חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

סוסיתא

משתמש צעיר
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
יצא טעיםםםםםם והעיקר יפהה!!
תודה!
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
השיפודים זה באמת פשוט, התמונות עושות את זה וואו וזה התחביב שלי, לצלםםם אוכל...
תבלין על האש, קצת צילי וסויה, קצת מלח, פלפל שחור
פשוט לתקוע. לא משו מדויק
ערבבנו את כל הבשרים, תקענו בשיפוד גם עגבניות שרי, גמבה ובצל
המנה עם הסלט זה לחמניות ביתיות ששמתי מעל (אחרי שהיו מוכנות) רצועות בצל סגול וגבינה צהובה והכנסתי לסיבוב בטוסטר.
אלישבע, בלי שמן בכלל?
השרית את החזה קודם?
איך הירקות התרככו לך, כמה זמן את אופה?
 

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אלישבע, בלי שמן בכלל?
השרית את החזה קודם?
איך הירקות התרככו לך, כמה זמן את אופה?
טיפה שמן שפכתי ,כן...
זה היה לי ברור......
לא השריתי מראש אך כמובן כן מומלץץ
הירקות יצאו רכים יחסית, לא מאדדד, אבל קיבלו טעם אמיתי של מנגל
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עוגת מיץ גבוהה אוורירית ומושלמת!!!!!!!!

בזכות התבנית של השפית @*טובית* וכמובן גם המתכון שלה........
העוגה יצאה טעימה וכל מילה מיותרת!!!!

המתכון:


7 או 8 ביצים
כוס וחצי סוכר
1 אב' אפיה
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוס קמח

להקציף חלבונים + סוכר
ולהוסיף בהדרגה (כשהמהירות נמוכה)
את שאר החומרים

אני השתמשתי בקמח כוסמין ושמתי רק כוס סוכר(באג של להפחית סוכר ולכאילו יותר בריא)

לאפות ב180 עד ששיפוד נעוץ יוצא יבש

הכנתי את העוגה היום- וכבר כמעט לא נשאר.........
אז כדאי מראש להכין כפול......
ומי שמחפשת גם יפה,יכולה לקשט עם שוקולד או קצפת
שלדעתי מיותר......

בהצלחה
חג שמח ושבת שלום
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0201.JPG
    IMG_0201.JPG
    2.3 MB · צפיות: 166
  • IMG_0210.JPG
    IMG_0210.JPG
    2.4 MB · צפיות: 174
נערך לאחרונה ב:

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אני התמקדתי בחלק של כותרת האשכול עם המילים- תמונות בלבד
הנה כמה שהכנתי שיתן קצת השראה
אם תרצו מתכונים, אשתדל להעלות

את ממש מעלה לנו את הרוק......
מעניין אותי מתכון לשיפודים, לדג
נראה מאד אסתטי וטעים.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עוגת מיץ גבוהה אוורירית ומושלמת!!!!!!!!

בזכות התבנית של השפית@*טובית* וכמובן המתכון שלה
העוגה יצאה טעימה וכל מילה מיותרת!!!!

המתכון:


7 או 8 ביצים
כוס וחצי סוכר
1 אב' אפיה
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוס קמח

להקציף חלבונים + סוכר
ולהוסיף בהדרגה (כשהמהירות נמוכה)
את שאר החומרים

אני השתמשתי בקמח כוסמין ושמתי רק כוס סוכר(באג של להפחית סוכר ולכאילו יותר בריא)

לאפות ב180 עד ששיפוד נעוץ יוצא יבש

הכנתי את העוגה היום- וכבר כמעט לא נשאר.........
אז כדאי מראש להכין כפול......
ומי שמחפשת גם יפה,יכולה לקשט עם שוקולד או קצפת
שלדעתי מיותר......

בהצלחה
חג שמח ושבת שלום
יצא לך מושלם.
מנסה לבדוק אם יש להשיג את התבנית בארץ.
 

ששונית

משתמש מקצוען
חברות,
נשפכים פה מתכונים נפלאים, ריחות הבישולים והאפיות עם חדוות היצירה והשיתוף...
צריך כל כך כל כך להודות על זה!
לדעת ולזכור שזה כל כך לא מובן מאיליו
היכולת לעמוד במטבח ולהנפיק את כל היופי הזה,
כל כך לא מובן מאיליו האהובים שסביבנו שעתידים ליהנות ממנו,
היכולת לרכוש את המוצרים,
היכולת להריח ולטעום...
החג המופלא הזה,
רק לעצור רגע, לחשוב על כל הטוב הזה ולהודות ולהודות ושוב להודות
כה יתן השם וכה יוסיף שנה מתוקה מבורכת ומלאת הודיות עמוקות
 

מתענינת.

משתמש מקצוען
לחם ביתי

1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן


שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
@nechama3048
תודה הכנתי כמה פעמים בחול המועד.
טעייייייייייייים!!!!!!!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עוגת מיץ גבוהה אוורירית ומושלמת!!!!!!!!

בזכות התבנית של השפית @*טובית* וכמובן גם המתכון שלה........
העוגה יצאה טעימה וכל מילה מיותרת!!!!

המתכון:


7 או 8 ביצים
כוס וחצי סוכר
1 אב' אפיה
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוס קמח

להקציף חלבונים + סוכר
ולהוסיף בהדרגה (כשהמהירות נמוכה)
את שאר החומרים

אני השתמשתי בקמח כוסמין ושמתי רק כוס סוכר(באג של להפחית סוכר ולכאילו יותר בריא)

לאפות ב180 עד ששיפוד נעוץ יוצא יבש

הכנתי את העוגה היום- וכבר כמעט לא נשאר.........
אז כדאי מראש להכין כפול......
ומי שמחפשת גם יפה,יכולה לקשט עם שוקולד או קצפת
שלדעתי מיותר......

בהצלחה
חג שמח ושבת שלום
השפית @*טובית* אולי תפרגני לנו כמה מתכונים?
 

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
חברות,
נשפכים פה מתכונים נפלאים, ריחות הבישולים והאפיות עם חדוות היצירה והשיתוף...
צריך כל כך כל כך להודות על זה!
לדעת ולזכור שזה כל כך לא מובן מאיליו
היכולת לעמוד במטבח ולהנפיק את כל היופי הזה,
כל כך לא מובן מאיליו האהובים שסביבנו שעתידים ליהנות ממנו,
היכולת לרכוש את המוצרים,
היכולת להריח ולטעום...
החג המופלא הזה,
רק לעצור רגע, לחשוב על כל הטוב הזה ולהודות ולהודות ושוב להודות
כה יתן השם וכה יוסיף שנה מתוקה מבורכת ומלאת הודיות עמוקות
חבל שאי אפשר להודות לך על התגובה יותר מפעם אחת!
 

דפה

משתמש מקצוען
תפו"א בתנור
מעדן
צפה בקובץ המצורף 551210

6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל

מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.

אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת

צפה בקובץ המצורף 551213
בתיאבון
@אלף למד בבקשה
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
איזה תבנית? מה מיוחד בה?
תבנית אלומיניום גבוהה מאד שאופים בה את העוגה ומיד אחרי האפיה הופכים את התבנית
על הניטים שלה(3 רגליות) וכך העוגה נשארת עם הגובה שלה ולא נופלת(כמו הרבה עוגות שצונחות)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה