בשרי איזה מספר בשר לקנות לחג?

דג סקרן

משתמש רשום
מה עם רולדה? לא ציינו אותה כאן, היא נפרסת כנראה הכי יפה. איך הטעם שלה? היא הרבה יותר זולה מכלל המספרים, לא עדיף לבשל אותה?
רולדה עדיף להשאיר בחנות.
זה בד"כ מעובד.
זה בשביל ילדים שלא אוהבים בקר, או בשביל מי שרוצה לאכול בקר בשביל העניין, ולא עושה עניין מהטעם, ומחפש משהו זול.
 

ייצ'ק

משתמש מקצוען
כל הבשרים טובים, השאלה איך מבשלים אותם...
למי שמחפש זול יש במכירה של הרב לוין בשר מס' 3 יוצא טוב מאד בבישול.
גם 2 מצוין (שהוא בדר"כ יותר זול)
אבל לבשל לפחות 3 וחצי שעות!!!
יותר משובח זה מס' 6
גם 8 5 ו4 יותר טובים
אבל 3 יוצא מצוין למי שמבשל טוב

מתכון בסיסי לבשר.
לטגן אותו עם בצל כמה דקות עד שהבשר מקבל צבע,
למי שאוהב שום להוסיף שום,
להוסיף ממש טיפה מים
יין מתוק\יבש לפחות כוס
כף שטוחה פפריקה
2 כפות סילאן
כפית שטוחה מלח
להרתיח, לבשל לפחות 3 וחצי שעות הכי טוב 4 שעות...

לא לשכוח לומר
לכבוד שבת קודש\חג
 

אפרתEfrat

משתמש צעיר
ל

להזהיב 1 בצל גדול בסיר
להוסיף את נתח הבשר ומזהיבים אותו מכל הכיווןנים על אש גדולה יותר
כ 5 דקות מכל צד
להוסיף 2 כוסות יין
2 כפות סילאן דבש או סוכר
מלח ופלפל
כף פפריקה מתוקה
להביא לרתיחה
להנמיך ולבשל 3 שעות או עד שהבשר רך
למעלה כתבת לבשל נתח מס' 2 כ- 6 שעות, מה הנכון?
 

אפרתEfrat

משתמש צעיר
עשיתי כמוך באינדוקציה.
תודה רבה!
את פורסת את הנתח לפרוסות או מפרקת לשיערות?
 

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מתכון משובח וקל
נתח בשר מספר 2-5-7-10
למרוח סילאן על הבשר לתבל מלח גס ופלפל שחור
לעטוף את הבשר עם ניייר אפיה+ 2 שכבות של ניר כסף [פשוט לעטוף את הבשר שיהיה אטום לגמרי]
בתנור 150 מעלות על טורבו למשך 4-6 שעות תלוי בגודל הגוש.
יוצא עסיסי ורך בהגזמה.
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
מתכון משובח וקל
נתח בשר מספר 2-5-7-10
למרוח סילאן על הבשר לתבל מלח גס ופלפל שחור
לעטוף את הבשר עם ניייר אפיה+ 2 שכבות של ניר כסף [פשוט לעטוף את הבשר שיהיה אטום לגמרי]
בתנור 150 מעלות על טורבו למשך 4-6 שעות תלוי בגודל הגוש.
יוצא עסיסי ורך בהגזמה.
למה לא שקית קוקי?
 

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מתכון משובח וקל
נתח בשר מספר 2-5-7-10
למרוח סילאן על הבשר לתבל מלח גס ופלפל שחור
לעטוף את הבשר עם ניייר אפיה+ 2 שכבות של ניר כסף [פשוט לעטוף את הבשר שיהיה אטום לגמרי]
בתנור 150 מעלות על טורבו למשך 4-6 שעות תלוי בגודל הגוש.
יוצא עסיסי ורך בהגזמה.
לעטוף את הבשר בניר כסף?
או לכסות את התבנית
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה