בס"ד
מועדים לשמחה,
אז לכל המבקשים---
הפעם, חתיכות חזה עוף בקלי קלות
החתיכות מצופות בקמח תפו"א בהקפצת דבש מקורמל ושום
מה שיוצר להם מרקם רך ונימוח, טעם ממכר וארומה מושלמת .
הנה המתכון , בתאבון!
חומרים :
1 חזה עוף מופשר חתוך לרצועות גסות ( אפשר להשתמש גם בחזה חתוך לשניצל ולחתוך מכל חתיכה רצועות כמין מקלות בינונים)
טיפ: מומלץ לחתוך את החזה חצי קפוא חצי מופשר לקבלת חתיכות יפות ומשורטטות יותר .
2 כפות גדושות קמח תפו"א
2 כפות שמן
2 כפות דבש
6 שיני שום
מעט מלח
הכנה:
מרפדים היטב את חתיכות העוף בקמח תפו"א והמלח
את השום פורסים לרצועות דקות
מחממים מחבת עם השמן, השום והדבש - לאחר כ-2 דק' הדבש יהפוך קצפי ומקורמל - היזהרו שלא יישרף
מוסיפים את חתיכות העוף אל המחבת עד להשחמה וקריספיות נאה כ-5-7 דקות ,
יש להפוך באמצע את החתיכות שיקבלו את הצבע והקרמול משני הצדדים
שימו לב - לא יותר מכמה דקות על האש כדי שהעסיסיות והרכות ישארו במלואם.
חג שמח
גאולה וישועה לכולנו - הלוואי!
מועדים לשמחה,
אז לכל המבקשים---
הפעם, חתיכות חזה עוף בקלי קלות
החתיכות מצופות בקמח תפו"א בהקפצת דבש מקורמל ושום
מה שיוצר להם מרקם רך ונימוח, טעם ממכר וארומה מושלמת .
הנה המתכון , בתאבון!
חומרים :
1 חזה עוף מופשר חתוך לרצועות גסות ( אפשר להשתמש גם בחזה חתוך לשניצל ולחתוך מכל חתיכה רצועות כמין מקלות בינונים)
טיפ: מומלץ לחתוך את החזה חצי קפוא חצי מופשר לקבלת חתיכות יפות ומשורטטות יותר .
2 כפות גדושות קמח תפו"א
2 כפות שמן
2 כפות דבש
6 שיני שום
מעט מלח
הכנה:
מרפדים היטב את חתיכות העוף בקמח תפו"א והמלח
את השום פורסים לרצועות דקות
מחממים מחבת עם השמן, השום והדבש - לאחר כ-2 דק' הדבש יהפוך קצפי ומקורמל - היזהרו שלא יישרף
מוסיפים את חתיכות העוף אל המחבת עד להשחמה וקריספיות נאה כ-5-7 דקות ,
יש להפוך באמצע את החתיכות שיקבלו את הצבע והקרמול משני הצדדים
שימו לב - לא יותר מכמה דקות על האש כדי שהעסיסיות והרכות ישארו במלואם.
חג שמח
גאולה וישועה לכולנו - הלוואי!
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: