מה המתכון של השייק?שייק פירות
צפה בקובץ המצורף 1819070
אין לימה המתכון של השייק?
תודה
מה שמת בבאגט גבינות?אשמח לשמוע מכולם רעיונות לארוחות ערב טובות בשביל הגיוון.
מעלה פה את המוצלחים שלי (הבעל מגיע עוד חצי שעה... בא לך לפנק.. וכו'...)
אשמח לקבל עוד רעיונות טובים!
שקשוקה
צפה בקובץ המצורף 1819060
אייס מפנק
צפה בקובץ המצורף 1819063
סלט קיסר
צפה בקובץ המצורף 1819064
ערייס פתוח
צפה בקובץ המצורף 1819068
שייק פירות
צפה בקובץ המצורף 1819070
פיתה מטוגנת - הפייבורט שלי
צפה בקובץ המצורף 1819073
צפה בקובץ המצורף 1819074
באגט גבינות
צפה בקובץ המצורף 1819079
מה זה לזניה מהירה?
@חוי ג ?
הפירה מוכן? או לפני הכנה?מצרפת מתכון שהילדים לא גומרים לבקש
קציצות טונה מטוגנות - כמה פשוט ככה טעים!!!
2 קופסאות טונה בשמן (ללא השמן כמובן)
6 ביצים
1.5 כוס פירה אינסטנט
0.5 כוס מים
0.5 כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט כמון
ושפריץ קטן של מיץ לימון
מערבבים היטב היטב
ומטגנים... (אפשר גם לאפות, לטעמי קצת פחות טעים...)
תמיד שאני מכינה - הילדים לידי מבקשים לאכול את מה שיוצא...
וגם אם נשאר... אז זהו שבד"כ לא נשאר... לפעמים אני מכינה כפול כדי שישאר - אני שמה במקרר ולמחרת אין לילדים סבלנות לחכות שאחמם - זה טעים גם קר.... כולם אומרים...
אני מכינה ליד תפו"א עם רוטב, לחובבים - הולך מצויין עם צ'ילי...
אפשר לחתוך תפו"א מיני עם הקליפה לחצאים,המיקרו שלך בשרי או פרווה?
בשרי זה באמת בעיה.
את תמיד יכולה לבשל בסיר או בתנור.
אבל זה כבר ייקח יותר מחצי שעה אני חושבת.
משום מה גם חתיכות ממש קטנות כשאני מבשלת בסיר לוקח הרבה יותר מ-10 דקות עד שזה מוכן.אפשר לחתוך תפו"א מיני עם הקליפה לחצאים,
לבשל בסיר כ-5 עד 10 דקות
להניח בתבנית: גבינה צהובה, פרמזן, שום, שמן זית, מלח פלפל
להניח על הכל את התפו"א ולאפות
יוצא מושלם ותיק תק
עוד משהו קליל שהילדים אוהבים:
משהו קליל כמעט כמו טיגון חביתה - 5 דקות מינוס....חלה שנשארה משבת,
נשארו לי 2 חלות חצי מתוקות משבת
איך אפשר לנצל אותן לארוחת ערב מעניינת?
בתוספת גבינה וכדו' - מאוד מוצלח.משהו קליל כמעט כמו טיגון חביתה - 5 דקות מינוס....
להכין מראש חלה / פרוסות לחם / פרוסות טוסט / כל מיני שיירי לחמים חתוכים דק.
להניס חביתה למחבת [ולתוספת טעם - עם אבקת בצל / אבקת שום / כל תיבול אחר שאתם אוהבים - רק לערבב טוב], ומיד לשים עליה את הנ"ל, לחכות להשחמה כמו חביתה רגילה.
בזמן ההיפוך של החביתה עם הנ"ל, לשים עוד קצת שמן במחבת לבזוק טיפה מלח ולהשחים.
יוצא פריך, טעים, עשיר - מממממאמיק.
בהצלחה.
זה לא מוכן לגמרי אחרי 10 דקותמשום מה גם חתיכות ממש קטנות כשאני מבשלת בסיר לוקח הרבה יותר מ-10 דקות עד שזה מוכן.
מעניין שאצלך מספיק 10.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: