מגיבים לעניין
משתמש מקצוען
אולי יש לך ותוכלי לשתף?
תודה רבה!
תודה רבה!
אולי זה זה?
מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו
עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה
ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים
עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף
יוצא 4 אינגליש קייק
כשאני רואה מתכון כזה באוטומט זה נהפך אצלי לביצים שלמות בהקצפה ארוכה של כ10 דקות יחד עם הסוכר.חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?
חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?
חייבים צפורן?
מה לגבי אפיה?
האם ניסית להקציף ביצים שלמות לקיצור התהליך?
בטח מעניין!ואם מעניין אתכן שדרוג נחמד,
תנה ציוץ...
וואו, נשמע מעולה!!בשביל אחת בלבד, שווה להקליד..
לכבודך!
גיוונים לטורט דבש
חלקי את בלילת הטורט ל-3 תבניות גדולות
ואפי אותן כרולדות.
אפשר למלאות ולגלגל ולזרות מעל אבקת סוכר
ואופציה שניה:
לא לגלגל אלא להניח אחת על השניה כשהמילוי ביניהן.
ואפשר גם מילוי מעל
המילוי:
2 קצפות ריץ'
1/2 קופ' מלית קפוצ'ינו/קראמל וכד'
אפשר גם פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב.
כולם מאד מאד טעימים.
אם המילוי לצורך רולדות חלקי ל-3
ואם המילוי לעוגת שכבות,
חלקי ל-2 כשהמילוי בין השכבות בלבד
ואפשר גם לחלק ל-3 שלמעלה יראו מילוי.
לשבועות אני ממלאה עם שמנת מתוקה וגבינה
ואז אפשר גם עם מלית/אבקת נוגט
או מלית ריבת חלב ועוד כיד הדמיון...
בהצלחה
שנה טובה ומתוקה!
מהספר של קלרה פטל6 ביצים
3 כוסות סוכר
כוס שמן
1/2 כוס דבש
2 כפות קינמון
3 כפות קפה נמס
1 קופסא רסק תפוחים
*מקציפה במשך 7 דקות
מוסיפה אח"כ:
5 כוסות קמח
3.5 כפות סודה לשתיה
כוס מים רותחים
*מקציפה עוד כמה דקות
אופה כ-50 דקות ב180 מעלות, מתאים לתבנית תנור
יוצאת גבוהה ועשירה מאד.
בשביל אחת בלבד, שווה להקליד..
לכבודך!
גיוונים לטורט דבש
חלקי את בלילת הטורט ל-3 תבניות גדולות
ואפי אותן כרולדות.
אפשר למלאות ולגלגל ולזרות מעל אבקת סוכר
ואופציה שניה:
לא לגלגל אלא להניח אחת על השניה כשהמילוי ביניהן.
ואפשר גם מילוי מעל
המילוי:
2 קצפות ריץ'
1/2 קופ' מלית קפוצ'ינו/קראמל וכד'
אפשר גם פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב.
כולם מאד מאד טעימים.
אם המילוי לצורך רולדות חלקי ל-3
ואם המילוי לעוגת שכבות,
חלקי ל-2 כשהמילוי בין השכבות בלבד
ואפשר גם לחלק ל-3 שלמעלה יראו מילוי.
לשבועות אני ממלאה עם שמנת מתוקה וגבינה
ואז אפשר גם עם מלית/אבקת נוגט
או מלית ריבת חלב ועוד כיד הדמיון...
בהצלחה
שנה טובה ומתוקה!
במילוי- הכוונה להכניס את 3 הרכיבים יחד
או הכוונה ריץ+מלית / אינסטנט פודינג.
מהספר של קלרה פטל
עוגה ממש מופלאה!!
אבל יש כאן טעות קריטית: מדובר ב1\2 3 כפיות מחוקות של סודה לשתיה ולא כפות- אם תשימו כפות יצא מר ונוראי מנסיון..
במתכון המקורי- חצי כפית זנגוויל 2 כפיות קינמון כפית מחוקה ציפורן טחון
זו העוגה של ר''ה -נימוחה רכה מהממת
5 אינגליש קייק או כ- 50 קאפקייקס אישיים שמאד נוח לתת לילדים עם כפית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: