בס"ד
שבוע שעבר פנתה אלי אישה נואשת שעובדת בעבודה של יותר מ- 10 שעות רצופות , וחייבת משהו לאכול שיהיה איתה בתיק...
התנאים היו :
שיהיה בריא אבל טעים מאוד- חבל כל כך שאנשים בטוחים שבריאות חייבת לבוא על חשבון הטעם
שיהיה עם הרבה חלבון ומשביע
ובשום אופן ללא גלוטן !!
הצעתי לה את הקציצות האלופות הללו שאני מכינה להרבה אנשים לארוחות צהריים והן קלילות ונוחות לקחת לעבודה ואפילו לא מחייבות חימום לפני האוכל והיא כבר בקשה ב"ה להזמין שוב אך בכמות גדולה יותר כי זה נהפך לחטיף של הילדים ----
אז הנה לכם המתכון ( כ-10-12 קציצות בינוניות)
(מומלץ להכפיל כמויות לפחות פעמיים)
תמונה בס"ד מחר !
קציצות טונה מיוחדות:
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן /מהמים
2 בצלים גדולים(ניתן לאדות את הבצל להשבחה כפולה של הטעם כמובן לא חובה!!)
2 בטטה בינונית או 1 גדולה
2 שיני שום (אפשר להמיר לא. שום )
3 ביצים L
1 כף גדושה רסק עגבניות/קטשופ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף ללא גלוטן- לבחירה(אם אתם שמים תורידו ל1/4 כפית מלח)
הוראות הכנה:
מסננים את הטונה
במעבד מזון(אפשר במגרדת כמובן ) טוחנים בצל בטטה ושום
מערבבים את כל החומרים יחד
משמנים נייר אפייה ומניחים עיגולים חמודים
אופים על 180 מעלות עד להזהבה נאה ולהתייצבות
ובתאבון ולבריאות!
נשמר מעולה בהקפאה!
ספרו איך יצא ....
שבוע שעבר פנתה אלי אישה נואשת שעובדת בעבודה של יותר מ- 10 שעות רצופות , וחייבת משהו לאכול שיהיה איתה בתיק...
התנאים היו :
שיהיה בריא אבל טעים מאוד- חבל כל כך שאנשים בטוחים שבריאות חייבת לבוא על חשבון הטעם
שיהיה עם הרבה חלבון ומשביע
ובשום אופן ללא גלוטן !!
הצעתי לה את הקציצות האלופות הללו שאני מכינה להרבה אנשים לארוחות צהריים והן קלילות ונוחות לקחת לעבודה ואפילו לא מחייבות חימום לפני האוכל והיא כבר בקשה ב"ה להזמין שוב אך בכמות גדולה יותר כי זה נהפך לחטיף של הילדים ----
אז הנה לכם המתכון ( כ-10-12 קציצות בינוניות)
(מומלץ להכפיל כמויות לפחות פעמיים)
תמונה בס"ד מחר !
קציצות טונה מיוחדות:
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן /מהמים
2 בצלים גדולים(ניתן לאדות את הבצל להשבחה כפולה של הטעם כמובן לא חובה!!)
2 בטטה בינונית או 1 גדולה
2 שיני שום (אפשר להמיר לא. שום )
3 ביצים L
1 כף גדושה רסק עגבניות/קטשופ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף ללא גלוטן- לבחירה(אם אתם שמים תורידו ל1/4 כפית מלח)
הוראות הכנה:
מסננים את הטונה
במעבד מזון(אפשר במגרדת כמובן ) טוחנים בצל בטטה ושום
מערבבים את כל החומרים יחד
משמנים נייר אפייה ומניחים עיגולים חמודים
אופים על 180 מעלות עד להזהבה נאה ולהתייצבות
ובתאבון ולבריאות!
נשמר מעולה בהקפאה!
ספרו איך יצא ....
נערך לאחרונה ב: