בשרי קרפלאך - כיסוני בצק במילוי כבד!!! מושלם! וקל להכנה מצליח לכולם.

BRIZA

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
נשמע טעים ומגרה במיוחד!
יש למישהי רעיון איך ניתן לעשות לל"ג?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
האם יש אופציה נוספת של בישול סופי ולא במרק?
את יכולה בסיר עם מים רותחים לבשל, אחר כך להוציא ולהכניס למרק לפני האכילה.
נשמע טעים ומגרה במיוחד!
יש למישהי רעיון איך ניתן לעשות לל"ג?
יבואו המבינים ואולי יתנו עיצה, לא התנסיתי בזה.
 

שני שמר

משתמש פעיל
אם מענין משהו..., אני הכנתי את אלו:
ממש בצורה הזו , רק במילו כבד ולא תפ"וא... יצא מושלם!
 

דבורה אדריכלות מידול

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע טעים ומגרה במיוחד!
יש למישהי רעיון איך ניתן לעשות לל"ג?
אני מכינה עם מולינו הכחול, יוצא טעם רגיל לגמרי. לא נסיתי את המתכון הספציפי הזה. אבל כן קרפלך ורביולי
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לגבי ההגשה,
אני חותכת רצועות בצל דקיקות, מקמחת ומטגנת בשמן עד להשחמה, מוסיפה את הקרפלך המוכנים ומקפיצה כמה דקות,
מעט מלח ופלפל ומגישים כמנה ראשונה,
יוצא מעדן
 

צילה ויסבלום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על ההקפצה,
הכנתי אתמול ויצא נהדר!!
גמר חתימה טובה ישועות ונחמות.
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
לבצק המוצלח:

2 כוסות מים בסיר
100 גרם מרגרינה
כפית מלח

להרתיח עד שהמרגרינה נמסה ונוזלית.
לכבות את האש ולהוסיף-
4 כוסות קמח
לערבב היטב בכף .

להעביר את העיסה שנוצרה למיקסר ולהוסיף 4 חלמונים וללוש לבצק.
בצק מדהים!!! נעים ורך .

למילוי:
במחבת גדולה ובשרית
לחמם שמן
להוסיף קוביות בצל (3 בצלים בינונים)
חבילת פטריות טריות חתוכות לקוביות
לתת לזה אידוי ככה שישחים ויקבל ריח ורכות.
להוסיף כבד בערך 200 גרם אפשר קצת יותר.
לערבב היטב לאט לאט,
להוסיף טריאקי ומעט מלח.

אחרי שמוכן להעביר לכלי פלסטיק ולטחון בפולסים עדינים במקל בלנדר,
למצב שרק חלק ייטחן וחלק יישאר חתיכות.
שנוכל למלא בקרפלאך חתיכות קטנות בלווי טחון.

לרדד למלבן גדול,
לקרוץ עיגולים בגודל של בערך הפיה של הכוס הח''פ לשתייה חמה,
להניח מעט מילוי באמצע
לקפל את העיגול לחצי ולהדק היטב בקצוות,
אפשר לסיים כאן, ואפשר לקחת את שתי הפינות אחת לעבר השניה ולחבק אותן יחד.
כמו בתמונה.
פווול הצלחות וגמר חתימה טובה!!
נראה וקרא טוב אולי נשנה השנה את הבצק..
מישהי ניסתה לטגן קרעפלאך של המתכון הזה? איך יוצא אחרי טיגון?
ממלאת בבשר טחון.
אצלנו אוכלים גם מבושל וגם מטוגן.
 

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
הכנתי ויצא מצוין!! תודה על המתכון הכבד ממש משדרג (הייתי עושה בלי פטריות וטריאקי)
חלק אני עושה עם פרורי לחם מטוגנים מבחוץ כתוספת לבשר
 

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מעט שמן מחומם בסיר שמה פרורי לחם עם מלח מעט סוכר ושום גבישי
ואחרי שזה משחים, מקפיצה את הקרעפלך עם מכסה סגור והם מתעטפים בפרורים
 
נערך לאחרונה ב:

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
@רוחי בלבוחי
כתבת שיצאו לך 90 יחידות מהמתכון הנ"ל,
אבל הכמות של המילוי לא נראית כ"כ גדולה.
אולי אלו 90 קטנים? אני מתלבטת איזו כמות בצק להכין
(המילוי כבר מוכן לי, אחר משלך)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה