חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה המתכון-
שניצלים מגולגלים בתנור

מכינים פרוסות שניצלים דפוקות ודקות.
ומגש חד פעמי (לחבילת חזה)
ובו בצל פרוס או חתוך על נייר אפיה.

מכינים 2 צלחות: אחת עם שמן ותבלינים- מלח מעט פפריקה א. שם א. מרק עוף
בשניה שמים רק פרורי לחם (רצוי מוזהבים)
עכשיו טובלים פרוסת חזה בשמן עם התבלינים
אחר כך בפרורי לחם - מכל הצדדים
ומגלגלים
(זה נתפס בלי קיסם)
ושמים על הבצל החתוך לפי הסדר בתבנית.

מחממים תנור ל- 180 מעלות בדיוק
כשזה חם מכניסים את תבנית המגולגלים ומכניסים ביניהם כוס מים.

אופים בדיוק 45 דקות. ולא יותר כדי שלא יתיבש ללא כיסוי

מעדן מיוחד ומועדף

אני מכינה ברגיל לפחות פעם בחודש - אין מי שלא אוהב
מקפיאה פסים ומחלקת לנשואים.
יישר כח גדול!
הכנתי לחג היה טעים ועסיסי מושלם!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אני מחפשת מתכון של מאפינס באישיות שלא נופל לאחר האפיה, נראה שכך אצלך,
אשמח למתכון!
קאפ קייק קפוצינו
לערבב: 2 ביצים עם כוס סוכר
להוסיף: 2/3 כוס שמן
1 כוס ריצ' /חלב סויה
3 כפיות אפיון
כפית ס' לשתיה
3 כוס קמח
2 כפיות קפה מומסות בחצי כוס מים רותחים
1 כוס שוקולד ציפס לבחירה
למלא במנג'טים עד 2/3
לאפות 30 ד' ב 180

ציפוי :
1 ורבע כוס קמח
1/2 מרגרינה
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
כפית קינמון
3/4 כוס שוקולד ציפס
לערבב היטב ולשים על הקאפ קייק לפני האפיה.
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קאפ קייק קפוצינו
לערבב: 2 ביצים עם כוס סוכר
להוסיף: 2/3 כוס שמן
1 כוס ריצ' /חלב סויה
3 כפיות אפיון
כפית ס' לשתיה
3 כוס קמח
2 כפיות קפה מומסות בחצי כוס מים רותחים
1 כוס שוקולד ציפס לבחירה
למלא במנג'טים עד 2/3
לאפות 30 ד' ב 180

ציפוי :
1 ורבע כוס קמח
1/2 מרגרינה
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
כפית קינמון
3/4 כוס שוקולד ציפס
לערבב היטב ולשים על הקאפ קייק לפני האפיה.
נשמע המון א. אפיה וס. לשתיה לכזו כמות קטנה לא?
את הביצים והסוכר לערבב בכפית או להקציף ביחד?
 
זה המתכון-
שניצלים מגולגלים בתנור

מכינים פרוסות שניצלים דפוקות ודקות.
ומגש חד פעמי (לחבילת חזה)
ובו בצל פרוס או חתוך על נייר אפיה.

מכינים 2 צלחות: אחת עם שמן ותבלינים- מלח מעט פפריקה א. שם א. מרק עוף
בשניה שמים רק פרורי לחם (רצוי מוזהבים)
עכשיו טובלים פרוסת חזה בשמן עם התבלינים
אחר כך בפרורי לחם - מכל הצדדים
ומגלגלים
(זה נתפס בלי קיסם)
ושמים על הבצל החתוך לפי הסדר בתבנית.

מחממים תנור ל- 180 מעלות בדיוק
כשזה חם מכניסים את תבנית המגולגלים ומכניסים ביניהם כוס מים.

אופים בדיוק 45 דקות. ולא יותר כדי שלא יתיבש ללא כיסוי

מעדן מיוחד ומועדף

אני מכינה ברגיל לפחות פעם בחודש - אין מי שלא אוהב
מקפיאה פסים ומחלקת לנשואים.
מה הכוונה-
כשזה חם מכניסים את תבנית המגולגלים ומכניסים ביניהם כוס מים.
איפה מכיניסים כוס מים?שופכים לתבנית?
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
מה הכוונה-
כשזה חם מכניסים את תבנית המגולגלים ומכניסים ביניהם כוס מים.
איפה מכיניסים כוס מים?שופכים לתבנית?
כשהתנור מתחמם(אחרי 5 דקות בערך)
כוס מים שופכים בקצה התבנית
הצלחות.
יאלה, הולכת להכין בעצמי....
 

וילה

משתמש פעיל
רולדה חלבית אהובה עליי
מצרפת תמונות שלה בכמה ואריאציות
IMG_20241013_134138_474.JPG


IMG_20241013_134103_927.JPG
IMG_20240704_163442.jpg
IMG_20221105_232251.jpg

החומרים לרולדה :
8 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוס קמח
0.5 שקית א''א
4\1 כוס שמן
0.5 בקבוק תמצית וניל

החומרים למילוי :
1 ריצ' קצפת
1 כוס סוכר
3 כפות קפה נמס\קקאו
500 גרם גבינה לבנה


לקישוט : ניתן להוסיף גנאש שוקולד\ ריבת חלב\ קליק\ לפורר שוקולד או פרורי אוראו..


אופן ההכנה :
הכניסי למיקסר את הביצים בשלמותן ולהוסיף בהמשך את הסוכר למשך 10 דקות.
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף את הקמח, א''א, שמן, ותמצית וניל ולכבות אח''כ את המיקסר.
חלקי את התערובת לשתי תבניות של תנור , ישרי אותה, ולתנור על 180 מעלות עד להזהבה.
כשהרולדות חמות לגלגל אותם על מנת לגמש אותם עד שיתקרר.
להקציף את הריצ' ולהוסיף את הסוכר, קפה, והגבינה
ולמרוח המילוי תוך כדי גלגול ולקשט בהנאה.
בתאבון!
 

ילילי

משתמש מקצוען
רולדה חלבית אהובה עליי
מצרפת תמונות שלה בכמה ואריאציות
צפה בקובץ המצורף 1796761

צפה בקובץ המצורף 1796994צפה בקובץ המצורף 1796989צפה בקובץ המצורף 1796991
החומרים לרולדה :
8 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוס קמח
0.5 שקית א''א
4\1 כוס שמן
0.5 בקבוק תמצית וניל

החומרים למילוי :
1 ריצ' קצפת
1 כוס סוכר
3 כפות קפה נמס\קקאו
500 גרם גבינה לבנה


לקישוט : ניתן להוסיף גנאש שוקולד\ ריבת חלב\ קליק\ לפורר שוקולד או פרורי אוראו..


אופן ההכנה :
הכניסי למיקסר את הביצים בשלמותן ולהוסיף בהמשך את הסוכר למשך 10 דקות.
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף את הקמח, א''א, שמן, ותמצית וניל ולכבות אח''כ את המיקסר.
חלקי את התערובת לשתי תבניות של תנור , ישרי אותה, ולתנור על 180 מעלות עד להזהבה.
כשהרולדות חמות לגלגל אותם על מנת לגמש אותם עד שיתקרר.
להקציף את הריצ' ולהוסיף את הסוכר, קפה, והגבינה
ולמרוח המילוי תוך כדי גלגול ולקשט בהנאה.
בתאבון!
אמאל'ה ואבאל'ה
הולכת לקנות חומרים דחוף....
אבל למה לי תמיד הרולדות יוצאות הרבה יותר עבות ושמנות?
יכול להיות שיש תנורים שהתבנית שלהם יותר גדולה?

יישמר לי טוב בהקפאה?
 
זה המתכון-
שניצלים מגולגלים בתנור

מכינים פרוסות שניצלים דפוקות ודקות.
ומגש חד פעמי (לחבילת חזה)
ובו בצל פרוס או חתוך על נייר אפיה.

מכינים 2 צלחות: אחת עם שמן ותבלינים- מלח מעט פפריקה א. שם א. מרק עוף
בשניה שמים רק פרורי לחם (רצוי מוזהבים)
עכשיו טובלים פרוסת חזה בשמן עם התבלינים
אחר כך בפרורי לחם - מכל הצדדים
ומגלגלים
(זה נתפס בלי קיסם)
ושמים על הבצל החתוך לפי הסדר בתבנית.

מחממים תנור ל- 180 מעלות בדיוק
כשזה חם מכניסים את תבנית המגולגלים ומכניסים ביניהם כוס מים.

אופים בדיוק 45 דקות. ולא יותר כדי שלא יתיבש ללא כיסוי

מעדן מיוחד ומועדף

אני מכינה ברגיל לפחות פעם בחודש - אין מי שלא אוהב
מקפיאה פסים ומחלקת לנשואים.
תודה רבה על המתכון!
אשמח לדעת אם אפשר לדעתכן להכין בערב החג ולקרר במקרר
ובבוקר החג לחמם על ההפלטה
 

וילה

משתמש פעיל
אמאל'ה ואבאל'ה
הולכת לקנות חומרים דחוף....
אבל למה לי תמיד הרולדות יוצאות הרבה יותר עבות ושמנות?
יכול להיות שיש תנורים שהתבנית שלהם יותר גדולה?

יישמר לי טוב בהקפאה?
זה תבנית תנור רגילה שאני ממלאה את כולה ( סה''כ שתי תבניות לבלילה ) ואז יוצא דק ומושלם.
כן ישמר מצוין
 
נערך לאחרונה ב:

דבורי-ריקי

משתמש פעיל
בצק סיגרים ממולא-
חוצים עיגול בצק סיגרים ל-2
מכניסים מילוי של קציצות, עוטפים כמו בתמונה- ואופים בתנור עד שהסיגר משחים (על 180 סביבות שעה, גלוי)

מילוי קציצות-
עוף טחון או הודו טחון 500 גרם
1 בצל מטוגן
1 בצל רגיל קצוץ דק
רבע חבילת ירק קצוצה (כוזברה או פטרוזיליה)
תבלינים: מלח, פלפל, תבלין קציצות, א. מרק בצל, שום.
(בשביל המילוי אין צורך בביצים)

רוטב פטריות-
2 בצל מטוגן
להוסיף פטריות (חיות או מקופסא) לטגן עוד 5 דקות
להוסיף- 2-3 כוסות מים
להוסיף א, מרק פטריות, מלח, פלפל, שום הרבה,
להסמיך עם קורנפלור. לאט לאט
להביא לרתיחה

מה זה בצק סיגרים?
ואם אני אכין את זה יום לפני החג . כלומר יום שלישי זה יהיה טרי במקרר?
תודה רבה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה