חלבי פרלינים בדקות ספורות--רוצות?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
IMG_3605_800x600.jpg


המתכון כאן
 
נערך לאחרונה ב:
D

Deleted 66182

אורח
ברור!!!!!!!!!!!!1
אין כמוך!
 

שרי רוז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נווווווו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
למה את עוד שואלת? למהההה????


דחוף. הרגע.
כי לא יודעת
יש המון תכוני פרלינים ואולי זה כבר מיותר

בטח שרוצות.

עוד עומד לי בפה הטעם הטוב של המתכונים של פסח!!!!

אין מילים!
כמה זכויות יש לך של שמחת חג שאת מביאה לאנשים.

אשרייך!

שימחת אותי מאוד


בעז"ה אעלה עוד מעט את המתכונים
הם ממש פשוטים- למתחילים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב, אלו באמת למתחילים.
הכי טוב לטמפרר שוקולד, אבל אם תתחילו עם זה אז זה כבר לא למתחילים ולא כמה דקות עבודה. אז נדלג על השלב הזה, ברשותכם.

יש בקופסא 2 סוגים:

הראשון-
פרלין שוקולד לבן חלבי ופקאן סיני

מתכון:
300 גרם שוקולד חלבי לבן
2 כפות שמן
3/4 כוס פקאן סיני גרוס
1/2 כוס ביסקויטים טחונים

מערבבים יחד ויוצקים לתבנית פרלינים

מקפיאים להתקשות מוחלטת
מחלצים מהתבנית

כמה זמן לוקח?

חלק השארתי כמו שהוא- הכוכבים
חלק המשכתי בציפוי- אבל אז זה כבר עוד כמה דקות מעבר לדקות ספורות

200 גרם שוקולד חלבי
2 כפות שמן

מוציאים מההקפאה כל פעם רק מספר קטן של פרלינים. טובלים בשוקולד המומס. מנערים מעודפי שוקולד ומניחים על מגש. מעבירים להקפאה להתקשות.

פרלינים מהמתכון הנ"ל שעברו את שלב הציפוי הם העגולים.


השני-
פרלין שוקולד נוגט ב-2 צבעים

מתכון
שכבה ראשונה
250 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס אבקת נוגט
1 כף שמן
ממיסים יחד ויוצקים לגובה חצי של השקעים. מקפיאים להתקשות.

שכבה שניה
250 גרם שוקולד חלבי מומס עם 1 כף שמן
ממלאים מעל
מקפיאים ומחלצים

זהו
תכינו

באמת קל
 

מירי84

משתמש פעיל
תודה רבה הני!! באמת נראה קל ושווה!!
שאלה- כמה פרלינים בערך יוצא מהכמות הנ"ל?
ועוד שאלה- המתכון הראשון עם הפקאנים- אפשר לעשות עם שוקולד מריר לפרווה? (כי לבן פרווה לא נראה לי יצא טעים...)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה רבה הני!! באמת נראה קל ושווה!!
שאלה- כמה פרלינים בערך יוצא מהכמות הנ"ל?
ועוד שאלה- המתכון הראשון עם הפקאנים- אפשר לעשות עם שוקולד מריר לפרווה? (כי לבן פרווה לא נראה לי יצא טעים...)
אפשר עם מריר לפרווה
כמו תלוי בגודל הפרלינים אבל משהו כמו 30
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
ה
טוב, אלו באמת למתחילים.
הכי טוב לטמפרר שוקולד, אבל אם תתחילו עם זה אז זה כבר לא למתחילים ולא כמה דקות עבודה. אז נדלג על השלב הזה, ברשותכם.

יש בקופסא 2 סוגים:

הראשון-
פרלין שוקולד לבן חלבי ופקאן סיני

מתכון:
300 גרם שוקולד חלבי לבן
2 כפות שמן
3/4 כוס פקאן סיני גרוס
1/2 כוס ביסקויטים טחונים

מערבבים יחד ויוצקים לתבנית פרלינים

מקפיאים להתקשות מוחלטת
מחלצים מהתבנית

כמה זמן לוקח?

חלק השארתי כמו שהוא- הכוכבים
חלק המשכתי בציפוי- אבל אז זה כבר עוד כמה דקות מעבר לדקות ספורות

200 גרם שוקולד חלבי
2 כפות שמן

מוציאים מההקפאה כל פעם רק מספר קטן של פרלינים. טובלים בשוקולד המומס. מנערים מעודפי שוקולד ומניחים על מגש. מעבירים להקפאה להתקשות.

פרלינים מהמתכון הנ"ל שעברו את שלב הציפוי הם העגולים.


השני-
פרלין שוקולד נוגט ב-2 צבעים

מתכון
שכבה ראשונה
250 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס אבקת נוגט
1 כף שמן
ממיסים יחד ויוצקים לגובה חצי של השקעים. מקפיאים להתקשות.

שכבה שניה
250 גרם שוקולד חלבי מומס עם 1 כף שמן
ממלאים מעל
מקפיאים ומחלצים

זהו
תכינו

באמת קל
ברגע זה הוספתי לקניה (הבת שלי עכשיו באושר עד) פקאנים סיניים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה