הקמפוס הקולנירי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
מנוי פרימיום

השף יוסי בן דיין והקמפוס הקולינרי עם אתגר לגברים שמבינים עניין: מנה עיקרית מנצחת לסעודת ליל שבת, מנה שהיא שילוב של טעם ומראה ובקיצור מנה שהשבת מתברכת בה וכולם סביב השולחן מברכים אותך.


המנה יכולה להיות מורכבת מבשר, עוף או דג, ואנחנו מבקשים לשלוח מתכון ותמונה של המנה מוגשת בצורה אסתטית ועושה חשק להכין.


מי שיביא לנו את המתכון הכי שווה,

כזה שיגרום לנו לרצות להכניס ממש ממש מוקדם את השבת,

יזכה בשתי סדנאות דיגיטליות (בישול או אפייה לבחירתכם) של הקמפוס הקולינרי!



מחכים למתכונים ולתמונות שלכם ממש כאן,

יוסי וצוות הקמפוס הקולינרי



על מנת להשתתף בתחרות,
מלאו את השם והמייל שלכם כאן:


לא רוצים להשתתף בתחרות,
אבל רוצים לקבל את חוברת המתכונים של התחרות?
מלאו את הפרטים, ונשלח אליכם:
 

הקמפוס הקולנירי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
מנוי פרימיום
הי חברים, הוזעקתי לכאן, כי אני רואה שלא הובן.
איך משתתפים בתחרות?
1. מעלים מתכון + תמונה (רצוי, לא חובה) לכאן לאשכול בפרוג
2. במקביל ממלאים את הפרטים בטפסים המצורפים
3. השף יוסי בן דיין, מנהל קולינרי בקמפוס הקולינרי ישפוט את המתכונים
והזוכה יקבל 2 סדנאות דיגיטליות
4. הזוכה גם יקבל תעודה מקצועית של זוכה בתחרות מטעם הקמפוס הקולינרי!

יאללה נראה אתכם גברים?
 

DRUD

משתמש רשום
חריימה סלומון

מוצרים

4 פרוסות פילה סלמון מופשר
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
4 שיני שום
פלפל חריף ירוק שלם
קופסה קטנה רסק עגבניות (100 גר' )
צרור בזיליקום קצוץ
צרור כוסברה קצוץ
1/2 כפית מלח
כפית פפריקה
כפית פלפל שחור
2 יח' פלפל אנגלי
2 ציפורן שלמה בשביל הארומה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

מחממים על האש מחבת / סיר עם השמן (כדאי שיהיה עם אפשרות להכניס לתנור)
מוסיפים את העגבניות החתוכות והשום
מוסיפים את כל המוצרים מלבד הדג
מכוונים על אש בינונית עד שהכל מתאחד לרוטב אדום וסמיך

מכבים את האש מוסיפים את הדג מכסים את הכלי ומכניסים לתנור מחומם ל220 מעלות
כ 15/20 דק' (לבדוק אחרי 15 דק )

נ.ב - אפשר גם להשאיר על האש ביחד עם הדג

לכבוד שבת קודש
 

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
הי חברים, הוזעקתי לכאן, כי אני רואה שלא הובן.
איך משתתפים בתחרות?
1. מעלים מתכון + תמונה (רצוי, לא חובה) לכאן לאשכול בפרוג
2. במקביל ממלאים את הפרטים בטפסים המצורפים
3. השף יוסי בן דיין, מנהל קולינרי בקמפוס הקולינרי ישפוט את המתכונים
והזוכה יקבל 2 סדנאות דיגיטליות
4. הזוכה גם יקבל תעודה מקצועית של זוכה בתחרות מטעם הקמפוס הקולינרי!

יאללה נראה אתכם גברים?
עד מתי התחרות?
 

bb10

משתמש מקצוען
יוצרי ai
מוּקֶקַה (מתכון לדג ברוטב מברזיל)

*המתכון עבר התאמות למצרכים בארץ וכן על מנת לעמוד בכל כללי הכשרות.

מצרכים:

חתיכות פילה דג - עדיף דג בשרני כגון נסיכת הנילוס, אך המתכון מוצלח גם עם דגים רזים יותר כמו מושט.
פלפלים במספר צבעים חתוכים לרצועות (אני השתמשתי באדום, ירוק וצהוב)
שמן
בצל גדול קצוץ
שום
קופסת רסק עגבניות
סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם
קופסת קרם קוקוס \ חלב קוקוס

אופן הכנה:

מחממים סיר רחב עם שמן, זורקים פנימה את הבצל, כאשר הוא נהיה שקוף מוסיפים את השום, נותנים לו טיגון קצר ומוסיפים את הפלפלים.
סוגרים את הסיר ונותנים לפלפלים להתרכך קצת, אך לא להגיע לבישול מלא.
מוסיפים את רסק העבניות, מתבלים עם סוכר מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומוסיפים את נתחי הדג מלמעלה.
סוגרים שוב את הסיר ונותנים לדג להתבשל.
כאשר הדג מבושל, מכבים את האש, מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הדג.
מתקבל דג עם רוטב במרקם קטיפתי שכדאי לאכול יחד עם אורז לבן.

* אם מוסיפים את קרם הקוקוס כשהרוטב מאד חם הקרם נשבר. (התמונה צולמה במוצאי שבת עם שאריות שחוממו שוב ולכן המראה של בועות שמן כתוצאה מכך שהקרם נשבר, במקור יוצא רוטב חלק בצבע ורדרד).
* אם מתכוונים להגיש בסעודת שבת, מומלץ להוסיף את הקרם סמוך להנחה לפלטה ולא להניח עליה מוקדם מדי. (נא לשים לב שבעת ההנחה על הפלטה הרוטב חם בחום של יד סולדת כדי שלא יחשב מבשל בשבת)

IMG_4842.JPG
 

הקמפוס הקולנירי

ביה”ס הגבוה למקצועות הקולינריה
מנוי פרימיום
חברים יקרים!
התחרות הסתיימה
נשלח לך מייל עדכון בנוגע להמשך ולזוכה המאושר
תודה לכל מי שהשתתף
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  40  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה