תשאף תתקדם..
משתמש צעיר
יוצא אוטנטי כמו בהונגריה..מה פתאום! אז לא "קאפסטו".
בבקשה רק מתכונים מקוריים.
אולי בלי הצורה של האורז למי שזה מפריע..
יוצא אוטנטי כמו בהונגריה..מה פתאום! אז לא "קאפסטו".
בבקשה רק מתכונים מקוריים.
טעות !!!זה עיצות של אנשים משכילים לא של הונגרים אותנטיים
אם את שמה הרבה נוזלים (כפי שרשמתי...) זה יוצא מעולה!!!בתנור זה בד"כ מתייבש והכרוב נתקע בגרון.
הונגרים אמיתיים לא מגיעים לשום תובנותהגעתי לתובנה הזאת בגלל שאני מכינה המון כרוב ממולא...
כי זה מאכל ממולא.למה מכינים את זה לפורים שאלת את עצמך?
לא צריך תשובה
כי ככה נהגו...
אנחנו לא בליל הסדר, והעולם התקדם גם אצל ההונגרים,הונגרים אמיתיים לא מגיעים לשום תובנות
ככה סבתא עשתה וככה עושים הדורות הבאים
למה מכינים את זה לפורים שאלת את עצמך?
לא צריך תשובה
כי ככה נהגו...
אצלנו אוכלים בליל הסדר קציצות פלטשע פיש (דג מזויף)
למה? כי לא היו דגים כשרים לפסח
אה, היום יש דגים?
לא משנה.. את זה את אוכלים הלאה בליל הסדר...
זה לא מדויקכי זה מאכל ממולא.
כמו שמכינים קרעפלאך או סמבוסק.
קוסקוס מבושל?לשים למטה בסיר שכבה של כרוב קצוץ כדי שלא ישרף ה"קאפוסטו"
בתוך העיסה עדיף לשים קוסקוס ולא אורז העיסה יותר אחידה ואסטטית
טעמתי הרבה פעמים לא דומה למקורי, אולי טעים לך תהני.אם את שמה הרבה נוזלים (כפי שרשמתי...) זה יוצא מעולה!!!
לא יבש, אלא להיפך, רך ובטעם עשיר פי כמה מהמבושל!
כנראה שמעולם לא הכנת כרוב ממולא בתנור אם את כותבת כך, וחבל!
ההונגריות שעלו לארץ בשלו על הגז הרבה מאד שנים.אנחנו לא בליל הסדר, והעולם התקדם גם אצל ההונגרים,
אולי הסבתות שלנו הכינו בסיר כי לא היה לאמהות שלהן תנור, והן העתיקו את האמהות שלהן?
חוץ מזה, הן בישלו על פרימוס, אז אם את הונגריה אמיתית, תחפשי במחסן של סבתא שלך פרימוס ותבשלי עליו את הכרוב הממולא
מאחלת לך המון הצלחה...
אוטנטי, זה כמו שהכינו בדיוק ללא שינויים ותחליפי רכיבים.יוצא אוטנטי כמו בהונגריה..
אולי בלי הצורה של האורז למי שזה מפריע..
כן. 10 דקות במים חמים בקערת סגורה וזהוקוסקוס מבושל?
היטבת לתאר את חמותי הנדירההההבתנור זה בד"כ מתייבש והכרוב נתקע בגרון.
סבתי ההונגרייה והאלופה ע"ה הכינה רק בסיר ענק!
והטעם... אוי הטעם, אין אף מעדניה שיכולה להכין זאת.
כי הונגריות קודם כל מכינות עם הלב.
תוסיפי קמצוץ מיץ לימון טרי ברוטב לטשטוש הטעם של הרסק עגבניות
בהצלחה רבה ופורים שמח!
תייבשי עם נייר סופג ומחר תמשיכי למלא בלי בעיהצריכה את עזרתכן
הפרדתי 4 ראשים במים רותחים,
מלאתי ונשאר לי מלא עלים
בשלתי את מה שמלאתי,
השאלה אם הכרוב ישאר טרי במקרר עד מחר כדי להכין עוד מילוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: