דרוש מתכון פיתה שניצל-מכירים?

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה את זה בפיתה קטנה- נראה לי קוראים לזה פיתה תימנית.
ויש פעמים שאני ממלאה קודם ואז מצפה ומטגנת
ולפעמים אני גם אופה במקום לטגן. יש כאלה שאוהבים יותר אפוי ממטוגן.
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יאו עשית את זה!
בחיים שלי לא טיגנתי שניצלים אז החלטתי להתחיל מפיתה שניצל;)
כמה פשוט ככה טעים!
תהילושש תודה לך שבזכותך זה קרה
אני שמתי בפנים חצילים כי אל היה באלי לאכול בסוף היום משהו כבד
אבל אני יודעת ששמים שם פלאפל וטחינה כמו פיתה פאפל רגילה
זה ממש טעים! מרגיש כמו שניצל רק בלי להתבשר...
והנה תמונה ישר מהמחבת... WIN_20210706_22_08_00_Pro.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יאו עשית את זה!
בחיים שלי לא טיגנתי שניצלים אז החלטתי להתחיל מפיתה שניצל;)
כמה פשוט ככה טעים!
תהילושש תודה לך שבזכותך זה קרה
אני שמתי בפנים חצילים כי אל היה באלי לאכול בסוף היום משהו כבד
אבל אני יודעת ששמים שם פלאפל וטחינה כמו פיתה פאפל רגילה
זה ממש טעים! מרגיש כמו שניצל רק בלי להתבשר...
והנה תמונה ישר מהמחבת...צפה בקובץ המצורף 924918
מהמם!
וטיגנת?!איך נשברת מהר?.......;)
נראה טוב!!!
 

לק

משתמש מקצוען
אני הכנתי בעבר עם טוסט,
מלאתי חצאי פיתות בקטשופ+גב"צ+זיתים
טבלתי בביצה ואז בפרורים
וטיגנתי
אמאלה כמה שזה טעים....
כמו שמישהי כתבה שהגבינה נוזלת.....
 

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני הכנתי בעבר עם טוסט,
מלאתי חצאי פיתות בקטשופ+גב"צ+זיתים
טבלתי בביצה ואז בפרורים
וטיגנתי
אמאלה כמה שזה טעים....
כמו שמישהי כתבה שהגבינה נוזלת.....
נפתח אולי עוד מעט אשכול לעצרת קיבה? זה נראה משמין מאוד
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כתבתי ע"מ לסבר את האוזן, מבחינת גודל.
פחתה תימנית היא לא גדולה כמו לאפה.
יותר קרובה לפיתה רגילה רק הרבה יותר עבה ומבצק דביק מאוד וללא כיס.
ואגב, שמה סאלוף.
והכנתי אותה מלא פעמים.
 

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
פחתה תימנית היא לא גדולה כמו לאפה.
יותר קרובה לפיתה רגילה רק הרבה יותר עבה ומבצק דביק מאוד וללא כיס.
ואגב, שמה סאלוף.
והכנתי אותה מלא פעמים.
אני לא יודעת על מה את מדברת!
אברר בל"נ.
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מהמם!
וטיגנת?!איך נשברת מהר?.......;)
נראה טוב!!!
חחח האמת שעשיתי ניסוי אחד ותכננתי להכין לי עוד אחד להיום לעבדה
אבל בגלל שזה נטף שמן
העדפתי להסתפק בניסוי מאתמול..
נראה לכם שטיגון עם קצת מים ילך טוב?
כי באפיה לא נראה לי יש מצב לעשות את זה...
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
חחח האמת שעשיתי ניסוי אחד ותכננתי להכין לי עוד אחד להיום לעבדה
אבל בגלל שזה נטף שמן
העדפתי להסתפק בניסוי מאתמול..
נראה לכם שטיגון עם קצת מים ילך טוב?
כי באפיה לא נראה לי יש מצב לעשות את זה...
במים תקבלי פירורי לחם ופיתה רטובים...
איכסססס
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
חחח האמת שעשיתי ניסוי אחד ותכננתי להכין לי עוד אחד להיום לעבדה
אבל בגלל שזה נטף שמן
העדפתי להסתפק בניסוי מאתמול..
נראה לכם שטיגון עם קצת מים ילך טוב?
כי באפיה לא נראה לי יש מצב לעשות את זה...
תטגני אולי לא בשמן עמוק אלא כמות שמן כמו בהכנת חביתה
זה לא שניצל עוף שאמור להתבשל גם. זה בסה"כ פיתה מוכנה
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תטגני אולי לא בשמן עמוק אלא כמות שמן כמו בהכנת חביתה
זה לא שניצל עוף שאמור להתבשל גם. זה בסה"כ פיתה מוכנה
ככה עשית שמתי ממש טיפה
כמו לחביתה
אבל עדין זה יצא ספוג בשמן
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה