלי מחוננת, ואין לה כלל הפרעות לימודיות- היא קוצרת מאיות גם ללא מאמץ, ידע רחב מאד, זיכרון וניסוח מעולים! ילדה יצירתית ואומנותית.
יש לה בעיות בסדר וארגון, אימפולסיביות, ויסות רגשי, הרבה מוצפות, (ולפיכך גם בעיות חברתיות)
האבחון המדויק חשוב לנו על מנת להביןהאם המקור הוא בעית קשב או סתם קשיים רגשיים-חברתיים.
ולכן לא הייתי רוצה שנוירולוג יסתמך על דברי בלבד, כי אני באמת לא יודעת האם אני חושבת שזה קשב רק בגלל שקשה לי לקבל אותה כפי שהיא (שונה והפוכה ממני)
לגבי פסיכאטר- אני יודעתלגבי מומחיותו בהתאמת תרופה. השאלה שלי היתה לגבי אבחון.
ושוב, אני לא רוצה שיסתמכו רק על דבריי או על דברי המורה. אלא שיהיו אובייקטיביים
התיעצתי אם מרפאה בעיסוק, יש לה יותר מידי נקודות שמתאימות לפרופיל של בעיית קשב, ולכן זה סביר יותר שזה המקורחוות הדעת המקצועית של המטפלות שייסיעו לך לעשות סדר
ראיתי שיש לו הסדר עם מאוחדת מכבי וכללית ולאומית.איפה הוא מטפל עכשיו?
מה הם עושים?יש את ארגון "הילדים שלנו", ארגון מאד מוצלח
המקור לא בהכרח קשב, לפעמים זה הפוך, המקור הוא רגשי וזה מתבטא בצורה של קשיי קשב. (כמו אדם לחוץ בגלל נושא מסויים ולכן לא יכול להתרכז).התיעצתי אם מרפאה בעיסוק, יש לה יותר מידי נקודות שמתאימות לפרופיל של בעיית קשב, ולכן זה סביר יותר שזה המקור
בוודאי שניתן אחכ טיפול לסדר וארגון (קוג-פאן וכדו')
אבל הטיפול התרופתי , אם אכן ימצא באבחון בעית קשב, אמור מאד למתן ולהרגיע.
חשוב מאד לטפל במקור (בעית קשב למשל) ולא רק בתסמינים - טיפול רגשי / רפע בנפרד, כי הקשב מקיף המון המון תחומים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: