מאפים סינמון רול 🤤🤤 וטיפ מבריק 👌

english

משתמש סופר מקצוען
אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨

לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.

אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!⏳⏳

לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה משומנים. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.

כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.

ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!

והנה גם סרטון להסבר!
 

קבצים מצורפים

  • MVI_3350.mp4
    5.3 MB
  • IMG_3365.JPG
    IMG_3365.JPG
    6.8 MB · צפיות: 16
  • IMG_3376.JPG
    IMG_3376.JPG
    5.1 MB · צפיות: 17
  • IMG_3379.JPG
    IMG_3379.JPG
    4.9 MB · צפיות: 17
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

english

משתמש סופר מקצוען
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
כף מלח
חצי כוס שמן

לשים את כל החומרים למעט מלח ושמן בקערת מיקסר
ללוש 5 דקות להוסיף את המלח
עוד 5 דקות להוסיף שמן
ללוש עוד 5 דקות(סה"כ רבע שעה על מהירות בינונית)
עד שמתקבל בצק נעים אלסטי
לכסות ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח
ואז עושים את הצורות
מחממים תנור ל190 מעלות
ושוב חצי שעה התפחה בתבנית
להבריש בביצה
ולתנור לאפיה עד שנראה מוכן..
 

english

משתמש סופר מקצוען
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
כף מלח
חצי כוס שמן

לשים את כל החומרים למעט מלח ושמן בקערת מיקסר
ללוש 5 דקות להוסיף את המלח
עוד 5 דקות להוסיף שמן
ללוש עוד 5 דקות(סה"כ רבע שעה על מהירות בינונית)
עד שמתקבל בצק נעים אלסטי
לכסות ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח
ואז עושים את הצורות
מחממים תנור ל190 מעלות
ושוב חצי שעה התפחה בתבנית
להבריש בביצה
ולתנור לאפיה עד שנראה מוכן..
לגבי המילוי
אני שמתי חצי כמות עם ממרח שוקולד
חצי עם סוכר חום וקינמון
 

תמר אביטבול

תמר צלמת מאסטרית בניו בורן, צילומי חוץ ומשפחה.
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ואיי אלופה!
רעיון ממש מחכים וזריז
תודה על השיתוף!
 

english

משתמש סופר מקצוען
מדהים, בא לי כבר להכין את זה
רעיון נהדר!!!!
אני כ"כ אוהבת שבלולי קינמון....
אליפות!!!
וזה רעיון מעולה לכל השבלולים שיש
תודה!
נראה מעולה!!
ואיי אלופה!
רעיון ממש מחכים וזריז
תודה על השיתוף!
תודה!!
נראה מעולה!!!
תודה לכן!
כיף לשתף😊
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
יש למישהי רעיון מה עושים עם בצק שתופח ותופח ותופחחחחחחח.
הכנתי אתמול רוגלך שוקולד, התפחה שעה, לאחר גלגול עוד קצת, אבל תפחו בתנור ונפתח כל השבלולים...
אני רוצה רוגלך קטנים ומצד שני רכים ולא קשים.
 

english

משתמש סופר מקצוען
יש למישהי רעיון מה עושים עם בצק שתופח ותופח ותופחחחחחחח.
הכנתי אתמול רוגלך שוקולד, התפחה שעה, לאחר גלגול עוד קצת, אבל תפחו בתנור ונפתח כל השבלולים...
אני רוצה רוגלך קטנים ומצד שני רכים ולא קשים.
לגבי שבלולים לוקחים את הקצה של השבלול ומדביקים אותו למתחת השבלול ככה לא נפתח
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
אבל אם אני רוצה שבלולים קטנים אז הוא לא כזה ארוך שיכולים להכניס מתחת.
אני רוצה קטנים כי כך הילדים מקבלים אחד, ואם מבקשים עוד אני "מסכימה" עוד אחד.
תכלס היה להם 2 הגודל של אחד גדול.
 

אקטיבית

משתמש פעיל
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה