1. האם זה קריטי באיזה שלב מוסיפים מלח?
2. מתי שמים בבצק סוכר ומתי לא צריך?
3. האם צריך להתסיס את השמרים בהתחלה?
4. לפי מה הבצק יוצא אוורירי או דחוס?
5. מה הסוד לבצק שטעמו טעים ממש - יותר מלח או משהו אחר?
6. האם צריך מים חמימים או מספיק מים מהברז?
7. כמה זמן ללוש בידיים?
8. איך מתפיחים בצורה המהירה ביותר?
9. על מה כמות השמן משפיעה בבצק?
2. מתי שמים בבצק סוכר ומתי לא צריך?
3. האם צריך להתסיס את השמרים בהתחלה?
4. לפי מה הבצק יוצא אוורירי או דחוס?
5. מה הסוד לבצק שטעמו טעים ממש - יותר מלח או משהו אחר?
6. האם צריך מים חמימים או מספיק מים מהברז?
7. כמה זמן ללוש בידיים?
8. איך מתפיחים בצורה המהירה ביותר?
9. על מה כמות השמן משפיעה בבצק?