כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דיון איך אתן מתארגנות עם ארוחות צהריים מראש?

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
נגעת בנקודה שלא חשבתי עליה קודם 😏
יש לנו מקרר גדול עם מקפיא + מקפיא בגודל של מקרר + מקרר קטן עם מקפיא...
כן ירבו...
הלוואי והיה לי מקום למקפיא,(אסור לקנא)
לכן, יותר מבשלת טרי אחה"צ לערב,
בערבי חגים שמה קצת אצל אמא שלי,
מכינה כמה דברים ביום אחד ,שמה אצלה ומחזירה בערב החג. כשהמקפיא מתרוקן מהעופות דגים לבישול חג.
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
כן ירבו...
הלוואי והיה לי מקום למקפיא,(אסור לקנא)
לכן, יותר מבשלת טרי אחה"צ לערב,
בערבי חגים שמה קצת אצל אמא שלי,
מכינה כמה דברים ביום אחד ,שמה אצלה ומחזירה בערב החג. כשהמקפיא מתרוקן מהעופות דגים לבישול חג.
קשוח..
נדע להעריך מהיום🙂
 

מרים:)

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש סיר בישול איטי, מאד נח
שמים בבוקר עוף תפו"א וכו ובצהרים מגיעים לאוכל מוכן

מי שמעוניינת, אני מוכרת חדש באריזה
סיר בישול איטי 8 ליטר Morphy Richards
ב-150 ש"ח בלבד!
 

קבצים מצורפים

  • image (13).png
    image (13).png
    KB 157.1 · צפיות: 4

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
בגדול אני מכינה מלאי של פשטידות שאני מוציאה 15 דקות לפני סוף האפיה, ואז אני מקפיאה אותם- כשאני מוציאה, וממשיכה את האפיה זה יוצא טרי!
כשאני מכינה קציצות אני מקפיאה את זה עם הצורות של הקציצות (אני מקפיאה את זה בתבנית עד שקופא, ואז מעבירה לשקית וואקום שאני אוטמת עם המכשיר שיש לי, זה יותר שומר על הטעם המקורי) כשאני מוציאה זה ישירות נכנס למחבת..
אותו דבר לשניצלים, אני מצפה בפירורי לחם ומקפיאה.
יש לי גם מרקים מוכנים במקפיא, שצריך להוציא ולחמם..
בד"כ אני לוקחת יום אחד שבו אני מכינה בשביל כל השבוע הקרוב.
מה שנשאר לי להכין זה תוספות, הכי נוח להכין נניח תפוחי אדמה או בטטה ולהכניס לתנור לתכנית ארוכה, אם יש.
אם את רוצה מתכונים- בשמחה!
שיהיה בהצלחה!
את מבשלת רק עוף/בשר טרי?
אם לא, איך אפשר להפשיר אותם, להכין (לצפות/ לכדרר) ולהקפיא פעם שניה?
זה לא לפי הכללים :rolleyes:
שואלת כי זה יכול להיות לי מאד נח, ואני לא מעזה.
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
את מבשלת רק עוף/בשר טרי?
אם לא, איך אפשר להפשיר אותם, להכין (לצפות/ לכדרר) ולהקפיא פעם שניה?
זה לא לפי הכללים :rolleyes:
שואלת כי זה יכול להיות לי מאד נח, ואני לא מעזה.
כשאני מכינה את העיסה אני עובדת עם בשר טרי שאני קונה, אני לאעולם לא מפשירה פעמיים- לא מעיזה...
 
יכול להיות שאני חוזרת על מה שכבר רשמו (פשוט אין לי סבלנות לקרוא....)
* מכינה לשבת כמויות יותר גדולות- שאריות של בשרי ליום אחד ודגים ליום נוסף.
*גם באמצע שבוע לא יקרה כלום אם יוכלו יומיים אותו דבר....
*מכינה בסיסים מוכנים במקפיא ככה שנשאר רק להפשיר ולבשל/ לטגן/לאפות.
*לפעמים פשוט בעלי מכין דברים קלילים יותר (טוסט נקניק/ פסטה עם נקניקיות/....)

ובלי מצפונים בבקשה, מקסימום תמיד אפשר לאכול סנדוויץ' 😉
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
איזה קציצות אתן עושות? זה נשמע לי הרבה עבודה.
אשמח למתכונים קלילים.
אני לא מכינה קציצות ברוטב אם זה השאלה...
מתכון קליל במיוחד שכווולם אוהבים.
בגדול אני שמה בצל, לחם סחוט, ביצים, תבלינים ובשר הודו...
עושה את זה כקציצות במחבת עם שמן, או כדורי בשר במין מרק- מים, אבקת מרק, מלח, פלפל ותפוחי אדמה...

אם את רוצה מתכונים עם כמויות, העליתי את זה פה בעבר

בהצלחה!
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
מה הכוונה
אצלי הילדים קטנים וחוזרים ב 4
זה לא פה ולא שם,
תמיד רוצים לאכול משהו ,
כל אחד שבע ברמה אחרת וכל יום משהו שונה.
האוכל מתפרס על פני כל האחה"צ
לי יש 2 קטנים
חוזרים רעבים
אני מביאה בסקויט או משהו ומושכת שלא יאכלו כל הצהריים
ואז בשש אני מביאה ארוחת ערב
חביתה או לחם וכאלה
ואם נשאר לי מהארוחת צהריים של אתמול אז אני מביאה להם מבושל
אבל לא בוער לי כי שתיהם אכלו במעון/צהרון מבושל
ואז אני שמה אותם לישון ומבשלת לי ולבעלי שהוא חוזר בשמונה בערב
לפעמים אני מבשלת עם הילדים
תלוי אם אני הולכת איתם לגינה או לא
וגם חלק מהימים אני צריכה להשלים שעתיים עבודה בערב אז אני מבשלת עם הילדים ועובדת בין שש לשמונה בערך
 

פיין תמרי

משתמש פעיל
כותבת מניסיון למשפחה ברוכה בלע"ר שאוכלים כולם בבית בצהרים,
אז כמו שכתבו לפני, כמה שאפשר להכין בסיס בערב,
ובבוקר לתקתק,
אם יש ילדים שיכולים לקלף לדוג' ירקות וכד', ולשים בקערה עם מים, חוסך מאד,
דבר נוסף, מתכונים קלילים, לא עם כמה שלבי הכנה
ועוד דבר, להקל במה שאפשר, לדוג' קונה במקום מגש חזה עוף, שניצל פרוס, או פרימיום,
עוף מחלוק, ירקות קפואים וכד'
מה שמקל מאד על העבודה ודורש פחות ניקוי והתעסקות עם חומרי הגלם.
כמו כן מכינה הרבה פעמים ברוסטר, ארוחה שלימה
לדוג: עוף עם תפו"א
עוף עם אורז בתנור
עוף/ כנפיים (למדתי שיש חברות שהכנפיים דןרשות הרבה ניקוי, ויש חברות שפחות, תלוי בהכשרים)+לקט ירקות בסגנון סיני
מכינה הרבה חזה עוף ברוטב, שזה לא לצפות כל חתיכה בפני עצמה, אז זה מהיר הרבה יותר,
כנ"ל אופה שניצלים בתנור: מכניסה לשקית זיפלוק גדולה שמן, קצת מיונז, תבלינים, ומשקשת עם העוף,
מוסיפה פרורי לחם לתוך השקית, מערבבת, שוטחת בתבנית חד"פ ואופה, לא השתמשתי בכלים וחסכתי את השטיפה.
תמיד אפשר להוסיף אורז עם אפונה וגזר או לקט ירקות וכד'
העיקרון הוא לחשוב מה יכול להקל על המלאכה ולקצר עינינים, גם שזה יוצא כמה שקליםן יותר, עדיין זול ובריא בהרבה ממוצרי סויה למיניהם.

נזכרתי גם שבימים שממש לא הספקתי ובקוצר זמן, יוצא לי להשתמש בקופסאות שימורים,
לדוג: מכינה מרק שעועית אדום מ3-4 קופסאות שימורים, שופכת לסיר, +רסק עגבניות, מים ותבלינים
מרתיחה עשר דק', במקביל מכינה קוסקוס משקית, ותוך עשר דק' ארוחה מוכנה

כתבתי קצת לא מסודר, אלא לפי מה שעלה לי...
זה באמת אתגר, וחסד גדול עם בני הבית
בהצלחה!
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מכינה אוכל לחודש
מרקים ועיקרי
שניצלים, עופות, קציצות, חזות
ערב קודם שמה במקרר
ונשאר רק לחמם ולהכין תוספת.
חיים אחרים.

*לא מתאים לבעלות משפחה גדולה
אאכ יש מקפיא ותקציב..
 

כחול רויאל

משתמש מקצוען
מה הכוונה
אצלי הילדים קטנים וחוזרים ב 4
זה לא פה ולא שם,
תמיד רוצים לאכול משהו ,
כל אחד שבע ברמה אחרת וכל יום משהו שונה.
האוכל מתפרס על פני כל האחה"צ
מזדהה ממש.
אצלי גם היה כך, עד שבס"ד הגעתי למסקנה שכדאי להקדים את ארוחת הערב ל 5 בערך,
ולהתמקד בחלבונים משביעים. בד"כ הילדי פחות אוהבים את החלבונים מחוץ לבית,
והשובע מפחמימות ממש לא איכותי ואמיתי...
לא חייב להיות בשרי/דג כל יום. גם טונה/חביתת קוטג'/טופו/חומוס מאד משביע וקליל.
ובימים שהתארגנתי מראש- קציצות/שניצלים שמוכנים חתוכים ומתובלים במקרר, ורק מצפה ואופה כמה דקות/בולונז- בשר/עוף טחון שמחכה במקרר, מטגנת בצל ומוסיפה- עד שמוכן-פירורים- הילדים מאד מאד אוהבים!
הרווח כפול- הצהריים עוברים הרבה יותר ברוגע ושמחה כשכולם שבעים באמת, וגם מוריד מהרצף של ארוחת ערב- אמבטיה-צחצוח שיניים- סיפורים- סיפורים- עוד עיכובים....
ויש משהו יותר בריא באכילה מוקדמת ולא ממש קרוב לשינה.
מי שרעב לקראת השינה- מקבל פרי/משהו קליל. בד"כ לא רעבים שוב.
 

מה יש

משתמש מקצוען
כשאני מכינה את העיסה אני עובדת עם בשר טרי שאני קונה, אני לאעולם לא מפשירה פעמיים- לא מעיזה...
אני כן מעיזה. כבר כמה שנים.
לא עם בקר ודג! כן עם עוף-אין לי איפה לקנות טרי ובכל מקרה אנחנו לא אוכלים חבילה ביום.
טרם נרשמו נזקים כולל כמה וכמה הריונות וילדים קטנים.
כולי תקווה שהכל עובר בישול אחר כך, ומקפידה שלא ייגע המבושל בלא מבושל (להבנתי זה יותר משמעותי)
אם הועלתי למישהי-בשמחה.
לא לוקחת אחריות כי אין לי איך...
 

אין עוד מלבדו"

משתמש פעיל
מזדהה ממש.
אצלי גם היה כך, עד שבס"ד הגעתי למסקנה שכדאי להקדים את ארוחת הערב ל 5 בערך,
ולהתמקד בחלבונים משביעים. בד"כ הילדי פחות אוהבים את החלבונים מחוץ לבית,
והשובע מפחמימות ממש לא איכותי ואמיתי...
לא חייב להיות בשרי/דג כל יום. גם טונה/חביתת קוטג'/טופו/חומוס מאד משביע וקליל.
ובימים שהתארגנתי מראש- קציצות/שניצלים שמוכנים חתוכים ומתובלים במקרר, ורק מצפה ואופה כמה דקות/בולונז- בשר/עוף טחון שמחכה במקרר, מטגנת בצל ומוסיפה- עד שמוכן-פירורים- הילדים מאד מאד אוהבים!
הרווח כפול- הצהריים עוברים הרבה יותר ברוגע ושמחה כשכולם שבעים באמת, וגם מוריד מהרצף של ארוחת ערב- אמבטיה-צחצוח שיניים- סיפורים- סיפורים- עוד עיכובים....
ויש משהו יותר בריא באכילה מוקדמת ולא ממש קרוב לשינה.
מי שרעב לקראת השינה- מקבל פרי/משהו קליל. בד"כ לא רעבים שוב.
אני גם הגעתי למסקנה הזאת. הילדים הרבה הרבה יותר רגועים כשהם אוכלים ארוחה משביעה ב5-5וחצי
ולא מחפשים כל הצהריים מה לאכול. גם ההשכבה הרבה יותר מהירה ורגועה
 

האש והמים

משתמש רשום
אתן מצפות חזה עוף בביצה ופרורי לחם ומקפיאות?
פעם ניסיתי וכל פעם שהפשרתי לפני טיגון, היה ריח לא טוב מזה.
יכול להיות שזה בעיה להקפיא ביצה?
 
אתן מצפות חזה עוף בביצה ופרורי לחם ומקפיאות?
פעם ניסיתי וכל פעם שהפשרתי לפני טיגון, היה ריח לא טוב מזה.
יכול להיות שזה בעיה להקפיא ביצה?
מעניין,
אני עושה את זה קבוע ואף פעם לא היה ריח מוזר/ מקולקל.
 

mentos

משתמש פעיל
אתן מצפות חזה עוף בביצה ופרורי לחם ומקפיאות?
פעם ניסיתי וכל פעם שהפשרתי לפני טיגון, היה ריח לא טוב מזה.
יכול להיות שזה בעיה להקפיא ביצה?
יכול להיות שלא היה עטוף מספיק טוב וקיבל ריח לוואי מהמקפיא
אני שמה בקופסא סגורה היטב ועוטפת טוב בניילון נצמד
יוצא מצוין!!
 

EfratHL

משתמש פעיל
אולי זה לא בדיוק מה ששאלת, אבל יש לי קצת טיפים לארגון של ארוחה מהירה שאפשר להעמיד בלי כמעט התארגנות מראש:
גילוי נאות: אני לא סמל הבלבוסטיות, ואנחנו הרבה פעמים גם אוכלים/מזמינים מבחוץ, אבל יש כמה הרגלים שסיגלתי לעצמי שעוזרים לי ממש:
1. פסטה: ממש פשוט כמו שזה
פסטה זה דבר שמחזיק כמה ימים בכיף במקרר, אני משתדלת שתהיה לי פסטה מבושלת בסיר פרווה במקרר , מכאן אפשר ברגע להכין כל מיני סוגי רטבים, אפשר להוציא בשר טחון ולהכין בולונז, ואפשר להוסיף שמנת ולהכין מוקרם.
טורטיות: טורטיות זה דבר מעולה, אפשר להכניס לזה הכל, זה הופך מנה לארוחה ואפשר לשחק עם זה בכל הווריאציות למשל: קוביות חזה עוף עם תבלינים שאני מטגנת זריז במחבת, חותכת קצת ירקות,כל אחד ממלא לעצמו בטורטייה עם רטבים טעימים (קנויים🫠) והנה ארוחה שלמה בלי צורך בלהכין עוד תוספת וירק.
בגזרת החלבי, אפשר לטגן עם ביצה בפנים, למלא בגבינות וירקות ועוד מלא אפשריות.
חזה עוף: חזה עוף הוא אחד הדברים המהירים להכנה, אני אוהבת לקנות אותו פרוס פרימיום, כמה תבלינים וישר על מחבת פסים, ארוחה בכמה דקות
אפשר גם כן לשים בטורטייה כמו בסעיף הקודם או להוסיף פסטה מהסעיף הראשון😉
הטיפ הבא שלי זה הנינג'ה גריל: אם אתם משפחה קטנה הנינג'ה הוא מעולה, כל דבר מוכן שם ברבע זמן,אפשר להכניס עוף קפוא מהמקפיא ותוך 45 דקות הוא מוכן ורך להפליא. אני מכניסה גם ירקות לצלייה מהירה, תפוחי אדמה ועוד
מעבר לזה, אני משתדלת פעם או פעמיים בשבוע להכין ארוחה מושקעת יותר, לשלש כמויות ולהקפיא מה שאפשר.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה