בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הצילו! הכנתי בשר לאפיה לילה שלם בתנור על 120 מעלות וברוב "גאונותי" הדלקתי בטעות את התרמוסטט של התנור התחתון ולא את העליון-הבשרי, כך שהבשר היה שעתיים+ בתנור חמים,
הבשר התקלקל?
(הוא מריח בסדר, אבל אולי התבלינים מטשטשים את הריח הנורא:unsure:)
 

ילילי

משתמש מקצוען
הצילו! הכנתי בשר לאפיה לילה שלם בתנור על 120 מעלות וברוב "גאונותי" הדלקתי בטעות את התרמוסטט של התנור התחתון ולא את העליון-הבשרי, כך שהבשר היה שעתיים+ בתנור חמים,
הבשר התקלקל?
(הוא מריח בסדר, אבל אולי התבלינים מטשטשים את הריח הנורא:unsure:)
מניסיון אישי שלי,
בשר לא מתקלקל כזה מהר.
לא הייתי חוששת בכלל.

קרה לי הרבה פעמים שסגרתי את התנור ורק אחרי כמה שעות נזכרתי להחזיר למקרר.
 

הראש בעננים

משתמש רשום
@java ,
או כל אלופי הבשר שכאן-

המתכון הזה
(וכל התגובות הנלהבות)
מגרה עד למאוד.
זאת הבשורה הטובה.

אבל אין לי תנור בשרי.
בשורה רעה בהחלט.

אבל יש לי נינג'ה גריל. חדש.
(אין לי מושג איך משתמשים בו בכלל:))

הילכו שניהם יחדיו?

אשמח מאוד מאוד לעצות המומחים.
 

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אין לי כוח לקרוא עכשיו 26 עמודים.
אז הכנסתי לתנור עם תיבול ושמתי רוטב רק יין (בקבוק שלם אני מקווה שלא הגזמתי :unsure: )
לא יהיה לי זמן לצנן ולפרוס לפני החג אני רוצה לעשות את זה בחג בבוקר. מה כדאי לעשות להכין רוטב עכשיו ואחרי זה לקחת את הנתח הפרוס ולחמם על הפלטה ביחד, או לבשל מחר את הנתח ביחד על הפלטה (יותר זמן מחימום?). ואיזה רוטב מומלץ להכין.
ועוד משהו שלא הבנתי אני אמור אחרי זה להוציא את כל הנוזלים שבישלתי איתם ולעשות רוטב חדש בנפרד? או שפשוט לחמם עם הנוזלים שבהם בישלתי וזה יהיה הרוטב?
 

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אין לי כוח לקרוא עכשיו 26 עמודים.
אז הכנסתי לתנור עם תיבול ושמתי רוטב רק יין (בקבוק שלם אני מקווה שלא הגזמתי :unsure: )
לא יהיה לי זמן לצנן ולפרוס לפני החג אני רוצה לעשות את זה בחג בבוקר. מה כדאי לעשות להכין רוטב עכשיו ואחרי זה לקחת את הנתח הפרוס ולחמם על הפלטה ביחד, או לבשל מחר את הנתח ביחד על הפלטה (יותר זמן מחימום?). ואיזה רוטב מומלץ להכין.
ועוד משהו שלא הבנתי אני אמור אחרי זה להוציא את כל הנוזלים שבישלתי איתם ולעשות רוטב חדש בנפרד? או שפשוט לחמם עם הנוזלים שבהם בישלתי וזה יהיה הרוטב?
@java
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
או לבשל מחר את הנתח ביחד על הפלטה
זה עדיף, יותר טעים וטרי ככה.
ועוד משהו שלא הבנתי אני אמור אחרי זה להוציא את כל הנוזלים שבישלתי איתם ולעשות רוטב חדש בנפרד? או שפשוט לחמם עם הנוזלים שבהם בישלתי וזה יהיה הרוטב?
תלוי במצב הנוזלים. אם הם מספיק עשירים וטעימים - זה מספיק.
אחרת כדאי לחזק אותם (אבל להשתמש גם בהם.)
 

רקפת כחולה

משתמש צעיר
הכנתי בשר מספר 4 כ5 שעות בתנור
לפני התנור טיגנתי אותו כדי שיהיה סגור מכל הכיוונים

חצי שעה שמתי על חום גבוה וכל השאר על חום נמוך

אבל יצא יבש
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לפני התנור טיגנתי אותו כדי שיהיה סגור מכל הכיוונים

חצי שעה שמתי על חום גבוה וכל השאר על חום נמוך
אם מטגנים לפני - לא כדאי לשים על חום גבוה אלא ישר על נמוך.
 

yd7691

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אסאדו ילך בשיטה הזו?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי בשר מספר 4 כ5 שעות בתנור
לפני התנור טיגנתי אותו כדי שיהיה סגור מכל הכיוונים

חצי שעה שמתי על חום גבוה וכל השאר על חום נמוך

אבל יצא יבש
בשר 4 זה בשר יבש ולא איכותי,
על איזה חום אפית את זה? מה נקרא נמוך?
 

LE7 k

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
יש רעיון לרוטב אחר מבצל פטריות?
רוצה לגוון קצת:) תודה
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה