@ה. בקר
תודה על החוברת המושקעת!
שאלה לגבי המוס שוקולד(עמוד 112)
אני רוצה להכין - קניתי מטבעות שוקולד בטעם קפוצ'ינו-
המוס שכתבת- יכול להשתלב עם זה בטעם- או יותר מתאים טעם אחר למוס?
שאלה נוספת- יין- כל סוג שהוא? או מתוק? יבש?
תודה מראש
@ה. בקרהמוס יכול להשתלב עם הטעם, אבל המטבעות כמו שהם לדעתי קטנות מדי וצריך להמיס ולהכין חדשות בתבנית מתאימה אא"כ הכוס שלך ממש צרה.
לגבי היין- עדיף מתוק. אבל האמת ששמתי גם יבש כמה פעמים. המוס מספיק מתוק שזה נשאר טעים גם עם יין יבש
תודה על הזריזות-
קניתי כוסיות שמתאימות לגודל המטבעות- בדקתי את העניין.
ואיך נראה לך - שאני יכין את המוס הזה שפרסמת בעבר- ויזלף מעל המטבע קפוצ'ינו?
פשוט יש לי אבקת נוגט ששוכבת המון זמן בארון- אז, אולי זו הזדמנות...
אם כן, איזה כמויות אני צריכה ל 20 כוסיות?
הדרכה מצולמת- בראוניס עם מוס נוגט וכפיות שוקולד
למוס שוקולד-נוגט:מקציפים ריצ' קטן לקצף קשה.
מוסיפים 2 כפות גדושות אבקת נוגט. מקציפים עוד קצת.
ממיסים בסיר 150 גרם שוקולד + 3 כפות שמן.
מוסיפים לריצ'. מקציפים לקרם חלק.