מאפים שאלה על מתכון שהתפרסם פה בעבר

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הייתי מנסה דווקא.
גם בורקס תפו"א עובר הקפאה
בכל מקרה, נשמע שהמילוי פה יחסית בכמות מעטה, יותר בשביל לתת טעם, אז לא נראה שזו תהיה בעיה.
בורקס תפ"א עמוס בחומרים משמרים לכן טוב בהקפאה.
במוצר ביתי זה לא כך.
לגבי המתכון- הוא לא שלי, אבל זוכרת איפה זה, כבר אחפש.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בינתיים מצאתי את המתכון הנ"ל של @הני מושקוביץ אולי יעזור?
וודאי אשמח גם אני למתכון של @הרי זהב
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קפצתי בגלל התיוג-אבל בבורקסים תעשייתיים ממלאים לא בפירה רגיל
אלא בפירה העשוי משבבי תפו"א
אולי בגלל זה זה עמיד בהקפאה, כי יש שליטה על כמות הנוזלים
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
קפצתי בגלל התיוג-אבל בבורקסים תעשייתיים ממלאים לא בפירה רגיל
אלא בפירה העשוי משבבי תפו"א
אולי בגלל זה זה עמיד בהקפאה, כי יש שליטה על כמות הנוזלים
צודקת, והטעם בהתאם...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה