אין סיבה שיהיו גושים, אלא אם כן השוקולד עם לחות ואז כמעט בלתי אפשרי להמיס אותו כמו שצריך.תודה גדולה לכל מי שענתה לי!
אני אנסה באמת את הצימקאו, חבל לי להמר על העוגה.
וסתם כך, אין לי כ"כ ניסיון עם שוקולד לבן בד"כ יוצא לי יותר להשתמש בחלבי הרגיל או המריר...
בפעמים שכן יצא לי להשתמש עם הלבן- הוא לא ממש נמס יפה ונשארו גושים
אשמח אם תחכימו אותי לפעמים הבאות, איך ממיסים אותו כמו שצריך, העניין הוא השמן?
כשניסיתי לצפות לפני תקופה כדורי גבינה בשוקולד - השתמשתי בשוקולד + חמאת קקאו לפי המתכון המקורי שאיתו עבדתי.אין סיבה שיהיו גושים, אלא אם כן השוקולד עם לחות ואז כמעט בלתי אפשרי להמיס אותו כמו שצריך.
גם לי זה קרה עם שוקולד לבן מחנות מוצרי אפיה. כנראה הם לא מאחסנים את זה טוב. אבל יש לי טיפ קטן, כשזה קורה במקום לזרוק את השוקולד פשוט תטחני אותו במוט בלנדר וזה אמור להיות בסדר.כשניסיתי לצפות לפני תקופה כדורי גבינה בשוקולד - השתמשתי בשוקולד + חמאת קקאו לפי המתכון המקורי שאיתו עבדתי.
השתמשתי בשוקולד לבן מחנויות של מוצרי אפיה, אבל גם אחרי ההמסה השוקלד לא היה במרקם חלק מספיק והציפוי לא יצא יפה - התייאשתי אחרי כמה נסיונות.
לעומת זאת במקביל ציפיתי עם שוקולד חלבי חום והם יצאו ממש יפה, השוקולד נמס מעולה והיה ממש נוח לעבודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: