רולדה עדיף להשאיר בחנות.מה עם רולדה? לא ציינו אותה כאן, היא נפרסת כנראה הכי יפה. איך הטעם שלה? היא הרבה יותר זולה מכלל המספרים, לא עדיף לבשל אותה?
לא הכל מעובדרולדה עדיף להשאיר בחנות.
זה בד"כ מעובד.
זה בשביל ילדים שלא אוהבים בקר, או בשביל מי שרוצה לאכול בקר בשביל העניין, ולא עושה עניין מהטעם, ומחפש משהו זול.
איך מכינים אסאדו על האש?שומן עושה את הבשר רך
פלאנקען/אסאדו הוא בשר מאוד רך בגלל השומן שיש לו הוא גם מאוד מומלץ
למעלה כתבת לבשל נתח מס' 2 כ- 6 שעות, מה הנכון?ל
להזהיב 1 בצל גדול בסיר
להוסיף את נתח הבשר ומזהיבים אותו מכל הכיווןנים על אש גדולה יותר
כ 5 דקות מכל צד
להוסיף 2 כוסות יין
2 כפות סילאן דבש או סוכר
מלח ופלפל
כף פפריקה מתוקה
להביא לרתיחה
להנמיך ולבשל 3 שעות או עד שהבשר רך
@Chanae אני באמצע לבשל את הנתח, אם תוכלי לענות זה ממש יעזור לי .אני הכנתי כמה פעמים בשר מספר 2
עם בישול ארוך על חום נמוך (באינדוקציה על חום 3 במשך 6 שעות)
יצא טעים ורך
מקווה שעדיין רלוונטי,@Chanae אני באמצע לבשל את הנתח, אם תוכלי לענות זה ממש יעזור לי .
פרוסותעשיתי כמוך באינדוקציה.
תודה רבה!
את פורסת את הנתח לפרוסות או מפרקת לשיערות?
למה לא שקית קוקי?מתכון משובח וקל
נתח בשר מספר 2-5-7-10
למרוח סילאן על הבשר לתבל מלח גס ופלפל שחור
לעטוף את הבשר עם ניייר אפיה+ 2 שכבות של ניר כסף [פשוט לעטוף את הבשר שיהיה אטום לגמרי]
בתנור 150 מעלות על טורבו למשך 4-6 שעות תלוי בגודל הגוש.
יוצא עסיסי ורך בהגזמה.
אם 6 ו8 באותו מחיר,
מה עדיף?
בהחלט אפשר.למה לא שקית קוקי?
לעטוף את הבשר בניר כסף?מתכון משובח וקל
נתח בשר מספר 2-5-7-10
למרוח סילאן על הבשר לתבל מלח גס ופלפל שחור
לעטוף את הבשר עם ניייר אפיה+ 2 שכבות של ניר כסף [פשוט לעטוף את הבשר שיהיה אטום לגמרי]
בתנור 150 מעלות על טורבו למשך 4-6 שעות תלוי בגודל הגוש.
יוצא עסיסי ורך בהגזמה.
את הבשרלעטוף את הבשר בניר כסף?
או לכסות את התבנית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: