קינוחים יש למישהי ניסיון עם אותיות משוקולד על עוגה?

#אני

משתמש חדש
שאלה קטנה: אני רוצה ליצור אותיות (בתבנית פלסטיק) משוקולד לבן חלבי בשביל לקשט עם זה עוגה.
אם אני אמיס את השוקולד עם שמן זה יהיה עמיד מספיק על העוגה או שצריך צמקאו דווקא?
 

חלום לגדול

משתמש פעיל
ממש ממש עדיף צימקאו.
ואם את כן בוחרת לעשות עם שוקולד-
דבר ראשון בלי שמן
דבר שני- זה נמס בקלות ומאבד את הצורה. קחי בחשבון.
הצימקאו הוא האידיאלי בשביל זה. לא טעים. כן יפה.
 

דנידין246

משתמש צעיר

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אם תשתמשי בחלבי, בטוח לא צריך שמן.
ואם זה יהיה בקירור אין סיבה שיימס מהר
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
או שוקולד מטומפרר או צמקאו
שוקולד לא מטומפרר יהרס מהר ויהיה קשה לעבוד איתו.
 

#אני

משתמש חדש
תודה גדולה לכל מי שענתה לי!
אני אנסה באמת את הצימקאו, חבל לי להמר על העוגה.
וסתם כך, אין לי כ"כ ניסיון עם שוקולד לבן בד"כ יוצא לי יותר להשתמש בחלבי הרגיל או המריר...
בפעמים שכן יצא לי להשתמש עם הלבן- הוא לא ממש נמס יפה ונשארו גושים
אשמח אם תחכימו אותי לפעמים הבאות, איך ממיסים אותו כמו שצריך, העניין הוא השמן?
 

Yael Mor

משתמש מקצוען
תודה גדולה לכל מי שענתה לי!
אני אנסה באמת את הצימקאו, חבל לי להמר על העוגה.
וסתם כך, אין לי כ"כ ניסיון עם שוקולד לבן בד"כ יוצא לי יותר להשתמש בחלבי הרגיל או המריר...
בפעמים שכן יצא לי להשתמש עם הלבן- הוא לא ממש נמס יפה ונשארו גושים
אשמח אם תחכימו אותי לפעמים הבאות, איך ממיסים אותו כמו שצריך, העניין הוא השמן?
אין סיבה שיהיו גושים, אלא אם כן השוקולד עם לחות ואז כמעט בלתי אפשרי להמיס אותו כמו שצריך.
 

#אני

משתמש חדש
אין סיבה שיהיו גושים, אלא אם כן השוקולד עם לחות ואז כמעט בלתי אפשרי להמיס אותו כמו שצריך.
כשניסיתי לצפות לפני תקופה כדורי גבינה בשוקולד - השתמשתי בשוקולד + חמאת קקאו לפי המתכון המקורי שאיתו עבדתי.
השתמשתי בשוקולד לבן מחנויות של מוצרי אפיה, אבל גם אחרי ההמסה השוקלד לא היה במרקם חלק מספיק והציפוי לא יצא יפה - התייאשתי אחרי כמה נסיונות.
לעומת זאת במקביל ציפיתי עם שוקולד חלבי חום והם יצאו ממש יפה, השוקולד נמס מעולה והיה ממש נוח לעבודה
 

Yael Mor

משתמש מקצוען
כשניסיתי לצפות לפני תקופה כדורי גבינה בשוקולד - השתמשתי בשוקולד + חמאת קקאו לפי המתכון המקורי שאיתו עבדתי.
השתמשתי בשוקולד לבן מחנויות של מוצרי אפיה, אבל גם אחרי ההמסה השוקלד לא היה במרקם חלק מספיק והציפוי לא יצא יפה - התייאשתי אחרי כמה נסיונות.
לעומת זאת במקביל ציפיתי עם שוקולד חלבי חום והם יצאו ממש יפה, השוקולד נמס מעולה והיה ממש נוח לעבודה
גם לי זה קרה עם שוקולד לבן מחנות מוצרי אפיה. כנראה הם לא מאחסנים את זה טוב. אבל יש לי טיפ קטן, כשזה קורה במקום לזרוק את השוקולד פשוט תטחני אותו במוט בלנדר וזה אמור להיות בסדר.
 

120161

משתמש מקצוען
העיקר לחמם את השוקולד בזהירות רבה
או במיקרוגל בחום בינוני נמוך ולערבב
או בשתי שקיות מרשרשות במים חמים לא רותחים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה