לילדים אני זורקת כמה קוביות קרח למרק שיתקרר מהר יותרשני פטנטים למי שלא יכולים לשתות או לאכול חם רותח...
במרק וכדומה- אני מוציאה מהמקפיא איגלו סגור ( שטוף) ומערבבת איתו את המרק. כשהוא נמס, שוטפת ומחזירה למקפיא (רק תזהרו לא להטריף איגלו אחד עם מרקים בשרי חלבי)
לפעמים לילדים צריך שני איגלואים על צלחת אחת בשביל להגיע לטמפרטורה סבירה להם
בתה, אני מקפיאה תמצית בתבניות לקרח, ואז יש לי תמצית מוכנה בכל עת שמעבירה את המים הרותחים להיות תה בטמפרטורה הנכונה לי