המטבח של סימא
משתמש מקצוען
הרבה זמן ונסיונות עד למתכון המושלם
ממש כמו בחנויות הפלאפל/שווארמה כרוב פשוט להכנה אבל טעיםםם מאוד
1/2 כרוב גדול או 1 קטן קצוץ לרצועות דקות
1 כפית מלח
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן
כף סוכר
מכניסים את הכרוב הקצוץ לקערה עם כפית מלח ומערבבים טוב
נותנים לזה לנוח לפחות חצי שעה (הכרוב מגיר הרבה מים)
לאחר חצי שעה שופכים את המים ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים טוב
אפשר לאכול מיד אבל למחרת זה הרבה יותר טעים.
אפשר להוסיף כיד הדמיון: חמוציות, פקאן, פיצוחים, בצל ירוק אבל הכי טעים נקי כמו בתמונה.
ממש כמו בחנויות הפלאפל/שווארמה כרוב פשוט להכנה אבל טעיםםם מאוד
1/2 כרוב גדול או 1 קטן קצוץ לרצועות דקות
1 כפית מלח
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן
כף סוכר
מכניסים את הכרוב הקצוץ לקערה עם כפית מלח ומערבבים טוב
נותנים לזה לנוח לפחות חצי שעה (הכרוב מגיר הרבה מים)
לאחר חצי שעה שופכים את המים ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים טוב
אפשר לאכול מיד אבל למחרת זה הרבה יותר טעים.
אפשר להוסיף כיד הדמיון: חמוציות, פקאן, פיצוחים, בצל ירוק אבל הכי טעים נקי כמו בתמונה.