גל הלילה וכל היום היוםביום או בלילה
כי בערב 8-12 שעות, עדיין יכול להיות טוב
ביום בחום
כנראה מקולקל
גל הלילה וכל היום היוםביום או בלילה
כי בערב 8-12 שעות, עדיין יכול להיות טוב
ביום בחום
כנראה מקולקל
את יכולה להריחגל הלילה וכל היום היום
טוב, אז הכנתי אתמול לפי המתכון הזה ויצא לא משהואחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
אני באמת מוסיפה מללא מים תוך כדי אפיה...טוב, אז הכנתי אתמול לפי המתכון הזה ויצא לא משהו
תגידו לי מה עשיתי לא טוב.
השריתי את החומוס כ-18 ש', בשעות האחרונות הוספתי שקית א.אפיה,
סיננתי והכנסתי לתבנית אמיתית בגודל בינוני (לא היה לי ח"פ בגודל) שמתי 1/2 קילו חומוס אך השארתי את כמות המים כמו במתכון ואפילו יותר מ-9 כוסות, סודה לשתיה שמתי קצת פחות.
כיסיתי את התבנית היטב היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאחר שעתיים הגעתי לבדוק מה המצב, וגיליתי שלא נותרה טיפת מים אחת...
הכל התאדה! וגם הארבעס יצאו לא ממש רכים.
התאכזבתי, חוזרת לסיר
אפשר סילאן במקום הסוכר?הכנתי .
השריתי 24 שעות
עשיתי חצי קילו של יבש חומוס מקסיקני
נכנס לי נורמלי בתבנית R31
מילאתי 9 כוסות מים רותחים
שמתי לשעה וחצי על 200 בתנור כשזה עטוף וסגור בנייר כסף
ויצא מצוין ממש
את התבלון הפחתתי בחצי
כף מלח וסוכר
חצי כפית פלפל שחור ואפילו קצת יותר
ו3/4 כפית של אבקת סודה לשתיה
יצא לי 3 קופסאות עגולות של חצי ליטר
וזה אומר שאם הייתי קונה את זה בחנות זה היה עולה לי 90 שח ובזכות המתכון גמרתי ב:
10 ש"ח החומוס,
1 הרתחת קומוקום מים
2 שעות של תנור אפיה על 200
ו3 קופסאות
אין לי מושג מה קרה לךטוב, אז הכנתי אתמול לפי המתכון הזה ויצא לא משהו
תגידו לי מה עשיתי לא טוב.
השריתי את החומוס כ-18 ש', בשעות האחרונות הוספתי שקית א.אפיה,
סיננתי והכנסתי לתבנית אמיתית בגודל בינוני (לא היה לי ח"פ בגודל) שמתי 1/2 קילו חומוס אך השארתי את כמות המים כמו במתכון ואפילו יותר מ-9 כוסות, סודה לשתיה שמתי קצת פחות.
כיסיתי את התבנית היטב היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאחר שעתיים הגעתי לבדוק מה המצב, וגיליתי שלא נותרה טיפת מים אחת...
הכל התאדה! וגם הארבעס יצאו לא ממש רכים.
התאכזבתי, חוזרת לסיר
לא כדאי להתאכזב מהר.אין לי מושג מה קרה לך
אני מכינה הרבה ויוצא אחד אחד רכים ב"ה
למה הוספת את הא. אפיה?
אולי מידי הרבה מעלות, התנור שלך אולי חם מידי?
@חיים הקוסם ?אפשר סילאן במקום הסוכר?
אם תכיני בדיוק לפי המתכוןטוב, אז הכנתי אתמול לפי המתכון הזה ויצא לא משהו
תגידו לי מה עשיתי לא טוב.
השריתי את החומוס כ-18 ש', בשעות האחרונות הוספתי שקית א.אפיה,
סיננתי והכנסתי לתבנית אמיתית בגודל בינוני (לא היה לי ח"פ בגודל) שמתי 1/2 קילו חומוס אך השארתי את כמות המים כמו במתכון ואפילו יותר מ-9 כוסות, סודה לשתיה שמתי קצת פחות.
כיסיתי את התבנית היטב היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאחר שעתיים הגעתי לבדוק מה המצב, וגיליתי שלא נותרה טיפת מים אחת...
הכל התאדה! וגם הארבעס יצאו לא ממש רכים.
התאכזבתי, חוזרת לסיר
לא מבין בחומרים
יצא מושלם!!קיבלתי מבעל קייטרינג גדול ומפורסם- רוב השבתות לא נשאר לו לעצמו לשבת הכל נחטף.....
1 קילו זן ספרדי חומוס לבן ענק
השריה מינימום 12 שעות לשטוף במהלכה פעמיים שלש
לשטוף ולשים בסיר לחץ עם כף מלח גס
לקפות קצף ולשים חצי כפית שטוחה סודה לשתיה
לסגור מרגע הלחץ להנמיך אש לבשל שעה וארבעים דקות
לסנן לייבש ולתבל
נימוח רך ומושלם!!
ככל שמייבשים יותר טוב במגבת או מסננת נשמר יותר ימים בקרור
בקופסת פלסטיקאני הולכת להכין היום בתנור
איך אתם משרים את זה קודם? בתבנית שבה אופים את זה?
ואחרי ההשריה שוטפים?
במקרר?בקופסת פלסטיק מידי פעם מחליפים את המים (לא יודע למה) תקחו קופסא שיהיה מקום לגרגירים להכפיל את עצמם הם ממש מתנפחים להשרות 12/24 שעות
אני לא שמתיבמקרר?
עשינו ויצא מושלם!!אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
אני הכנתי גם את המתכון הזה ויצא מטורף עוד לפני ששמתי בקופסא נגמר חציטוב, אז הכנתי אתמול לפי המתכון הזה ויצא לא משהו
תגידו לי מה עשיתי לא טוב.
השריתי את החומוס כ-18 ש', בשעות האחרונות הוספתי שקית א.אפיה,
סיננתי והכנסתי לתבנית אמיתית בגודל בינוני (לא היה לי ח"פ בגודל) שמתי 1/2 קילו חומוס אך השארתי את כמות המים כמו במתכון ואפילו יותר מ-9 כוסות, סודה לשתיה שמתי קצת פחות.
כיסיתי את התבנית היטב היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאחר שעתיים הגעתי לבדוק מה המצב, וגיליתי שלא נותרה טיפת מים אחת...
הכל התאדה! וגם הארבעס יצאו לא ממש רכים.
התאכזבתי, חוזרת לסיר
מקפיצה שוב לתועלת כולםאחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: