שולחן וכיסא
משתמש מקצוען
הורדתי את התמונה הזאת פעם מפרוג, לא זוכרת מאיפה
ואשמח למתכון כזה או דומה לו...
תודה רבה!
ואשמח למתכון כזה או דומה לו...
תודה רבה!
מזהה את העוגה,הורדתי את התמונה הזאת פעם מפרוג, לא זוכרת מאיפה
ואשמח למתכון כזה או דומה לו...
תודה רבה!
תבדקי באיזה תאריך הורדת את התמונה.הורדתי את התמונה הזאת פעם מפרוג, לא זוכרת מאיפה
ואשמח למתכון כזה או דומה לו...
תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 1788491
אשתדל לבדוק לך מחר.
תודה רבה!מזהה את העוגה,
גם אני הורדתי אותה אי פעם, והכנתי
היא ממש מוצלחת ויפה מאד.
הרעיון שלה זה שלושה טורטים - 2 לבן, 1 חום, רוטב שוקלוד בין השכבות, גנאש מעל. (פה הכינו 3 שכבות לבן, קל יותר)
אופים את הטורטים, מכינים קרם ומורחים מעל ללבן ומעל לחום. מרכיבים.
מעל הלבן העליון שופכים גנאש ומקררים להתייצבות.
זה המתכון שאני הכנתי, יוצא יותר דומה לתמונה שאת העלת.
עוגת 6 שכבות הקרדיט מגיע ל: י. הרשקוביץ, הדובדבן שבקצפת
החומרים:
טורט לבן:
10 ביצים
10 כפות סוכר
2 כפות שמן
10 כפות קמח
1 שקית אבקת אפיה
טורט חום:
5 ביצים
5כפות סוכר
2 כפות שמן
10 כפות קמח
0.5 שקית אבקת אפיה
2 כפות קקאו
קרם: (הכנתי אחר, שוקולדי)
1 כוס מים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
2 בייצים
4 סוכר וניל
2 מרגרינה רכה
2 כפות קפה נמס
2כפות יין אדום מתוק
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל קצפת צמחית
הוראות הכנה:
טורטים:
לחמם תנור לחם בינוני(בערך 175 מעלות), להפריד בייצים להקציף חלבונים לקצף יציב תוך הוספת הסוכר בהדרגה להנמיך מהירות תוך הוספת השמן והחלמונים, להוסיף את שאר החומרים.
את הטורט הלבן לחלק ל2 (את הטורט החום לא מחלקים)
לרפד 2 תבניות ח"פ ענקית בנייר אפיה ולשמן אותם מעט לאפות 10 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
יוצא 3 טורטים.
קרם:
מכניסים לסיר קטן את הקמח מים והסוכר , מבשלים תוך כדי ערבוב על להבנ נמוכה עד לקבלת מרקם דימוי דייסה.
לקרר.
במעבד מזון בלהב הסכין:
את הבייצים,סוכר וניל,מרגרינות עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
להוסיף את תכולת הסיר ולערבב שוב עד לאיחוד
מחלקים את הקרם ל2 לחלק אחד להוסיף את הקפה והיין ולערבב .
הרכבת העוגה:
טורט לבן, קרם וניל,טורט חום,קרם קפה,טורט לבן,גנאש
צפוי:
בסיר קטן להרתיח את הקצפת, להנמיך ללהבה נמוכה ולהוסיף את השוקולד שבור לקוביות - תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
לשפוך בעדינות מעל הטורט הלבן (ולטלטל את התבנית לקבלת ציפוי ללא בועות)
להקפיא היטב לפני החיתוך.
רצוי מאוד לחתוך עם הסכין המיוחד של העוגות.
ניתן גם לקרצוץ עם קורצן עגול (מדהים)
כוס= כוס מדידה 240מ"ל
תבנית= תבנית תנור/חד פעמי ענק
בהצלחה ובתאבון!!!!!(חוץ מהיופי העוגה גם מאוד טעימה)
זה התמונה המלאהתבדקי באיזה תאריך הורדת את התמונה.
זה יכול לתת יותר אינדיקציה...
נ"ל שזו עוגט הנוגט שהשכבה האמצעית שלה היא בצק פריךהורדתי את התמונה הזאת פעם מפרוג, לא זוכרת מאיפה
ואשמח למתכון כזה או דומה לו...
תודה רבה!
צפה בקובץ המצורף 1788491
תבדקי במאפיינים של התמונה מאיזה תאריך היא.זה התמונה המלאה
מי העלתה אותה?
אשמחנ"ל שזו עוגט הנוגט שהשכבה האמצעית שלה היא בצק פריך
אם תרצי יש לי מתכון מעולה
לא אני לא מחוברת לחוכמתתבדקי במאפיינים של התמונה מאיזה תאריך היא.
לוחצים על ימין, למטה 'מאפיינים'
שם בפנים תמצאי את התאריך.
יקל מאד על מציאת התמונה.
(אולי זה מחוכמת בכלל?)
בס"דאשמח
תודה
מה זה ??1 אפיון
אבקת אפיהמה זה ??
אני רואה שכבר ענו לךמה זה ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: