עוגיות חדשות, מהיום.
קלות להכנה. בלי מיקסר.
חבל על כל מילה
התמונה מדברת בעד עצמה:
מתכון לכ-36 עוגיות
שמים בקערה:
5 ביצים M
2 כוסות סוכר [אפשר לנסות קצת פחות]
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
4 ו 1/4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1.5 כוסות קרוקנט בוטנים [אפשר להמיר לקרוקנט אגוזי לוז או שוקולד צ'יפס חום או לבן]
מערבבים הכל ביד.
יוצרים כדורים בגודל הרצוי. אני הכנתי בגודל של משמש קטן בערך.
אופים ב 180 מעלות כ- 15 דקות לעוגיות רכות, 20 דקות לעוגיות קרנצ'יות.
משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור, אז שימו לב!
קלות להכנה. בלי מיקסר.
חבל על כל מילה
התמונה מדברת בעד עצמה:
מתכון לכ-36 עוגיות
שמים בקערה:
5 ביצים M
2 כוסות סוכר [אפשר לנסות קצת פחות]
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
4 ו 1/4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1.5 כוסות קרוקנט בוטנים [אפשר להמיר לקרוקנט אגוזי לוז או שוקולד צ'יפס חום או לבן]
מערבבים הכל ביד.
יוצרים כדורים בגודל הרצוי. אני הכנתי בגודל של משמש קטן בערך.
אופים ב 180 מעלות כ- 15 דקות לעוגיות רכות, 20 דקות לעוגיות קרנצ'יות.
משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור, אז שימו לב!