אני בד"כ פורסת לרצועות ולא דופקת. מוסיפה לביצה חרדל, קטשופ, צילי וכוולפרןרי לחם שומשום. יוצא מעדן.
אם את רוצה ממש להשקיע יש לי מתכון-
1/4 כוס קורנפלור, 1/4 כוס קמח 1/4 כפית סודה לשתיה- לערבב בצלחת ולטבול את החזה.
צלחת ב' -4 ביצים, 2 כפות רוטב סויה, 1 כפית חרדל, 1 כפית רטב צילי
צלחת ג' - פרורי לחם, ושומשום.
אם את רוצה ממש להשקיע יש לי מתכון-
1/4 כוס קורנפלור, 1/4 כוס קמח 1/4 כפית סודה לשתיה- לערבב בצלחת ולטבול את החזה.
צלחת ב' -4 ביצים, 2 כפות רוטב סויה, 1 כפית חרדל, 1 כפית רטב צילי
צלחת ג' - פרורי לחם, ושומשום.