מאפים מקלוני שומשום - (להחביא מהר שלא יגמר)

saryk

משתמש מקצוען
הבת שלי הכינה, יצא טעיםםםםםםםםםםםם
רק שימו לב לא לאפות פחות מדי - חלק יצאו קצת רכים והיה צריך להכניס לאפייה נוספת כדי לקבל קרנצ'יות.
 

סטודיו בול

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

סטודיו בול

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
זה מתכון ישן, שנים אני מכינה אותו
פעם חברה נתנה לי
חשוב לך השם?
ממש לא חשוב לי השם
רק רוצה לדעת אולי כדאי יותר להכין בכוס מדידה
הרי כתבת שהבצק יצא לך דביק והוספת קמח
 

אמא לשני מתוקים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי פעם משהו דומה למשלוחי מנות
פיזרתי מעל תערובת של שבבי בצל מטוגן מיובש. שבבי שום, מלח גס.
יצא מושלם. התחסל לפני הזמן
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
המתכון שלך?
אם לא- של מי?
(רוצה לדשעת בשביל הכוס)
ממש לא חשוב לי השם
רק רוצה לדעת אולי כדאי יותר להכין בכוס מדידה
הרי כתבת שהבצק יצא לך דביק והוספת קמח
אולי תחכימו אותי,
למה רלוונטי גודל הכוס?
הרי אין כאן ביצים והיחס בין המים לקמח אמור להיות אותו יחס אם השתמשתם באותה כוס לכל הרכיבים, לא משנה באיזה גודל הכוס?
 

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מתאים ליומיים חג ושבת, נשנוש שווה ומשביע,
מוצלח בהקפאה (חובה שיהיה שם, אחרת הוא לא יהיה...)

מקלוני שומשום

מערבבים במיקסר:
4 כוסות קמח (אני הוספתי עוד חצי כוס כי יצא לי דביק מידי)
חצי כוס שמן
כפית וחצי מלח
שליש כוס סוכר
א. אפיה
1 ורבע כוס מים
3/4 כוס שומשום


מחלקים ל-4 חלקים
מרדדים (אפשר בעזרת מעט קמח ) כל חלק על נייר אפיה
בגודל של תבנית תנור

דק דק
חותכים רצועות דקות (אפשר בסכין, אפשר בגלגלת של פיצה)
חוצים באמצע(כדי שלא יצאו מקלות ארוכות מידי)

אופים בתנור על 180 מעלות- 20 דקות עד להשחמה (לבדוק שלא ישרף)
לאחר שזה מתקרר מעט - להפריד את המקלות
ומיד מיד להקפיא (כדי שישאר משהו .. כי כולם יבואו וירצו רק כמה מקלות...)
נשמע מעולה
רוצה להכין
אפשר לוותר על הסוכר?
 

סטודיו בול

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אולי תחכימו אותי,
למה רלוונטי גודל הכוס?
הרי אין כאן ביצים והיחס בין המים לקמח אמור להיות אותו יחס אם השתמשתם באותה כוס לכל הרכיבים, לא משנה באיזה גודל הכוס?
יש מצב, אני לא מבינה יותר מידי במתכונים, רוצה לדייק ככל הניתן.

בכל מקרה @כוס קקאו הכנתי ויצא מעולה ממש!
(הבצק יצא לי נורא דביקי הוספתי עוד הרבה קמח) הורדתי קצת מהסוכר ויצא מצוין.
תודה על המתכון
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה