אופה כבר הרבה זמן עם קמח מלא 80% ויוצאות לי חלות מצויינות ב"ה.
מסיבה בריאותית צריכה עכשיו לעבור ל-100%, ולא מצליחה להגיע ללחמניות טובות.
ניסיתי גם מקמח של רובינפלד, נפלאות ועוד - הכל יוצא מתפורר וכבד מאד.
יש למישהו מתכון שיוצא טוב?
ואם יש רעיונות למאפים נוספים מקמח מלא 100% אשמח מאד לשמוע
מסיבה בריאותית צריכה עכשיו לעבור ל-100%, ולא מצליחה להגיע ללחמניות טובות.
ניסיתי גם מקמח של רובינפלד, נפלאות ועוד - הכל יוצא מתפורר וכבד מאד.
יש למישהו מתכון שיוצא טוב?
ואם יש רעיונות למאפים נוספים מקמח מלא 100% אשמח מאד לשמוע