שנים הייתי מכינה ארבעס,
(לא בקביעות, כוונתי שאני לא חדשה במטבח..)
היה יוצא רך טעים נימוח, פעם יותר ופעם פחות, תלוי בהשקעה (סוג חומוס, אורך הבישול וכו')
אבל תמיד אכיל וטעים.
בתק' האחרונה (שנה+-) לא מצליח לי ארבעס בשום צורה שהיא!!!! יוצא קשה או אכיל בקושי אחרי שעות של בישול בסוג הכי הכי טוב!
קראתי פה בפורום את כל האשכולות, ניסיתי את כל סוגי החומוס, ההשריה, הבישול עם/בלי מלח וכו'... וכו'...
ואז חשבתי, שבעצם מאז שאני לא מצליחה לבשל ארבעס, זה מאז השימוש בכיריים אינדוקציה!!
נשמע לי מופרך, לא הגיוני, האינדוקציה מעולה פי מליון מכל כיריים של גז,
איך יכול להיות????
האם יש מישו שנתקל בכזו תופעה????
(לא בקביעות, כוונתי שאני לא חדשה במטבח..)
היה יוצא רך טעים נימוח, פעם יותר ופעם פחות, תלוי בהשקעה (סוג חומוס, אורך הבישול וכו')
אבל תמיד אכיל וטעים.
בתק' האחרונה (שנה+-) לא מצליח לי ארבעס בשום צורה שהיא!!!! יוצא קשה או אכיל בקושי אחרי שעות של בישול בסוג הכי הכי טוב!
קראתי פה בפורום את כל האשכולות, ניסיתי את כל סוגי החומוס, ההשריה, הבישול עם/בלי מלח וכו'... וכו'...
ואז חשבתי, שבעצם מאז שאני לא מצליחה לבשל ארבעס, זה מאז השימוש בכיריים אינדוקציה!!
נשמע לי מופרך, לא הגיוני, האינדוקציה מעולה פי מליון מכל כיריים של גז,
איך יכול להיות????
האם יש מישו שנתקל בכזו תופעה????