דרוש מתכון פיתה שניצל-מכירים?

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
1625482540469.png

יצא לי לאחרונה לראות כזה דבר, מישהי יודעת איך מכינים את זה? ועדיף מניסיון....
אשמח לתשובות, תודה.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
כמו שניצל :
טובלים פיתה שלימה בביצה מצפים בפרורי לחם , קמח , שומשום ,תבלינים ואז מטגנים בשמן עמוק .
פותחים וממלאים במה שרוצים .
לא עשיתי אף פעם אבל ראיתי כמה סרטונים ומתכונים כאלה .
זה לא אמור לצאת קשה? קרש? או שזה היה נראה רך?
 

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
למה מחקת?
אולי אחרות יהנו גם מרעיון כזה?
טוב, אז מחזירה:
חותכים חזה עוף לפרוסות עבות ממש.
מטגנים.
חותכים באמצע.
ממלאים.
--לבריאות--
תאבון לא חסר לנו, לעומת זאת ב'מתכון' הנ"ל חסר המון בריאות...
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חח גם לכאן הגיע הטרנד הזה?
עוד לא יצא לי להכין אבל ראיתי מתכון בפודיז
שנראה ממש טעים
בבקשה...תעדכנו איך יצא..
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אז זהו שזה מלא בחזה עוף, סלטים, ממרחים טובים, והפיתה מצופה בפרורים.
גפ פיתה שניצל זה מנה מושחתת
פיתה מטוגנת ובתוכה שמים פלאפל לא משוחת?
לי נשמע שממלאים את הפיתה בגבינות -צהובה/מלוחה/מוצרלה ואז מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.
רק לדמיין את הגבינה שנוזלת בביס...
יאמייי
מקווה להספיק להכין מחר ולשלוח תמונות....
תודה לכן!
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לי נשמע שממלאים את הפיתה בגבינות -צהובה/מלוחה/מוצרלה ואז מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.
רק לדמיין את הגבינה שנוזלת בביס...
יאמייי
חחח לא זה פחות הסגנון!
אגב לגבי המתכון של יוחננוב אולי מישהי תעלה לפה לטובת הכלל?
שתהנו גם אתן...
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אז ככה:
הכנתי!
ביצה מתובלת, לקחתי פיתה טבלתי אותה בפרורי לחם מ-כול הצדדים!
מניחים בשמן עמוק רותח, 20 שניות כול צד(כדאי לעשות טימר, כי ככה יוצא פריך ולא קשה מידי!)
ושמים בתוכו מה שרוצים! יוצא טעים ומפתיע! בעזרת ה' אני יעלה תמונה מאוחר יותר.
קיצור שווה לנסות!!!
בתאבון....
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אז ככה:
הכנתי!
ביצה מתובלת, לקחתי פיתה טבלתי אותה בפרורי לחם מ-כול הצדדים!
מניחים בשמן עמוק רותח, 20 שניות כול צד(כדאי לעשות טימר, כי ככה יוצא פריך ולא קשה מידי!)
ושמים בתוכו מה שרוצים! יוצא טעים ומפתיע! בעזרת ה' אני יעלה תמונה מאוחר יותר.
קיצור שווה לנסות!!!
בתאבון....
עשית לי חשק להכין..
אבל הטיגון אחחח
מוצאי לי התיאבון מהעסק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יְהוָה חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יְהוָה וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  22  פעמים

לוח מודעות

למעלה