חייבת לשתף בעוגה מטורפת שהכנתי השבוע. (הכנתי מאז ה'גילוי' עוד 3 פעמים..)
את המתכון מצאתי באתר כל רגע, כשהייתי חייבת עוגה תוך 30 דקות.
העיסה לקחה לי 4 וחצי דקות, ועוד 22 דקות בתנור... זה שיא השיאים!! כי תוך 27 דקות עמדה מולי העוגה הכי טעימה וקלה שאי פעם הכנתי!!!
אז בעצם העוגה היא בראוניס שוקולד עם לוטוס, וזה המתכון:
*מפאת קוצר הזמן אני לא שמתי עוגיות לוטוס (לא היה את מי לשלוח למכולת...) ויצא חלומי גם בלי זה.
בהצלחה ובתיאבון ושתפו איך יצא לכם!!
(התמונה באדיבות כל רגע...)
את המתכון מצאתי באתר כל רגע, כשהייתי חייבת עוגה תוך 30 דקות.
העיסה לקחה לי 4 וחצי דקות, ועוד 22 דקות בתנור... זה שיא השיאים!! כי תוך 27 דקות עמדה מולי העוגה הכי טעימה וקלה שאי פעם הכנתי!!!
אז בעצם העוגה היא בראוניס שוקולד עם לוטוס, וזה המתכון:
*מפאת קוצר הזמן אני לא שמתי עוגיות לוטוס (לא היה את מי לשלוח למכולת...) ויצא חלומי גם בלי זה.
המצרכים:
המידות בכוס קרטון ח"פ- 200 גרם שוקולד מריר
- 1/2 חצי כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס קורנפלור
- 1 כף קקאו
- 4 ביצים
- 2 כפות שוקולד צ'יפס
- 3 כפות ממרח לוטוס
אופן הכנה :
- בקערה מכניסים שמן ושוקולד מריר, ממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה ומערבבים היטב .
- מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור, הקקאו והביצים ומערבבים היטב במטרפה ידנית .
- מוסיפים לעיסה שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות .
- מסדרים בתבנית בינונית מרובעת עוגיות לוטוס בצורה אחידה ויוצקים את בלילת השוקולד מעל העוגיות
- מחממים במיקרוגל 3 כפות גדושות ממרח לוטוס ומזלפים מעל תערובת השוקולד שבתבנית ויוצרים קישוט שיש.
- מכניסים את הבראוניז לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 עד 28 דקות (לא מעבר כדי למנוע התייבשות העוגה)
- מוציאים מהתנור מקררים היטב וחותכים לקוביות
- מגישים ומתענגים על כל ביס.
בהצלחה ובתיאבון ושתפו איך יצא לכם!!
(התמונה באדיבות כל רגע...)