עכשיו יצא מהתנור כבר מעלה תמונה@רוחי בלבוחי , תודה על השיתוף עשיתי כבר פעם אחת ויצא וואו!
יש לך תמונה של חלת מפתח גם?
עכשיו יצא מהתנור כבר מעלה תמונה@רוחי בלבוחי , תודה על השיתוף עשיתי כבר פעם אחת ויצא וואו!
יש לך תמונה של חלת מפתח גם?
מעולה , כמו החלות של ויזניץ.@רוחי בלבוחי אפיה רק של 10-15 דקות בחום גבוה (אחרי התפחה יפה) והחלות נאפות יפה גם מבפנים?
מהממם!!
שכחת? או שעדיין לא יצא מהתנור?עכשיו יצא מהתנור כבר מעלה תמונה
כמה חלות יוצאות מקילו קמח?כוס ח''פ לשתיה קרה.
בקערה
2 כפות גדושות שמרים יבשים
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מים פושרים
נותנת לזה רבע שעה בערך לתסוס ולהעלות בועות.
ואז שמה במיקסר ומפעילה
ותוך כדי מוסיפה -
קילו קמח
2 כוסות מים פושרים (סה''כ 3)
וכוס שמן
ומלח בערך כפית וחצי.
לישה של בערך 10 דקות
מתקבל בצק נעים מאד, קל לעבודה וקערה נקייה .
על החלות אני מורחת חלמון של ביצה עם קצת קפה.
לי יוצאות או שלוש גדולות או 4 קטנות יותר.כמה חלות יוצאות מקילו קמח?
זמן הלישה של 10 דקות נכון גם לגבי 2 קילו קמח?לי יוצאות או שלוש גדולות או 4 קטנות יותר.
תלוי בגודל הרצועות והחלות.
תודה,@עורכת קליפים מקפיצה לך.
לא מתארך .תודה
זמן הלישה של 10 דקות נכון גם לגבי 2 קילו קמח?
או שאם זה יותר מקילו אז גם זמן הלישה מתארך?
תודה לך על הסבלנות והתשובות המפורטות,לא מתארך .
ושוב אין ענין לעמוד עם סטופר 10 דקות אלא שהבצק יהיה נילוש דקות ארוכות.
אחרי שמתקררות(אני מקררת על הרשת של התנור כשהיא הפוכה על השיש) לעטוף בניילון נצמד היטב ולמקפיא.איך לאחסן את החלות עד שבת?
ריגשת אותי.בזכותך זכיתי להפריש חלה היום.
@רוחי בלבוחי המקסימה!כוס ח''פ לשתיה קרה.
בקערה
2 כפות גדושות שמרים יבשים
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מים פושרים
נותנת לזה רבע שעה בערך לתסוס ולהעלות בועות.
ואז שמה במיקסר ומפעילה
ותוך כדי מוסיפה -
קילו קמח
2 כוסות מים פושרים (סה''כ 3)
וכוס שמן
ומלח בערך כפית וחצי.
לישה של בערך 10 דקות
מתקבל בצק נעים מאד, קל לעבודה וקערה נקייה .
על החלות אני מורחת חלמון של ביצה עם קצת קפה.
שמן מוסיף רכות וטעם משובח.רציתי לשאול אם תוכלי בבקשה להסביר לי מה מוסיפה תוספת של שמן משמעותית כ"כ?
אני פעם שמעתי ששמן מייבש חלות וגורם להם להתפורר@רוחי בלבוחי המקסימה!
כמו כל המתכונים הנהדרים שלך מן הסתם גם המתכון הזה מיוחד
המתכון שלך זהה לשלי ממש פרט לכמות השמן, אני שמה בדיוק מחצית הכמות וב"ה החלות מוצלחות מאד
לאחרונה שמתי לב שעוד פה ושם הציעו מתכונים עם כמות שמן זהה,
לפני שאנסה את המתכון שלך
רציתי לשאול אם תוכלי בבקשה להסביר לי מה מוסיפה תוספת של שמן משמעותית כ"כ?
תודה
איזה חברה התנור שלך?לי יש בתנור מצב של טורבו כולל (את המצב הזה הכרתי גם כאן בפורום)
שמה את 2 התבניות ביחד בתנור לפי השיטה של @רוחי בלבוחי ויוצא מעולה!
בלומברג דו תאיאיזה חברה התנור שלך?
שומן בבצק דווקא גורם לרכות ולטעם משובח של החלה.אני פעם שמעתי ששמן מייבש חלות וגורם להם להתפורר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: