ממש קשה לבחור, אבל זה אחד הקטעים הנבחרים,זמנתם הובלות מהעיתון (שהבטיחו עבודה עברית מלאה, אלא מה).
בבתי הספר במשולש לא לומדים טוב פיזיקה. עובדה, הם לא יודעים ששנדליר שמכסחים אותו ברצפה משנה מצב צבירה.
בבתי הספר של החינוך העצמאי לא לומדים טוב ערבית. עובדה, לא ידעתי ש"זהירות שביר מאוד!!!" בערבית זה "למעוך הכי חזק!!!"
להגיד לפרחח ערבי "תראה, שברת את הארון", יכול לגרום למיטה ללכת בדרכו של הארון.
במקום להעביר דירה עם הובלות מהעיתון, פשוט תעשו מדורה עם כל הרהיטים שלכם בבית הישן - הילדים יהנו, זה יחסוך לכם את היום של ההובלות, והתוצאה אותה תוצאה.
המחיר שסיכמת עם הובלות מהעיתון הוא מחיר התחלתי, יש להכין מראש סכום כפול במזומן ועוד כרטיס בנקאי למשיכה במקרה הצורך. לא חשוב מה התירוצים הפעם (היה יותר מידי רהיטים, פחות מידי רהיטים, המעלית איטית, בדירה החדשה אין מזגן אינוורטר והפועלים מזיעים, וכו')
מתחיל להתחרות עם אפשרי??אלכס לרנר- רוסים, דייקנים וזהירים. העבירו לנו בטעות קופסא עם ביצים חיות (זה היה בדברים שהיינו אמורים לקחת לבד) ואף אחת לא נשברה!
מזה הכי צחקתיבמקום להעביר דירה עם הובלות מהעיתון, פשוט תעשו מדורה עם כל הרהיטים שלכם בבית הישן - הילדים יהנו, זה יחסוך לכם את היום של ההובלות, והתוצאה אותה תוצאה.
tני עוברת עוד מעט דירה, אפשר את המספר של ההובלות מהעיתון?אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון.
חשוב לי להוסיף נקודה.
הרי לא כתבתי בגלל האסון לכשעצמו. עברנו דברים חמורים יותר והבלגנו. משכננו את הדירה והשקענו את הכסף אצל מיידוף, שידכנו בת עם קוני למל. קרו כבר דברים.
הבעיה היא התסכול. את הכל אפשר להבין. מיידוף הביא אחוזים מטורפים, ולקוני יש גם חן מסויים, תודו. אבל איך, איך יכול להיות שיצור תבוני ממין האדם, מעלה על דעתו בכלל להפקיד(ר) את הסלון החדש, הסרוויס של פסח, והירושה של סבתא אודטה, בידיו של מוביל עלום מהעיתון. זה הרי לא הגיוני.
אז חוץ מהצ'יה שברור שהשפיעה, יש ודאי משהו יסודי יותר.
ככל הנראה, התקופה הזו של מעבר דירה - שלא תדעו מצרות, אמן - היא תקופה כל כך לחוצה ומטורפת והזויה, ומלאת הוצאות כרימון, שהיא גורמת לנו לאבד שיקול דעת.
כך שבאופן תיאורטי, אם כשנגמור סוף סוף עם הארגזים והניילונים נצמדים והשקיות זבל, נמצא מגנט על הדלת של "מיידוף ולעמל הובלות בע"מ, יעבירו את חפציכם באמינות וביושר להיכן שתחפצו, עבודה עברית מאנ"ש רעדן אידיש" - אנחנו יכולים ליפול גם בפח הזה.
אשר על כן, אין טוב מעונש בכתב, להכניס לעצמות את המסר. כך לימדונו מורינו.
אל תעבירו דירה עם הובלות מהעיתון או מהדלת.
רק אני לא הבנתי מי זה?!שידכנו בת עם קוני למל
יש לך רק אמון בהובלות מהעיתון?באמת?
אני מהדור של פעם, והאמון שלי באתרים נמוך מאוד.
האתר הזה באמת אמין?
גם אני עד לא ידעתי מה זה עד שעברתי בצפון ת''א וילדים מופתעים צעקו לאמם 'אמא הנה קוני למל אמיתי'...רק אני לא הבנתי מי זה?!
המחזה הזה נכתב ע"י יהודי? בא לצחוק על הדתיים או מה? לא הצלחתי להבין בדיוק מהתגובות פה בפורום.גם אני עד לא ידעתי מה זה עד שעברתי בצפון ת''א וילדים מופתעים צעקו לאמם 'אמא הנה קוני למל אמיתי'...
וברצינות,זה דמות ציורית מוזרה וכו'
כמובן! שבענו מרורות בעקבותיו בימי חורפנו בעיר חילונית.המחזה הזה נכתב ע"י יהודי? בא לצחוק על הדתיים
יש הסבר בדפים הקודמים...רק אני לא הבנתי מי זה?!
ברעיון, ברור שעיתון (או מדריך טלפון) זה לא מקום טוב לבחור ממנו בעלי מקצוע. אבל לפעמים נתקעים ואין ברירה.מה בעצם הקשר דווקא להובלות, אסור אם ככה לקחת אף בעל מקצוע מהעיתון.
אפשר לקשר לכאן את האשכול בנושא קבלנים סנדלרים ונזקיהם. ובטח יש עוד הרבה אשכולות בכל נושא בעלי המקצוע.
אכן כןאבל יש הבדל בין להפקיד בידיו של בעל המקצוע צינור מים קרים או מגפון
אדרבא, משלמים לי על כל כניסה לאשכול(?), אז למה לא להוסיף...
בכייף,אדרבא, משלמים לי על כל כניסה לאשכול(?), אז למה לא להוסיף...
סופית, לכתיבה מקצועית.מֵבִיךְ לְהוֹדוֹת
וּלְגַמְרֵי לֹא מַרְשִׁים
שֶׁשָּׂמַחְתִּי לִרְאוֹת
אֶת הָאֲגוּדָלִים הַזְּקוּפִים
כֵּן, אַל תִּתְפַּלְּאוּ
תִּרְשְׁמוּ, זֶה כְּלָל:
יֵשׁ כָּאֵלּוּ שֶׁיִּשְׂמְחוּ
עַל זְקִיפַת אֲגוּדָל
זֶה נוֹתֵן כֹּחַ
וְתַחֲלִיף (?!) לִשְׂכַר סוֹפְרִים
מְעוֹדֵד אֶת הַמֹּחַ
וּמַטְעִין אֶת הַשְּׁרִירִים
הַחֲרִיזָה צוֹלַעַת, נָכוֹן
אֲבָל זֶה מַה יֵשׁ
עַל מַחְמָאוֹת, בִּכְתָב אוֹ בְּרִגְשׁוֹן
תּוֹדָתִי נְתוּנָה, זֶה הָיָה מְרַגֵּשׁ!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: