מידע שימושי אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָלוֹת מֵהָעִתּוֹן. אַל תַּעֲבִירוּ דִּירָה עִם הוֹבָ

מצב
הנושא נעול.

אהבת הבריות

משתמש מקצוען
יש לי חבר שיש לו חברת הובלות,הוא עבר היום דירה ושכר חברת הובלות,שאלתי אותו למה שכרת חברה אחרת,הוא הביט בי בעצב וענה,אני פרסמתי את עצמי שבוע שעבר בעיתון,ואתה לא יודע שלא עוברים דירה עם הובלות מהעיתון?????

תלמ

משתמש צעיר
זמנתם הובלות מהעיתון (שהבטיחו עבודה עברית מלאה, אלא מה).
בבתי הספר במשולש לא לומדים טוב פיזיקה. עובדה, הם לא יודעים ששנדליר שמכסחים אותו ברצפה משנה מצב צבירה.
בבתי הספר של החינוך העצמאי לא לומדים טוב ערבית. עובדה, לא ידעתי ש"זהירות שביר מאוד!!!" בערבית זה "למעוך הכי חזק!!!"
להגיד לפרחח ערבי "תראה, שברת את הארון", יכול לגרום למיטה ללכת בדרכו של הארון.
במקום להעביר דירה עם הובלות מהעיתון, פשוט תעשו מדורה עם כל הרהיטים שלכם בבית הישן - הילדים יהנו, זה יחסוך לכם את היום של ההובלות, והתוצאה אותה תוצאה.
המחיר שסיכמת עם הובלות מהעיתון הוא מחיר התחלתי, יש להכין מראש סכום כפול במזומן ועוד כרטיס בנקאי למשיכה במקרה הצורך. לא חשוב מה התירוצים הפעם (היה יותר מידי רהיטים, פחות מידי רהיטים, המעלית איטית, בדירה החדשה אין מזגן אינוורטר והפועלים מזיעים, וכו')
ממש קשה לבחור, אבל זה אחד הקטעים הנבחרים,
ה' ימלא חסרונכם.
הכתיבה משעשעת, המקרה עצוב ממש

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מה בעצם הקשר דווקא להובלות, אסור אם ככה לקחת אף בעל מקצוע מהעיתון.
אפשר לקשר לכאן את האשכול בנושא קבלנים סנדלרים ונזקיהם. ובטח יש עוד הרבה אשכולות בכל נושא בעלי המקצוע.

אלכס לרנר- רוסים, דייקנים וזהירים. העבירו לנו בטעות קופסא עם ביצים חיות (זה היה בדברים שהיינו אמורים לקחת לבד) ואף אחת לא נשברה!
מתחיל להתחרות עם אפשרי??
@אפשרי אני ממתין שתעברו דירה שוב לבית חלומותיכם, ואז תכתבו כאן טור של חוייה מתקנת, ואז אל תשכחו לציין את הביצים החיות...

אנחנו עברנו פעמיים: אחת לפני שלוש עשרה שנה, (מרחק שעה נסיעה) לא זוכר איפה מצאנו את ההובלות (לא זכור לי שהיה לנו עיתון כלשהו אז) בסך הכל הם היו בסדר, יתכן שפספסו פה ושם, אבל בס"ה היה בסדר.

בפעם השניה עברנו בתוך העיר במרחק לא גדול, אז את רוב הדירה העברנו לבד עם נגרר של חבר ועם עזרה חלקית משכיר יום ערבי.
ואת המקרר ומכונת הכביסה (שניהם בלבד) העברנו ע"י מוביל מקצועי (עם ערבים) והיה בסדר גמור.

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
חשוב לי להוסיף נקודה.
הרי לא כתבתי בגלל האסון לכשעצמו. עברנו דברים חמורים יותר והבלגנו. משכננו את הדירה והשקענו את הכסף אצל מיידוף, שידכנו בת עם קוני למל. קרו כבר דברים.

הבעיה היא התסכול. את הכל אפשר להבין. מיידוף הביא אחוזים מטורפים, ולקוני יש גם חן מסויים, תודו. אבל איך, איך יכול להיות שיצור תבוני ממין האדם, מעלה על דעתו בכלל להפקיד(ר) את הסלון החדש, הסרוויס של פסח, והירושה של סבתא אודטה, בידיו של מוביל עלום מהעיתון. זה הרי לא הגיוני.
אז חוץ מהצ'יה שברור שהשפיעה, יש ודאי משהו יסודי יותר.
ככל הנראה, התקופה הזו של מעבר דירה - שלא תדעו מצרות, אמן - היא תקופה כל כך לחוצה ומטורפת והזויה, ומלאת הוצאות כרימון, שהיא גורמת לנו לאבד שיקול דעת.
כך שבאופן תיאורטי, אם כשנגמור סוף סוף עם הארגזים והניילונים נצמדים והשקיות זבל, נמצא מגנט על הדלת של "מיידוף ולעמל הובלות בע"מ, יעבירו את חפציכם באמינות וביושר להיכן שתחפצו, עבודה עברית מאנ"ש רעדן אידיש" - אנחנו יכולים ליפול גם בפח הזה.
אשר על כן, אין טוב מעונש בכתב, להכניס לעצמות את המסר. כך לימדונו מורינו.
אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון או מהדלת.
שידכנו בת עם קוני למל
רק אני לא הבנתי מי זה?!

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
גם אני עד לא ידעתי מה זה עד שעברתי בצפון ת''א וילדים מופתעים צעקו לאמם 'אמא הנה קוני למל אמיתי'...
וברצינות,זה דמות ציורית מוזרה וכו'
המחזה הזה נכתב ע"י יהודי? בא לצחוק על הדתיים או מה? לא הצלחתי להבין בדיוק מהתגובות פה בפורום.
ואם יש למישהו תמונה אז נשמח להחכים...

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
רק אני לא הבנתי מי זה?!
יש הסבר בדפים הקודמים...
איזה דמות לא מוצלחת ממחזה אידישאי שאבא אחד החליט שביתו תינשא לה.
משו כזה....

היום בדרך לעבודה אני רואה משאית הובלות,
כמעט שאלתי אותם אם הם הובלות מהעיתון..... :p
נעשתה לנו כאן שטיפת מח מעולה ;)

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
מה בעצם הקשר דווקא להובלות, אסור אם ככה לקחת אף בעל מקצוע מהעיתון.
אפשר לקשר לכאן את האשכול בנושא קבלנים סנדלרים ונזקיהם. ובטח יש עוד הרבה אשכולות בכל נושא בעלי המקצוע.
ברעיון, ברור שעיתון (או מדריך טלפון) זה לא מקום טוב לבחור ממנו בעלי מקצוע. אבל לפעמים נתקעים ואין ברירה.
אבל יש הבדל בין להפקיד בידיו של בעל המקצוע מגפון (מ' פתוחה ג' קמוצה), לבין להפקיד בידיו את כל תכולת ביתך. (או את ביתך עצמו, במקרה של קבלן).

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אבל יש הבדל בין להפקיד בידיו של בעל המקצוע צינור מים קרים או מגפון
אכן כן
רק שיש בעלי מקצוע משמעותיים יותר מבעלי מגפון או מים קרים
נאום עדה לקבלן שפישל מטבח בצורה הזויה לחלוטין ומסרב כמובן לקחת אחריות...
(ארונות עליונים גבוהים מדי? צריכים שרפרף כדי לניח כלים במייבש? יש לי חבר שיכול להזיז את המיקום דברו איתו. ( שלמו לו כמובן, כן?)
הרכבתי שיש 2 חלקים עם רווח של 60 סמ בינהם (!!!! :mad: :mad: :mad: !!!!) ? אממ אפשר לעשות משטח מתקפל שיחבר בין חלקי השיש....!!! יש פתרונות להכול!!!
תבררו תשלמו תתקעו עם מטבח דפוק למה לא?

@אפשרי סורי שהתלבשתי פה
אולי זה ראוי לאשכול נפרד
אבל לצורך העניין....

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
@אפשרי סורי שהתלבשתי פה
אולי זה ראוי לאשכול נפרד
אבל לצורך העניין....
אדרבא, משלמים לי על כל כניסה לאשכול(?), אז למה לא להוסיף...
אבל זה בעצם אותו העניין. רק שלי למשל היה (משום מה) יותר ברור שעל קבלן צריך לברר טוב, והובלה זה בסך הכל להעביר מדירה לדירה, מה מסובך

נערך לאחרונה ב:

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אדרבא, משלמים לי על כל כניסה לאשכול(?), אז למה לא להוסיף...
בכייף,
לאור 400 הלייקים, האשכול יצבור שיא חדש של תגובות (ולייקים...:p)
באם רק מחצית מהם יפרקו אחוזים מעטים בנוגע לנ"ל....
באם השטף יהיה גדול יותר, הסבירות לקריסה זמנית של האתר יזנק

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
מֵבִיךְ לְהוֹדוֹת
וּלְגַמְרֵי לֹא מַרְשִׁים
שֶׁשָּׂמַחְתִּי לִרְאוֹת
אֶת הָאֲגוּדָלִים הַזְּקוּפִים

כֵּן, אַל תִּתְפַּלְּאוּ
תִּרְשְׁמוּ, זֶה כְּלָל:
יֵשׁ כָּאֵלּוּ שֶׁיִּשְׂמְחוּ
עַל זְקִיפַת אֲגוּדָל

זֶה נוֹתֵן כֹּחַ
וְתַחֲלִיף (?!) לִשְׂכַר סוֹפְרִים
מְעוֹדֵד אֶת הַמֹּחַ
וּמַטְעִין אֶת הַשְּׁרִירִים

הַחֲרִיזָה צוֹלַעַת, נָכוֹן
אֲבָל זֶה מַה יֵשׁ
עַל מַחְמָאוֹת, בִּכְתָב אוֹ בְּרִגְשׁוֹן
תּוֹדָתִי נְתוּנָה, זֶה הָיָה מְרַגֵּשׁ!

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מֵבִיךְ לְהוֹדוֹת
וּלְגַמְרֵי לֹא מַרְשִׁים
שֶׁשָּׂמַחְתִּי לִרְאוֹת
אֶת הָאֲגוּדָלִים הַזְּקוּפִים

כֵּן, אַל תִּתְפַּלְּאוּ
תִּרְשְׁמוּ, זֶה כְּלָל:
יֵשׁ כָּאֵלּוּ שֶׁיִּשְׂמְחוּ
עַל זְקִיפַת אֲגוּדָל

זֶה נוֹתֵן כֹּחַ
וְתַחֲלִיף (?!) לִשְׂכַר סוֹפְרִים
מְעוֹדֵד אֶת הַמֹּחַ
וּמַטְעִין אֶת הַשְּׁרִירִים

הַחֲרִיזָה צוֹלַעַת, נָכוֹן
אֲבָל זֶה מַה יֵשׁ
עַל מַחְמָאוֹת, בִּכְתָב אוֹ בְּרִגְשׁוֹן
תּוֹדָתִי נְתוּנָה, זֶה הָיָה מְרַגֵּשׁ!
סופית, לכתיבה מקצועית.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה