דרוש מתכון זו"צ= מה אתם מכינים לארוחות חוה"מ? מבחינת ה...

976חני

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 1797811
img_20230907_231434-jpg.1797809

מתכוונת דברים כאלו?
אני אשמח מתכונים של הדברים המגרים האלו
וכן אם אפשר לצין כמה זמן נשמר במקרר והאם אפשר להקפיא
תודה רבה מראש :)
 

english

משתמש סופר מקצוען
 

דאבל

משתמש מקצוען
@shali
אני לא יודעת אם תשמחי לשמוע שגם אחרי 8 שנות נישואין
היחידים שאוכלים את כל המאכלים המצ'וכללים האלו נשארו - אני ובעלי...
הילדים אצלי חיים על עוף ואורז, תפו"א ושניצלים כמו רוב הילדים
ואם בא לי משהו מושקע אז עדיין! נשארנו ב-2 מנות:)

בדרך כלל אני לא מספיקה להשקיע מעבר,
מה שכן לומדת לייעל תהליכים ולנסות לשדרג אפילו אם זה רק בשבילי
למשל אופה בתנור פרוסות חציל ובצד התבנית קוביות חציל ובטטה לסלט
גונבת כוס אורז מבושל מהסיר ומכינה מוסקה במילוי אורז (יש לי מתכון פרווה מושלם)
 

EfratHL

משתמש פעיל
אני ממש מבינה למה את מתכוונת, יש דברים שזוג לא שווה להכין, כמו להעמיד בשר עכשיו 3 שעות

כמה דוגמאות ממה שאני מכינה:
סטייקים, יש לקנות סטייקים של אנטריקוט בבודדים, מכינים על מחבת וזה יוצא מדהים
כנ"ל המבורגר, מכינים במנגל חשמלי או רגיל וקונים בבודדים או בזוגי
עוד דבר, אני קונה דגי לברק שלמים, ממלאת בכל מיני עשבי תיבול, עוטפת בנייר אפיה כמו סוכריה ואופה, מנה זוגית כיפית ומרשימה
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק
לדעתי, אוכל פשוט בדר"כ לא משנה הכמות וזו אותה עבודה גם בכמות גדולה
אבל המנות היפות והמושקעות דורשות תשומת לב אישית ודווקא כשאתם רק זוג זה הזמן להכין אותן בלי שתצטרכי להקדיש לזה שעות בגלל הכמויות.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אז ככה בישלתי את הבשר עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס עם קצת שומים כארבע וחצי שעות (כל בשר והזמן שלו) ואחרי זה פירקתי אותו עם מזלג שמתי במחבת עם רוטב בבריקיו ומעט כמון כמה דקות על אש נמוכה לספיגת הטעמים. אפשר לשים אותו איפה שרוצים בקוראוסון או על בגאט וכן הלאה.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
איזה מס' הבשר?
בעיקרון אומרים שאסאדו הכי טוב אבל נראה לי בגלל שהבשר מפורק אפשר בכל מספר
אני הכנתי פעם בשר מספר 10 ויצא מעולה(במספר כזה מומלץ לבשל את הבשר כקוביות ולא כגוש לתוצאה טובה יותר).
בהצלחה.
 

רוט ת

משתמש חדש
רעיון יפה קל וטעים להכנה
למלאות 2 מלאוחים רק בחצי המלאווח
באיזה מילויים שרוצים:
רוטב פיצה גבינה צהובה זיתים בצל ועוד
בשרי: לטגן במחבת בצל ובשר טחון ולטבל כמו שאוהבים
סוגרים את המלוואח מצפים בביצה ושומשום אופים בתנור
זה יוצא יפה וטעים ובול ל2

עוד רעיון קצר טעים ומרשים בכלום הכנה
ממלאים במרכז פרוסת לחם חצי פרוסה גבינה צהובה(אני אוהבת להוריד את הקשה של הלחם)
מגלגלים את הלחם לאורכו (אפשר לתקוע קיסם כדי שהגלגול לא יפתח)
טובלים בביצה ובפירורי לחם מטגנים במחבת עם כמות שמן כמו לחם מטוגן זה יוצא מרשים וטעים(התמונה המצורפת זה סתם תמונה שלקחתי מהאינטרנט בפועל יוצא מ הרבה יותר יפהה מזה)
1728991697209.png
 

מסלולון

משתמש צעיר
אז ככה בישלתי את הבשר עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס עם קצת שומים כארבע וחצי שעות (כל בשר והזמן שלו) ואחרי זה פירקתי אותו עם מזלג שמתי במחבת עם רוטב בבריקיו ומעט כמון כמה דקות על אש נמוכה לספיגת הטעמים. אפשר לשים אותו איפה שרוצים בקוראוסון או על בגאט וכן הלאה.
משגע
והבאגטים זה בתנור עם ??
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
משגע
והבאגטים זה בתנור עם ??
את הבאגטים אני מניחה בתבנית מרססת בשמן זית מכניסה לתנור על 150 מעלות כמה דקות שיקבל קשיחות מוציאה ואז מוסיפה את הבשר על הבאגט ומחזירה לתנור 2 דקות (לא יותר הבשר עלול להתייבש הוא צריך להישאר עסיסי עם הנוזלים) כדי שהטעמים ירדו גם לבאגט.
בתאבון.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אני אשמח מתכונים של הדברים המגרים האלו
וכן אם אפשר לצין כמה זמן נשמר במקרר והאם אפשר להקפיא
תודה רבה מראש :)
לגבי ההקפאה הייתי ממליצה להקפיאאחרי שמבשלים ומפרקים ולפני התיבול בפעם השנייה במחבת.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה