בשרי נגיסי עוף נימוחים בטעם ממכר ב- 10 דקות הכנה!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
בס"ד

1714246768786.jpeg


מועדים לשמחה,
אז לכל המבקשים---
הפעם, חתיכות חזה עוף בקלי קלות
החתיכות מצופות בקמח תפו"א בהקפצת דבש מקורמל ושום
מה שיוצר להם מרקם רך ונימוח, טעם ממכר וארומה מושלמת .
הנה המתכון , בתאבון!

חומרים :
1 חזה עוף מופשר חתוך לרצועות גסות ( אפשר להשתמש גם בחזה חתוך לשניצל ולחתוך מכל חתיכה רצועות כמין מקלות בינונים)
טיפ: מומלץ לחתוך את החזה חצי קפוא חצי מופשר לקבלת חתיכות יפות ומשורטטות יותר .
2 כפות גדושות קמח תפו"א
2 כפות שמן
2 כפות דבש
6 שיני שום
מעט מלח

הכנה:
מרפדים היטב את חתיכות העוף בקמח תפו"א והמלח
את השום פורסים לרצועות דקות
מחממים מחבת עם השמן, השום והדבש - לאחר כ-2 דק' הדבש יהפוך קצפי ומקורמל - היזהרו שלא יישרף
מוסיפים את חתיכות העוף אל המחבת עד להשחמה וקריספיות נאה כ-5-7 דקות ,
יש להפוך באמצע את החתיכות שיקבלו את הצבע והקרמול משני הצדדים
שימו לב - לא יותר מכמה דקות על האש כדי שהעסיסיות והרכות ישארו במלואם.

חג שמח
גאולה וישועה לכולנו - הלוואי!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_7172.JPG
    IMG_7172.JPG
    4.4 MB · צפיות: 54
  • 1714244633202.jpeg
    1714244633202.jpeg
    4.1 MB · צפיות: 49
  • IMG_7173.JPG
    IMG_7173.JPG
    4.4 MB · צפיות: 49
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה