צחקתי היטב.חותכים חזה עוף לרצועות, שמים בכלי עם קצת שמן ותבלינים, סוגרים את הכלי, מרתיחים מים בסיר ורצים להפריד בין הניצות.
אחרי שיושבו ההדורים ורתחו המים, מגרדים לתוכם גזר אחד ומודדים אורז פנימה - מחצית מכמות המים. שופכים מלח וא. מרק. מערבבים. סוגרים. קוראים לילדות לארוחת ערב.
מחממים מחבת בלי שמן, מסדרים יפה את פיסות העוף שספגו טעמים, ומסדרים את הילדות ליד השלחן. מקלפים להן ביצה קשה.
הופכים את העוף. מכבים את האורז. מורחים חמאת בוטנים על לחם ומוציאים עגבניות ולבן.
בודקים את האורז. הוא לא מוכן עדיין, מדליקים שוב, מכבים את העוף.
מסדרים יפה את האורז והעוף בקופסא קטנה (לאמא) ובקופסא גדולה (לאבא ולילדות). עוזרים לקטנה עם שאריות הלבן.
מקלחים את הילדות, שוטפים את הסירים.
מחר אני אגיד אם היה טעים.
חני