הקצפת תחילה מעט ללא הסוכר עד שהתקבל קצת קל ואז התחלת להוסיף סוכר בהדרגה?התחלתי להכין את העוגת טורט הנ"ל ובהתחלה צריך להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף.
לא קיבלתי קצף.. קצת יותר עיסה דביקה כזאת ולא מבעבעת בכלל
זה אמור להיות כזה?
יש מה להמשיך הלאה במתכון או שחבל על החומרים והעוגה לא תצליח?
@ה. בקר אנא עזרתך
הקצפתי לפני שהוספתי סוכר אבל הוא לא מספיק התייצב.הקצפת תחילה מעט ללא הסוכר עד שהתקבל קצת קל ואז התחלת להוסיף סוכר בהדרגה?
הקצף לא צריך להיות מבעבע אחרי הוספת הסוכר והקצפה של כמה דקות אבל הוא צריך להיות קשה ויציב ברמה שהוא לא נוזל מהמקצף כשאת מרימה את המקצף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: